עבור לתוכן

חברות "קבר"

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

השוואות איפה?

אני דווקא ראיתי השוואות שלא היה בהם שום הבדל בין פאואר-קולור לגיינוורד, וכו'.

• תגובות 33
  • צפיות 3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אוי תעשו לי טובה, קחו את הכרטיס הכי איכותי עם גיפורס שאתם מכירים ותשוו אותו ל"פילטרים" של פרהליה, יש הבדל עצום !!!

אז מן הסתם יהיה הבדל גם בין חברות קבר לחברה יותר איכותית, אבל זה ממש לא הבדל רציני באיכות (ובכן, אני מניח שתמיד יש יוצאי דופן)

אבל עם אתם ממש מתעקשים שיש הבדל נראה לעין, אז דעו לכם שפרהליה הוא בעל פילטרים הרבה הרבה יותר טובים מאשר כל גיפורס קיים. ועובדה אתם לא קונים אותו בזכות הפילטרים שלו.

פורסם

מה לא יעבוד לו טוב??

יעבוד מצוין!!!

אתם לא מבינים שאין שום הבדל, חוץ מבשם של החברה??

אין שום סיבה שלא יעבוד לו טוב ברזולוציות גבוהות.

מה אתה מתכוון לא יעבוד טוב? ירצד? לא ירצד, אותו קצב רענון. צבעים לא ברורים? אני מבטיח לך בדיוק אותו דיוק של צבעים.

בקיצר, כולם פה לא מבינים מהחיים שלהם, ממציאים כל מיני בולשיט, ואנשים מסכנים שלא כל-כך מבינים, באים לפה לקבל עצות, שומעים מה שאתם אומרים, מאמינים לכם ומוציאים פי 2 כסף ממה שהיו צריכים.

אתה צודק לגבי ההגדרה : ההגדרה "חברת קבר" היא לא נכונה - חברות VALUE נשמע יותר טוב.

יש לנו עדין כרטיסים של INNO (הם משמשים ככרטיסי מעבדה וכרטיסים תחליפיים).

אתה מוזמן לבוא ולראות את תופעת הריצודים המשונה.

אני אנסה להשיג גם כרטיס של חברה נוספת שיש לו בעיות בהצגת טקסט שחור על רקע לבן.

אתה מוזמן גם לבוא לראות חברות אחרות לא ידועות ללא כל תקלות מוזרות.

ישנם חברות שלא נחשבות קבריות שיש להם קו מוצרים דפוק - הדוגמה המפורסמת היא הרקולס.

אפשרות נוספת היא לנסות לצלם זאת ולהראות באתר זה את ההבדלים.

פורסם

אני אנסה לצלם את זה עם מצלמת ה- DV של אחי הגדול.... אבל זה יקח לי כמה ימים.

בלי קשר, בתור אחד שהיו אצלו בבית עשרות כרטיסי מסך של חברויות ושמבוססים על שבבים שונים אני יכול בקלות להגיד ש- Inno3D, ASUS, PowerColor, Prolink ועוד כמה הן בעלות פילטרים גרועים על בינוניים מינוס (וזה גם בקושי).

לבן אדם שלא ראה את זה מעולם כי הוא לא השווה את זה אין כל דרך לדעת שיש לו בעיה / טישטוש / ריצוד אופקי וכדומה.

בשביל ניסוי קטן, קח מסך חד ואיכותי כמו סדרת ה- CTX PR או סדרת ה- MAG FD וכל מסך של חברה אחרת בעלת איכות וחדות מוכחת. שים במחשב כרטיס של מבוסס על אחד מהשבבים האחרונים של ATi (נגיד... Radeon ומעלה) או של אחת מהחברות הבאות: Elsa, Leadtek (סדרת ה- GF3 ומעלה), Hercules, SUMA ותראה את החדות המדהימה שאתה מקבל...

עכשיו, שם במחשב כרטיס של אחת החברות ה"פחות טובות" ותראה את ההבדל הענקי. ואז אני רוצה לראות שלא תחזור לפה ותגיד אותו הדבר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים