עבור לתוכן

חברות "קבר"

Featured Replies

פורסם

תגידו, יש איזשהו "חוק" כזה שלחברות קבר נשרף מהר המאוורר? תפסיקו כבר עם המאוורר המסכן הזה.

כפרה עליו, כמה עין-הרע אתם עושים לן. זה פשוט שטויות! המאוורר של הג'יפורס 3 הקשישא של חבר שלי (INNO3D), מחזיק מעמד כבר איזה שנה-שנתיים!

חוץ מזה, IDO כתב משהו על הצבע של ה-PCB. עוד לא הבנתי מה זה קשור...

אם הצבע ירוק אז זה זבל ואם הוא צבעוני אז זה הטופ של הטופ? מה הקטע?

בקשר לצבע של ה PCB, זה הולך כך, ירוק זה רגיל וזול, כחול לוקחים ממך עוד 40 שקל לכרטיס, ו אדום 60 שקל.

למה ? סתם כי בא להם עוד רווח. להם זה לא עולה גרוש.

• תגובות 33
  • צפיות 3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

תגידו, יש איזשהו "חוק" כזה שלחברות קבר נשרף מהר המאוורר? תפסיקו כבר עם המאוורר המסכן הזה.

כפרה עליו, כמה עין-הרע אתם עושים לן. זה פשוט שטויות! המאוורר של הג'יפורס 3 הקשישא של חבר שלי (INNO3D), מחזיק מעמד כבר איזה שנה-שנתיים!

חוץ מזה, IDO כתב משהו על הצבע של ה-PCB. עוד לא הבנתי מה זה קשור...

אם הצבע ירוק אז זה זבל ואם הוא צבעוני אז זה הטופ של הטופ? מה הקטע?

בקשר לצבע של ה PCB, זה הולך כך, ירוק זה רגיל וזול, כחול לוקחים ממך עוד 40 שקל לכרטיס, ו אדום 60 שקל.

למה ? סתם כי בא להם עוד רווח. להם זה לא עולה גרוש.

למה אתה מדבר שטויות?

פורסם

שאלה לי אליכם....

אתם פה מדברים על פילטרים. מישהו פה יודע מה זה בכלל פילטרים? מה זה עושה? איפה זה משתלב? על מה אוכלים את זה?

עד היום אני עוד לא יודע בודאות מה זה בכלל. האם זה דיגיטאלי (לפני ה-DAC) או אנלוגי (אחרי ה-DAC)? כיצד הוא משפיע על התמונה השמורה ב-Framebuffer (החלק בזיכרון הכרטיס מסך שבו שמורה התמונה שאנו אמורים לראות) עד שהיא מגיע למסך? יש לי השערות, אבל אני לא אחלוק אותן כאן מסיבות רבות שאין בכוונתי לפרטן.

אם מישהו פה יודע את התשובות, אני אשמח מאד לשמוע אותן.

פורסם

בשביל תשובה כזאת לך לאתר מקצועי...

אני בעיקרון יודע בערך לענות לך

אבל אני לא יתחיל לזבל לך בשכל על משהו שאני לא בטוח בו...

פורסם

לאיזה אתר מקצועי אתה מתכוון? אני לא מצאתי מידע מסוג זה באף אתר.

פורסם

הפילטרים נמצאים אחרי הDAC והתפקיד שלהם הוא לסנן אותות בתדרים מסויימים שלפי הFCC יכולים להפריע למכשירים אחרים.

פילטרים טובים מסננים רק אותם. פילטרים גרועים גם פוגעים באות שאמור להגיע למסך. בגלל זה הם לא משנים בשיט ל3DMark, אבל הם יפגעו באיכות התמונה שמגיעה אליך

פורסם

אז.... אתה רוצה להגיד לי שהם סה"כ סדרות של קבלים?

פורסם
  • מחבר

התקשרתי לחבר שלי (זה עם הג'פורס 3 של INNO3D) ושאלתי אותו אם יש לו איזשהי בעיית תצוגה או בעיית חומרה

בכרטיס.

הוא אמר לי שהתצוגה נראית מצויין (וגם אני יכול להעיד), לא הייתה לו שום בעייה עם המאוורר, והכרטיס עובד פשוט מצויין.

ולמרות כל זאת, החברה שלו היא חברת """"קבר""""!

ולמי זה בכלל איכפת מאיזה סיליקון עשוי הכרטיס, או כמה פילטרים יש לו, או מה הצבע של הכרטיס, או איזה איכות מתכות יש עליו.

הכל בולשיט!

אם הכרטיס שייך לחברת "קבר", והוא בזול ופועל באופן טוב, אז למה לא לקנות אותו?

כי לכמה שוויצרים דאווינרים זה לא מספיק על רמה?

זה הכל דעות קדומות ואמונות תפלות.

קם מישהו ואמר שבא לו שאיזה חברה תהיה חברת קבר, והופ! כבר אין לה לקוחות.

פשוט טמטום!

פורסם

בוא נגדיר את זה ככה:

איזה אוטו היית מעדיף לקנות? אופל או דייהו ריסר שניהן מהדגם הישן (אם מישהו יודע) וגם שניהן מבוססות על אותו מנוע (זה נכון במציאות).

כמובן שזאת השוואה גסה אבל רק כדי שתבין!

פורסם

התקשרתי לחבר שלי (זה עם הג'פורס 3 של INNO3D) ושאלתי אותו אם יש לו איזשהי בעיית תצוגה או בעיית חומרה

בכרטיס.

הוא אמר לי שהתצוגה נראית מצויין (וגם אני יכול להעיד), לא הייתה לו שום בעייה עם המאוורר, והכרטיס עובד פשוט מצויין.

ולמי זה בכלל איכפת מאיזה סיליקון עשוי הכרטיס, או כמה פילטרים יש לו, או מה הצבע של הכרטיס, או איזה איכות מתכות יש עליו.

הכל בולשיט!

פשוט טמטום!

על רזולוציות גבוהות לא יעבוד לו טוב!

פורסם
  • מחבר

בכרטיס.

הכל בולשיט!

פשוט טמטום!

על רזולוציות גבוהות לא יעבוד לו טוב!

הבנאדם עובד על 1024X1280 באופן קבוע!

מספיק גבוה?

פורסם

מה לא יעבוד לו טוב??

יעבוד מצוין!!!

אתם לא מבינים שאין שום הבדל, חוץ מבשם של החברה??

אין שום סיבה שלא יעבוד לו טוב ברזולוציות גבוהות.

מה אתה מתכוון לא יעבוד טוב? ירצד? לא ירצד, אותו קצב רענון. צבעים לא ברורים? אני מבטיח לך בדיוק אותו דיוק של צבעים.

בקיצר, כולם פה לא מבינים מהחיים שלהם, ממציאים כל מיני בולשיט, ואנשים מסכנים שלא כל-כך מבינים, באים לפה לקבל עצות, שומעים מה שאתם אומרים, מאמינים לכם ומוציאים פי 2 כסף ממה שהיו צריכים.

פורסם
  • מחבר

יפה אמרת sp@tz!

פורסם

להשוואות אתה לא מאמין?

פורסם

תן לינק להשוואה ואני אאמין.

אבל השוואה בין חברת "קבר" לבין חברה "אמינה" (כמו INNO3D נגד Leadtek).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים