פורסם 2006 באוגוסט 1519 שנים נגמרה המלחמה, אפשר לחזור להתעסק בדברים החשובים באמת...http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3291527,00.html
פורסם 2006 באוגוסט 1519 שנים אני לא יודע מה קורה עם הגברים בחיים שלה... אבל היא בטוח אוהבת את הציצים שלה.
פורסם 2006 באוגוסט 1519 שנים הזוי עכשיו לחברות הניתוחים הפלסטיים יש פרסומת... "הגדלת חזה מצילה חיים!"
פורסם 2006 באוגוסט 1519 שנים העניין הוא שאחרי המקרה הזה אם הם יגידו ששתל סיליקון מציל חיים הם לא ישקרו P:שיעשו שתלי אפוד-מגן וככה מקבלים הגנה עם הציצים. "אין לך מה לכוון לי ללב, יש לי קוולר בציצי"
פורסם 2006 באוגוסט 1519 שנים העניין הוא שאחרי המקרה הזה אם הם יגידו ששתל סיליקון מציל חיים הם לא ישקרו P: שיעשו שתלי אפוד-מגן וככה מקבלים הגנה עם הציצים. "אין לך מה לכוון לי ללב, יש לי קוולר בציצי" קוולאר לא עוצר כדור... באפודים הוא נועד לעצור רסיסים למיניהם... אבל זה יכול להיות רעיון נחמד... אפוד מגן עם ציצי... יהייה לחילים עם מה לשחק
פורסם 2006 באוגוסט 1519 שנים ונראה לך שחיילים שומרים על עירנות בלי ציצי? :-\אני מבין שעוד לא יצא לך לעשות 8\8... עם ציצי לפחות הם לא ירדמו...
פורסם 2006 באוגוסט 1519 שנים איך החיילים ישמרו על עירנותם???? איך האויב ישמור על עירנות? 8) ;D איך האויב יוכל לעמוד בפני אפוד של ציצים > >
פורסם 2006 באוגוסט 1519 שנים נו אז נגד רסיסים, מה נכנס לזו? רסיס לא קליע... ציצי קוולר.אפשר לעשות חיילות כמו הרובוטיות באוסטין פאוורס עם הרובים מהפטמות והאפוד מגן בציצי.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.