עבור לתוכן

צריך להחליט עד מחרתיים איזה לוח לקחת

Featured Replies

פורסם

GA-7VRXP

או

EP-8K5A2

מה שחשוב לי בעיקר זה ששניהם יתמכו במעבדים של AMD עם באס 333

וכל שאר הפיטשרים שיש בשניהם...

ודרך אגב

לכרטיס קול של אפוקס יש איזה שהם חיבורים דיגיטליים ואם כן איזה?? ??? זה גם חשוב לי :jump:

פורסם

נראה לי אופציה א .

בגלל שלגיגה בייט יש אפשרות להריץ זכרונות ב CAS 1.5 ותנמונים 1.5 , 1.5 ,4 שזה מהר בטרוף !

פורסם

טוב כעיקרון לאפוקס יש כרטיס של סראו, אז אני לא חשוב שי שלו יציאה דיגטלית, אני לא מבין למה פשוט ,אב לראיתי באתר של החברה שמייצרת את הצ'יפ שיש לו תמיכה ב SPDI/F: "SPDIF-Out support is fully compliant to AC'97 specification rev. 2.2 "

אז לא ממש ברור...

בכל מקרה זה לא כרטיס קול שתומך ב 5.1 ערוצים אז מן הסתם שלא תההי לו יציאה אופטית/קואקסילית.

בשורה תהחתונה הייתי לוקח את הגיבה בייט, יותר פיצ'רים בפחות כסף, אלה אם כן אתה מתכנן OC, אם לא, אז הגיגה בייט.

תתחדש ;)

פורסם

כבר מזמן אני אומר שכל העניין של CAS2 זה סתם One big horseshit...

הבדלים כל כך כל כך קטנים (ובד"כ אפילו לרעה) בשביל כל כך הרבה כסף..

פורסם

תלוי על איזו פלטפורמה . בלינק שAV נתן , כמעט כולם עשו את הבדיקות האלה על מערכות פנטיום 4 , כש1.5 , אני משאר , ניתן להוציא במערכות AMD רק ב333CE ו-DE , או בKT400 החדש . אולי שם יש הבדל יותר משמעותי .

פורסם

לא נכון, פורסמו שם גם תוצאות על מערכות מבוססת אט'לון..

ולא, לא ניתן רק בלוחות מבוססי KT33CE-עובדה שבדקו אתה עניין גם על מערכת מבוססת P4.

פורסם

התכוונתי לזה שרק בצ'יפסטים האלה ניתן לרדת ל1.5 , ולא באלה שהיו לפניהם .

וסביר להניח שלא ראיתי טוב , קראתי את הלינק ההוא באיזה 3 וחצי בבוקר , אחרי איזה חצי שעה שקמתי , יכול להיות שפספסתי משהו ;D .

פורסם

גם אני תקוע כבר כמה ימים בהיתלבטות איזה מהלוחות האלו לקחת, שתיהם מצויינים, הנה בנתיים מה שאני חושב:

*לג'יגהבייט צריך לעדכן את הביוס (למרות שזה קל מאוד, אבל עדיין יש כאן ייתרון לאפוקס).

*הג'יגהבייט מגיע עם ביוס כפול, עם אחד מהם הולך, אז השני משחזר אותו (ייתרון לג'יגהבייט).

*האפוקס הוא לוח יותר איכותי לעומת הג'יגהבייט. (ייתרון לאפוקס).

*לאפוקס יש יכולות OC גבוהות יותר מג'יגהבייט. (ייתרון לאפוקס).

*לג'יגהבייט יש מחיר נמוך משל האפוקס (ייתרון לג'יגהבייט).

*הג'יגהבייט מגיע עם עוד 6 יציאות USB בכרטיסים שמתחברים ליציאות על הלוח (ייתרון לג'יגהבייט).

*האפוקס מציג ביצועים עדיפים משל הג'יגהבייט (ייתרון לאפוקס).

תוצאה: 4 נקודות לאפוקס, 3 נקודות לג'יגהבייט.

אבל אולי לכם יש עוד נקודות הסתכלות כל שתי הלוחות.

פורסם

*האפוקס הוא לוח יותר איכותי לעומת הג'יגהבייט. (ייתרון לאפוקס).

מה יותר איכותי באפוקוס?

פורסם

הכל, הלוח עצמו יותר איכותי, אני לא מדבר רק על הכרטיס קול המובנה, או רק הרשת, אני מדבר בכלליות שהאפוקס הוא לוח יותר איכותי.

פורסם

av אני מודע לך על הלינק אני מקבל בהחלט מה שנאמר שם אך מציג הסבר חלופי לתופעות האלה :

קודם כל ביצועי זכרון נמוכים בCLK גבוהים נובעים מכך שיש להם מה שנקרא SOFT ERRORS שהמחשב יודע להתגבר עליהם אך זה בכל זאת מאט את המערכת --> ירידה בציונים השונים !

עם זאת אם וכאשר תמצא זכרון ממש טוב (כמו 3500 איכותי ממש או משהו כזה) יתכן והוא יוכל לעבוד בתזמונים כאלה.

פורסם
  • מחבר

כל זה, אבל לא אמרתם לי אם הם תומכים ב333 באס (גם הגיגה?)

גם אם אתם לא יודעים בוודאות, תגידו מה אתם חושבים...

זה מאוד חשוב לי

טוב כעיקרון לאפוקס יש כרטיס של סראו, אז אני לא חשוב שי שלו יציאה דיגטלית, אני לא מבין למה פשוט ,אב לראיתי באתר של החברה שמייצרת את הצ'יפ שיש לו תמיכה ב SPDI/F: "SPDIF-Out support is fully compliant to AC'97 specification rev. 2.2 "

אז לא ממש ברור...

בכל מקרה זה לא כרטיס קול שתומך ב 5.1 ערוצים אז מן הסתם שלא תההי לו יציאה אופטית/קואקסילית.

בשורה תהחתונה הייתי לוקח את הגיבה בייט, יותר פיצ'רים בפחות כסף, אלה אם כן אתה מתכנן OC, אם לא, אז הגיגה בייט.

תתחדש ;)

הכרטיס קול על האפוקס הוא לא סטיראו: "Onboard sound, AC97 6 channel audio

6 ערוצים.. אז יש עליו יציאות דיגיטליות?

ו-DINO, יש עוד דברים שונים בין הלוחות:

לגיגה בייט יש בקר רייד וכרטיס רשת שאין באפוקס (את שני אלה יש ב8K5A+)

לאפוקס יש כרטיס קול 6 ערוצים

והדבר הכי חשוב שעוד לא ידוע לי זה התמיכה שלהם במעבדי ה333 באס

האם אלה לוח KT333A? (מה ההבדל בין KT333 ל- KT333A?)

ובקשר לתמיכה של תיזמון וכל זה, אני לא מבין בזה בגרוש, וג אין לי כוח לשבור תראש לנסות להבין את זה.

את תגידו תאמת, זה באמת חשוב (עם זכרונות 333MHZ?)

פורסם

הבדלים של 2% בביצועים בין DDR333 לבין DDR266, כמעט אותו הדבר.

פורסם

av אני מודע לך על הלינק אני מקבל בהחלט מה שנאמר שם אך מציג הסבר חלופי לתופעות האלה :

קודם כל ביצועי זכרון נמוכים בCLK גבוהים נובעים מכך שיש להם מה שנקרא SOFT ERRORS שהמחשב יודע להתגבר עליהם אך זה בכל זאת מאט את המערכת --> ירידה בציונים השונים !

עם זאת אם וכאשר תמצא זכרון ממש טוב (כמו 3500 איכותי ממש או משהו כזה) יתכן והוא יוכל לעבוד בתזמונים כאלה.

כל הזיכרונות נבדקו בGOLDMEM וMEMTEST כדי להבטיח שאין להם שיגואת במהירויות הנ"ל- כמו כן נבחנו זיכרוונת שאין מצב שיעשו שגיאות במהירות\תזמונים כאלה..הסמסונג CTL למשל, ככה שהטענה שלך מופרכת.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים