עבור לתוכן

מה אני צריך לקנות על מנת להתקין רדיו דיסק באוטו?

Featured Replies

פורסם

אני מקבל את הרדיו דיסק בלי כלום יענו bulk...אני רוצה להתקין אותו בעצמי השאלה שלי למי שעשה זאת בעבר היא מה צריך לקנות על מנת להתקין..אילו כבלים ואורכים אם יש למישהו מושג...יש לי ידע מקדים באלקטרוניקה אני חושב שאני יסתדר...

תודה מראש

פורסם

היה באוטו רדיו דיסק?

איזה מערכת? כמה רמקולים? איזה רדיו דיסק? צ'יינג'ר או לא?

פורסם
  • מחבר

4 רמקולים 6x9 2 מאחורה,2 4 אינץ' מקדימה ו2 וטוויטרים....היה רדיו דיסק אבל עקרתי את כל מה שנשאר ממנו אז אפשר להגיד שאין כלום.....הרדיו דיסק או אמ פי 3 פשוט...בלי צ'יינג'ר ...וכמובן שאני מוסיף מגבר..

פורסם

יש לך קרוס אוברים לקדמיים ולטוויטרים?

יש עדיין את הכבלים של הרדיו דיסק הקודם?

פורסם
  • מחבר

אין קרוס אוברים חשבתי שזה מובנה ברמקולים עד כמה שזה שווה בכלל...ולא נשאר כלום.....

פורסם

אז איך אתה מתכנן לחבר את הטוויטרים בדיוק? בטלפתיה?

בכל מקרה, ברמה העקרונית אתה צריך רדיו דיסק נורמלי עם יציאה נורמלית למגבר

לרוב משתמשים לחבר בין הרדיו דיסק למגבר בכבלים RCA (קח ארוכים, תעביר מאחורי התא כפפות, תעלה לכיסוי של הקורה שליד התא כפפות, תעבור עם הקורה הימנית של הגג אחורה, תרד עם הקורה הימנית האחרונה ולתוך התא מטען)

זה אמנם ארוך אבל החוטים יהיו נסתרים, זה גם לא מעט עבודה

אני מאמין שהגיעו כבלים עם הרמקולים לפחות, כבלים של שני גידים אדום ושחור, תחבר צד אחד למגבר צד אחד לרמקול, ותעביר בדרך ההפוכה של הכבל מהרדיו דיסק למגבר)

לרמקולים האחוריים זה לא בעיה פשוט תמצא דרך להעביר את הכבלים בצורה יפה ונסתרת

פורסם
  • מחבר

חח היה נחמד אם היתי יכל ,בקשר לקרוס אובר צלילים גבוהים לטוויטר נמוכים ל4 אינץ? ולמערכת הזו אני חייב מגבר?

אגב אם כבר אתה יכל להמליץ לי על 2 רמקולים 4 אינץ' ו2 של 6x9 בשביל החבר שלי התקציב שלו אם אני לא טועה 500 זה קצת אבל יש משהו נסבל?

פורסם

בתקציב כזה? אולי רק מערכת של Pioneer או משהו כזה

האיכותיים באמת מתחילים בערך מ-500 שקל לזוג (6x9 אחוריים או קומפוננט 6" + טוויטרים + קרוסאוברים לקדמיים) של Morel Pulse

אתה לא חייב מגבר בשביל מערכת כזאת, אבל בלי מגבר זה יישמע על הפנים

לא שעם רדיו דיסק עזה ורמקולים סבירים זה יכול להישמע הרבה יותר טוב

פורסם

" מה אני צריך לקנות על מנת להתקין רדיו דיסק באוטו?"

רתכת ,איזולירבנד,וו גרירה,משולש אזהרה,גופיה צהובה,טעם וגחל,ואל תישכח גם רדיו דיסק....

פורסם
  • מחבר
[ U S A lR ][/\][ link=topic=197808.msg1732361#msg1732361 date=1155671140]

" מה אני צריך לקנות על מנת להתקין רדיו דיסק באוטו?"

רתכת ' date='איזולירבנד,וו גרירה,משולש אזהרה,גופיה צהובה,טעם וגחל,ואל תישכח גם רדיו דיסק....

[/quote']

פי אתה מצחיק עצה שלי אליך...מכיר תפתגם חיים ומוות ביד הלשון?תפנים..

פורסם

כמה דגשים:

לא להרכיב את המגבר ישירות לפח ,תמיד על פלטה מעץ כשהברגים שתופסים אותו לפלטה לא מגיעים לפח.

לא להעביר את הכבלים של הRCA באותו צד שעובר הפלוס למגבר, וגם לבחור צד פחות עמוס בחיווט.

את הארקה יש לחבר תחת בורג עם סופית מתאימה למרכב של האוטו ולפני החיבור עדיף לעשות הלחמות של הסופיות לחוטים,לגרד ולהסיר את הצבע במקום החיבור הרצוי +לגרד גם את הסופית.

לבחור ערכת כבלים מתאימה מבחינת הספק ויחידת מידה GAUGE

אם תעשה את כל אלו לא יהיו לך רעשים מיותרים בגלל המינוס,ותחסוך בעתיד התקנת מסנני רעשים .

כלים: ברגים פיליפס+ישר,איזורלירבנד ,קטר,פלייר,שטלבנד כדי להעביר את החוטים במקומות צרים,שפיץ פלייר שימושי מאוד.

כדי לעשות חורים לרמקולים מאחורה תצטרך או מספרי פח או שאפשר גם לעשות את זה מתוך תא המטען עם גקסו ומסורית ברזל לא הכי נעים.

אם יש לך עוד שאלות תשאל ...

http://www.autosound.co.il/main.asp?url=index.asp&cat=DIY

יש לך באתר הזה הכל בהצלחה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים