פורסם 2006 באוגוסט 1519 שנים בעקבות תארד הוותיקים אני רואה שיש מיספר גדול של מישתמשים שהם בשירות צבאי פעיל.. אז בוא ניראה מי הם. תגיבו פה תנו פירוט קל על תפקידכם .. רק סדירים!! לא כאלה שיתגיסו בקרוב ! לא כאלה שסיימו שירות! לא כאלה שכרגע בשירות מילואים ובאים ליצחוק על צעירותינו שם: עידן תפקיד: לא עקרוני, מישתנה כל שבועים.. בסיס: בא"פ אליקים פז"מ : 13 חודש
פורסם 2006 באוגוסט 1519 שנים צעירים צעירים צעירים ;D ;D ;D ;D צעירים תכינו קפה צעירים תעשו כלים :lol: :lol: תנו כבוד לאזרח שישתחרר ביולי 2000
פורסם 2006 באוגוסט 1519 שנים מחבר ^^גולם.. פז"מ :מחרתיים חפש"ש למרות שאני בשבוע חופש אני אקפוץ... תהנה
פורסם 2006 באוגוסט 1519 שנים ^^גולם.. למרות שאני בשבוע חופש אני אקפוץ... תהנה מחרתיים חפש"ש אבל זה כולל את כל שבוע הבא ואת כל שבוע שאחרי זה. אני רק אחזור לבסיס ב-3/9 לעשות טופס טיולים יוצא ונראה לי זה בשבוע שלך גם ככה
פורסם 2006 באוגוסט 1519 שנים שם: צביקהתפקיד: עובד מטבח ;Dבסיס: בח"א 21 (טכני חיל האויר חיפה)פז"ם: חודש הבא פזמולדת ראשון.(12 חודש לאלה שלא מבינים)יציאות: בא ב10 הולך ב1 וחצי.
פורסם 2006 באוגוסט 1519 שנים יציאות: בא ב10 הולך ב1 וחצי. לא ידעתי שקיים דבר כזה עריכה: ואני את השירות שלי עברתי
פורסם 2006 באוגוסט 1519 שנים תתפלא איזה דברים קיימים בצבא, יש לי חבר טוב שעושה חמש תשע יומיות, וגם ביומיות יש לו אישור מהקב"ן להיות שעה בבסיס וללכת, חבר אחר בא יומיים בשבוע ל5 שעות כל פעם, כמו שאמרתי קיימים המון תפקידים בצבא שלא חשבת שיכולים להיות.(מש"ק ארץ ישראל, מש"ק אור-קול,מש"ק גריסת מסמכים, ולא אני לא ממציא)
פורסם 2006 באוגוסט 1519 שנים תתפלא איזה דברים קיימים בצבא, יש לי חבר טוב שעושה חמש תשע יומיות, וגם ביומיות יש לו אישור מהקב"ן להיות שעה בבסיס וללכת, חבר אחר בא יומיים בשבוע ל5 שעות כל פעם, כמו שאמרתי קיימים המון תפקידים בצבא שלא חשבת שיכולים להיות.(מש"ק ארץ ישראל, מש"ק אור-קול,מש"ק גריסת מסמכים, ולא אני לא ממציא)צודק אבל זה בדרך כלל או לאולטרה סופר דופר קבניסטים\מקומבני על \ומיתנדבים
פורסם 2006 באוגוסט 1519 שנים מש"ק גריסת מסמכים, ולא אני לא ממציא)זה דווקא תפקיד די חשוב, תחשוב שמסמכים חשובים יגיעו לידיים הלא נכונות במקום להגרס.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.