פורסם 2006 באוגוסט 1619 שנים כל אחד נהיה פה מומחה להחליט אם התמונה ערוכה או לא...רוצים, תאמינו, לא רוצים - אל
פורסם 2006 באוגוסט 1719 שנים תפיסה יפה.. התמונה נחמדה, אם האש הייתה נראית יותר אמיתית זה היה יותר יפה.ד"א נראה לי שהתמונה אמיתי בגלל התבנית של האש(תראו מאיפה היא יוצאת ואיך היא מתרחבת), והצל שיוצרת האש על האדמהואם תסתכלו בexif תראו שהתמונה צולמה ב11:57 כלומר השמש באמצע השמיים והצל נמצא במקום הגיוני, יותר מידי פרטים כדי שהעורך יחשוב עליהם וגם אפ חשב יצליח לעשות את זה בצורה טובה כלכך בפוטושופ(ואם הוא מספיק טוב הוא היה ממזג את האש בתמונה)
פורסם 2006 באוגוסט 1719 שנים תמונה יפה, חבל שיש עצם בצד ימין שקצת מציק.ילדים, מספיק עם התגובות המטומטמות. תשכילו קצת: http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%AA%D7%95%D7%AA%D7%97_%D7%9E%D7%AA%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%A2
פורסם 2006 באוגוסט 1719 שנים אני היום חזרתי מהצפון אני תותחן במיל ואני אומר לכם שזה לא אמיתי וזה לא טנק אלא תומת בשפה פשוטה זה תותך על זחלים וכן החנה החדשה באמת שורפת וחונקת עד שקשה לנשום
פורסם 2006 באוגוסט 1919 שנים זה גדוד רשף? חיחיחי, כשמתעסקים עם פגזים וחנ"ה כזאת סתרשף ממש לא יחביא את מיקומך
פורסם 2006 באוגוסט 2519 שנים באמת אין לי מושג, מה לעשות שאמרתי "שבטה שלום" כבר אחרי חודשיים בצבא [attachment deleted by admin]
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.