עבור לתוכן

SLI

Featured Replies

פורסם

אתה יודע למה SLI ו CF נוצרו?

בשביל גיימרים מטורפים שצריכים לשחק ב 1920X1536 ולהפעיל פילטרים וכל העסק.

הדור הנוכחי של NV, כולל 7950GX2 לא תומך AA+HDR וזו פאשלה ענקית.

ובקשר לתגובה האחרונה שלך "ההשוואה היא בין 7950GX2 ל X1900XTX"-

אף בנאדם שפוי לא לוקח X1900XTX. זה כולה XT עם אוברקלוק פצפון, לכן העסקה של ה 2400 שקל עם הזלמן בנעה היא סופר משתלמת, אפשר להגיע רחוק מאוד, הרבה מעבר לרמה של XTX.

• תגובות 40
  • צפיות 2.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

בקשר ל XTX פיקה צודק.. ביזבוז נטו..

"אתה חושב שיש או שיהיה ניצול גדול מ-256 X 2 בקרוב?"

אתה צריך ליזכור שב SLI כל כרטיס צריך לישמור את כל המידע עליו..וזה בעצם מיתנהג כמו כרטיס יחיד (אבל מאוד חזק ) עם 256 מגה...

וכבר היום יש לא מעט מישחקים שנהנים יפה מאוד מ 512 מגה ..

אם פותח התארד כל כך רוצה NV ו SLI...

אני ההיתי מחכה ורואה מה שווה 79GS ומה מחירו.

יכול להיות ששנים כאלה בSLI יהיו משהו נחמד מאוד...

עוזי.. עזוב אותך.. משני 78GT עוברים רק לדור חדש לחלוטין (R600/G80) אני יודע, גם אני מת על שידרוגים.. אבל פה באמת צריך להיתאפק ...

אם כי שידרוגון חמוד הולך להגיע היום שישי או ראשון הקרוב ב"ה.. :smile1:

פורסם

טוב, כנראה שאתם צודקים.

RTR אם הוא מחכה ל-7900GS אז כבר שיחכה לדור הבא שבטח יגרמו לנפילת מחירים גדולה או לחילופין ירכוש כרטיס אחד מהדור הבא, לא?

או שזה עוד רחוק ואני חיי באשליות? (בבקשה לא להגיד שכן :'( )

פורסם

Q1 07 ככל הניראה

פורסם

אני הייתי הולך על 7900GS וזהו

מנסיון העבר, אנוידיה נוטה להשיק כרטיסי מיינסטרים מאוחר יחסית לשאר הסדרה. ATI נוהגת להשיק כרטיסים מאכזבים (X600/X1600) ואז להחליף אותם בכרטיסי היי-אנד מסורסים. אז לדעתי 7900GS הולך להשאר איתנו לזמן מה.

פורסם
  • מחבר

אני לא מבין מה כולכם יוצאים עלי ("פאן בוי", "טיפש", "לך תישן על האף") חח

סה"כ החלטתי ללכת על NVIDIA וזה נראה לי היה די ברור כשפתחתי את הת'רד ואמרתי שאני קונה גי'פורס

אני מכבד את ההצעות שלכם ללכת על ATI אבל אם ההיתי רוצה ATI הייתי רושם זאת בתחילת הפוסט

פורסם

אז אולי לפחות הסבר למה אתה מעדיף geforce?

פורסם
  • מחבר

בשמחה..

הטכנאי שמספק לי את המחשב המליץ לי על ג'יפורס. זה לא המחשב הראשון שהוא בונה לי ואנחנו מכירים אותו ועובדים איתו לא מעט זמן

אני יודע שהוא לא מנסה לסחוט אותי או משהו והוא תאכלס בסופו של דבר בנוסף לרווח שלו, רוצה לבנות לי מחשב טוב

מההסברים שלו והמחקרים שלו בטום'ס הארדוור הבנתי ממנו שלמשחקים עדיף כרטיסי ג'יפורס. זה כי לATI יש באגים (לא יודע כמה או אם בכלל אתם בטח יודעים יותר טוב)

והם מוציאים דרייברים לא מעט.. כל חדש הם מוציאים משהו חדש אני חושב וזה דיי הגיוני שהם יוציאו דרייבר בשביל לתקן באגים

לNVIDIA כנראה שיש פחות באגים או לא יודע מה כי הם מוציאים דרייברים רק פעם בכמה זמן.. כשצריך יענו

למשל הוא משווק של INTEL. נראה לי שהוא לא יספק לי כרטיס של ATI כמו שהוא לא יספק לי מעבד של AMD.

סליחה על החפירה חח

פורסם

אה, כמובן, טכנאי xD

תזכור, הנוסחה אצל טכנאי זה תמיד "אינטל+Nvidia"

לכרטיסים של ATI אין רבע באג. דרייבר כל חודש זה סטנדרט אצל 2 החברות, ולפעמים מוציאים גם יותר במקרה הצורך.

בזמן האחרון דווקא ל Nvidia היו בעיות עם הדרייברים, והם נדרשו להוציא עדכון שיסדר את זה D:

ג'יפורס זו לא חברה, זו השם של סדרת כרטיסי Nvidia למשחקים. סדרת המפתחים שלהם נקראת Quadro

אותו דבר עם ATI:

סדרת המשחקים- Radeon

סדרת המפתחים: FireGL

כרגע ATI נהנים מכמה יתרונות, כמו יתרון ה AA+HDR, והעובדה שרוב הכרטיסים שלהם אוברקלוקרים הרבה יותר טובים (דוגמה: 7600GT ליד X1800GTO)

אבל בעיקרון, אין דבר כזה "כרטיסי ג'יפורס יותר טובים למשחקים"

הכל שאלה של דגם. כרגע הכרטיסים היקרים יותר של NV לא משתלמים, בתואר הכרטיס המשתלם ביותר לשוק הגבוה, מחזיק ה X1900XT

אני אגיד לך למה הטכנאי שלך ממליץ לך על NV- הוא פשוט מרוויח על זה יותר כסף. זה הכל. טכנאים בארץ זה דרעק, לא משנה כמה טוב אתה מכיר אותם

לא לפני הרבה זמן פרסמתי פה סיפור מרגש על טכנאי שהתעלם מהמפרט שנתנו לו, ושם מה בא לו. הנזק? שילמו 5000 שקל, קיבלו מחשב ששווה 3000.

פורסם

בינתיים היחידה שיש לה חתיכת באג בכרטיסים היא NV...

קוראים לו AA+HDR.

ואומר לך אחד שיש לו כרטיס מאוד איכותי של NV.

לATI יש חיסרון אחד בכרטיסים שלה בדור הזה והוא צריכת חשמל וכתוצאה מיזה החום של הכרטיס, הדבר מורגש הרבה פחות מאשר AA+HDR .

פורסם

חברה חבל להתווכח.

הבחור נתן אמון בטכנאי שלו וקשה יהיה לשנות את זה.

אז א. אל תקח SLI במיוחד לא עכשיו וגם לא CF.

ב. הטכנאי אמר לך רק NV ושהם הכי טובים כי זה אולי הדבר היחיד שהוא מחזיק.

והוא לא יגיד לך שATI יותר טובים, כי אז אין לו את הכרטיס הזה ואתה לא תקנה אצלו.

עכשיו זאת החלטה שלך, להמאמין למישהו שמרוויח עליך כסף (ורוצה כמה שיותר ) לבין אנשים שבזמנם החופשי ובחינם עוזרים לך.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים