עבור לתוכן

SLI

Featured Replies

פורסם

כשהמעבדים החדשים יגיעו לארץ אני מתכנן לקנות מחשב חדש

חשבתי ללכת על ה-SLI עם שני כרטיסי 7900 עם 256 DDR של לידטק

מישהו התנסה עם הSLI? שווה לעשות את זה?

• תגובות 40
  • צפיות 2.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

SLI זה בעקרון לא משתלם, אבל אם יש לך כסף למה לא.

7900GT ב SLI עובד טוב.

פורסם

SLI:

טוחן חשמל, תוספת לא מספיק גדולה בביצועים, באגים במשחקים, הרבה חום ורעש (במיוחד עם 7900GT והקירור ה "לא בדיוק שקט" שלו. מאוד לא משתלם.

פורסם
  • מחבר

לא שווה לך

קנה X1900XT ותהנה

http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5682

אם אני קונה שני 7900 אני משתווה כמעט למחיר של מה שהבאת.. ולא נשמע הגיוני ששני 7900 יעבדו יותר טוב מאחד כמו שאתה הצעת?

פורסם

אם אני קונה שני 7900 אני משתווה כמעט למחיר של מה שהבאת.. ולא נשמע הגיוני ששני 7900 יעבדו יותר טוב מאחד כמו שאתה הצעת?

2 7800GT משאירים עשן, אז בטוח 7900 X2 אעין מה להשוות בכלל..

SLI:

טוחן חשמל, תוספת לא מספיק גדולה בביצועים, באגים במשחקים, הרבה חום ורעש (במיוחד עם 7900GT והקירור ה "לא בדיוק שקט" שלו. מאוד לא משתלם.

גם כשקונים כרטיס אחד חזק בדרך כלל אותו ספק יחזיק 2 כאלה..

חום? תלוי... מי שממשקיע ב-SLI משקיע גם בקרור נוסף.. במקום בקרור אחד..

תוספת לא מספיק? אני חולק על זה ובנוסף גם אם נלך לפי הראש שלך עדיין יש תוספת ולפעמים בפחות כסף.. אז??

באגים? אני לא נתקלתי. ואני משחק כ-5 שעות ביום בכל משחק שיצא.

רעש? לא יודע על מה אתה מדבר.. שוב הכל תלוי בקרור אבל מה הקשר לכרטיס? גם מאוורר 80 מילימטר יכול לנפח לך תראש...

קיצר תלוי SLI של מה, מי ואיך....

פורסם

למה לדבר שטויות? :\

7800GTX2 לא מגיע לביצועים של X1900XT. וזה בדוק והוכח כבר הרבה פעמים בפורום.

אם כבר רוצים להיות אידיוטים ולהשקיע 3200 שקל, קונים 7950GX2 שזה שני 7900GTX על חיבור אחד :\

פורסם

למה לדבר שטויות? :\

7800GTX2 לא מגיע לביצועים של X1900XT. וזה בדוק והוכח כבר הרבה פעמים בפורום.

אם כבר רוצים להיות אידיוטים ולהשקיע 3200 שקל, קונים 7950GX2 שזה שני 7900GTX על חיבור אחד :\

ולמה זה אידיוטי? בטח תגיד לי שעדיף X1900XTX על 7950GX2 נכון?

פורסם

לא, לא בדיוק.

לא X1900XTX, אלא X1900XT.

עושים לו אוברקלוק קטן מאוד, והוא כבר הופך ל XTX.

אידיוטי להוציא כל כך הרבה כסף מ 2 סיבות:

1- פער הביצועים בין ה 7950GX2 ל X1900XTX מזערי, מאכזב מאוד. אתה מוזמן לראות את זה אפילו בסקירה של האתר הזה ממש.

2- כל כך הרבה כוח בלי AA+HDR? בזבוז. בזבוז כזה גדול. מה עוזר פריימרייט בלי איכות תמונה? :\

פורסם

לא, לא בדיוק.

לא X1900XTX, אלא X1900XT.

עושים לו אוברקלוק קטן מאוד, והוא כבר הופך ל XTX.

אידיוטי להוציא כל כך הרבה כסף מ 2 סיבות:

1- פער הביצועים בין ה 7950GX2 ל X1900XTX מזערי, מאכזב מאוד. אתה מוזמן לראות את זה אפילו בסקירה של האתר הזה ממש.

2- כל כך הרבה כוח בלי AA+HDR? בזבוז. בזבוז כזה גדול. מה עוזר פריימרייט בלי איכות תמונה? :\

מזערי? לא לדעתי.

להוציא הרבה כסף? ברוב המקרים זה יוצא אותו דבר\יותר זול..

HDR+AA לא יודע בשבילי בנתיים HDR הורס, חוץ מאובליוויון לא מצאתי משחק שאני רוצה להפעיל אותו...

ברוב המקרים SLI באמת לא משתלם, אני מסכים... אבל תמיד תלוי מה החלופה.

בקשר לבזבוז, שוב לא תמיד... לדוגמא אצלי כשקניתי זה היה הטופ והיה רק 7800GTX ויצא לי יותר זול 2 7800GT וביצועים טובים יותר...

שוב תלוי בהרבה...

אישית הייתי מעדיף 7950GX2 ולא X1900XTX אבל 2 7900 במקומו... אממ הייתי חושב הרבה לפני הצעד הזה...

עדיין לפי המבחנים וההשוואות שאני ראיתי 2 7900 טובים יותר X1900XT וכשאתה אומר לעשות עובק קלוק.. נו טוב גם ל-7900 אתה יכול ואנחנו יודעים שהם OC מעולים....

פורסם

*אובר קלוק.

סביבות אותו מחיר- לא.

X1900XT עם זלמן VF900CU עליו- 2400 שקל

בלי הזלמן- 2100

שני 7900GT או 7950GX2 אחד- בסביבות ה 3200-3300 שקל. אותו מחיר? לא!

ו X1900 למיניהם אוכלים את ה 7900 בכל הנוגע לאוברקלוקינג, במיוחד עם קירור כמו הזלמן.

פורסם
  • מחבר

מזערי? לא לדעתי.

להוציא הרבה כסף? ברוב המקרים זה יוצא אותו דבר\יותר זול..

HDR+AA לא יודע בשבילי בנתיים HDR הורס, חוץ מאובליוויון לא מצאתי משחק שאני רוצה להפעיל אותו...

ברוב המקרים SLI באמת לא משתלם, אני מסכים... אבל תמיד תלוי מה החלופה.

בקשר לבזבוז, שוב לא תמיד... לדוגמא אצלי כשקניתי זה היה הטופ והיה רק 7800GTX ויצא לי יותר זול 2 7800GT וביצועים טובים יותר...

שוב תלוי בהרבה...

אישית הייתי מעדיף 7950GX2 ולא X1900XTX אבל 2 7900 במקומו... אממ הייתי חושב הרבה לפני הצעד הזה...

עדיין לפי המבחנים וההשוואות שאני ראיתי 2 7900 טובים יותר X1900XT וכשאתה אומר לעשות עובק קלוק.. נו טוב גם ל-7900 אתה יכול ואנחנו יודעים שהם OC מעולים....

מי לא היה מעדיף 7950GX2? אבל במחיר של שניים כאלה אפשר תאכלס לקנות מחשב

שני 7900 יוצאים יותר זול (פחות מ7950 אחד אם אני לא טועה) ועוקפים בביצועים לא?

השאלה אם ההבדל בביצועים שווה את זה..

אני פחות או יותר הולך בקו מחשבה של להתכונן לעתיד

את המחשב הזה תיכננתי לקנות בתחילת הקיץ כשסיימתי ללמוד אבל אז שמעתי על הקונרו.. ולקנות מחשב חדש חודש חודשיים לפני שיוצאת טכנולוגיה חדשה? צעד טפשי לדעתי..

אז חיכיתי ואני עדיין מחכה... הקטע הוא שבקרוב גם יצאו כרטיסי ה-DX10 ואני לא הולך לחכות עוד עם הקנייה של המחשב רק בשביל כרטיס מסך

לכן אני חושב ללכת על הSLI. כך אני מאמין שאני אעמוד בדרישות של המשחקים העתידיים

לקנות מחשב חדש בימינו, להתקין משחק ולראות שהוא מקרטע זה דבר מאכזב מאוד אחרי השקעה כזו. אני רוצה ביצועים טובים.

האלטרנטיבה היא פשוט 7900 אחד רגיל אם אני לא הולך על הSLI

פורסם

השימוש ב DX10 במשחקים בזמן הקרוב יהיה מועט, וגם במשחקים האלה אפשר יהיה לשחק בצורה מצויינת וחלקה אבל ב DX9.

בזמן הרחוק זה כבר לא משנה, כי כרטיס ה DX10 הראישון לא יוכל להריץ בצורה טובה משחקי DX10 עתידיים.

אפשר לצפות גם הורדת מחירים אחרונה ורצינית לכרטיסי ה DX9 בזמן הוצאת כרטיסי ה DX10, ככה שמי שיקנה כרטיס DX10

יקנה אותו רק בשביל לראות כמה אפקטים חדשים במשחקים.

מקווה שהבנת אותי נכון :)

פורסם
  • מחבר

אז מה אתה אומר?

לוותר על הSLI וללכת על כרטיס אחד או לחכות לעוד ירידת מחירים?

פורסם

לוותר על הSLI וליקנות X1900XT ובעוד שניים ואלי יותר אז ליקנות כרטיס D3D10

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים