פורסם 2006 באוגוסט 1719 שנים בישראל.אבל למרות הכל המוכרים בעצם מנסים לענות על הביקוש. למי שחי בישראל יותר משבוע יודע שעם ישראל מחפש זול ולא משנה מה שמים לו בפיתה, העיקר המחיר. ...והוא מקבל בדיוק את מה שהוא מבקש...
פורסם 2006 באוגוסט 1819 שנים עם ישראל לא רוצה זול... הוא רוצה להרגיש שהוא "דפק את המערכת" למרות שהוא דופק רק את עצמו
פורסם 2006 באוגוסט 1819 שנים יאללה להתחיל לשים את המשפט בחתימות תנסה לומר את זה למישהו ותראה איך הוא יתחיל להסביר לך למה הוא כזה תוך כדי זה שהוא מוכיח בדיוק ההפך
פורסם 2006 באוגוסט 1819 שנים בהזדמנות זו אני דווקא רוצה לציין לטובה את זיגזג, ששמה עלה כאן לא מעט פעמים. חנות שלעובדים שלה דווקא יש מושג בגרוש על מה הם מדברים. יצא לי להידבר עם שני חבר'ה מאוד נחמדים במייל, האחד רוני והשני שגיא, בנוגע לגוף קירור חדש למעבד שלי. לאחר התכתבות די ארוכה ולאחר שנראה לי שדי שגעתי אותם, קבלתי מענה מפורט ומעמיק כמעט מכל בחינה אפשרית. המענה היה מהיר ואדיב וכמובן, מקצועי לחלוטין. יישר כוח, צוות זיגזג.
פורסם 2006 באוגוסט 1819 שנים מחבר יש עוד חנויות כאלו בארץ. אתה צריך לנסות לקנות בנעה מחשבים. איזה שירות יעשו הכל בשביל הלקוח. הזמנתי שלשום מסך LCD שלא היה להם במלאי- תוך 3 שעות דאגו להביא אותו. עוד חנות בסגנון של ה 2 האלו- לוג'יק PC. לא סתם החנויות האלו מקובלות מאוד בקרב האנשים בפורום הזה, שם יש לך עם מי לדבר, והוא לא יבהה בך כאילו נפלת מהירח.
פורסם 2006 באוגוסט 1819 שנים גם פנדה בסדר גמור :} וגם פריימן שירותי קירור אם מישהו רוצה לבנות מערכת גז
פורסם 2006 באוגוסט 1819 שנים אצל זיגזג אני נמצא כמעט כל יום שני (או שבוע כן שבוע לא)אצל לוג'יק הייתי פעם אחת ונהניתי
פורסם 2006 באוגוסט 1819 שנים אני לא כל יום שםאני נמצא שם בממוצע פעם בשבוע-שבועייםאז אני נכנס להגיד שלום לראות מה שלומם, מה חדש וכו'
פורסם 2006 באוגוסט 1819 שנים "היי חבר'ה מה העניינים? הכל בסדר? תגידו זה ה-X6800 החדש במקרה מה שמונח לכם שם על השולחן? לא לא סתם אני שואל....וואי וואי תראו ציפור!! טוב יאללה אני חייב לזוז...".
פורסם 2006 באוגוסט 1819 שנים חחחחחחחחחח רק בלי הציפוריםזה "ווי תראו איזה X6800 יפה... לא אכפת לכם שאני אנסה אותו נכון?"
פורסם 2006 באוגוסט 1819 שנים "...ואני מבטיח להחזיר אותו...מתישהו..."עכשיו אני מבין מאיפה האתר מקבל את כל החומרה הזאת לביקורות. הם שולחים את ליאור.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.