פורסם 2006 באוגוסט 1819 שנים וואו! איך לא חשבו על זה קודם! זיונים עם ממר"מניקיות הרי ידועות ככוסיות על : הם באותו בסיס של השלישות הראשית ודווקא שמה יש הרבה כוסיות
פורסם 2006 באוגוסט 1819 שנים הם באותו בסיס של השלישות הראשית ודווקא שמה יש הרבה כוסיותההודעה שהגבת אליה הייהת כתובה בציניות..מה אתה ניסית להגיד באמת שלא הבנתי
פורסם 2006 באוגוסט 1819 שנים שהבנות שמה זה לא רק ממרניקיות/תקשובניוקיות, זה כל הפרחות שתוקעים בשלישות שאין להם מה לעשות חוץ מפלתוח את הרגליים חצי מהזמן.אני מכיר שמה דפרניק אחד, בוא נגיד ככה שהוא עשה את זה שמה בשרותים פעם אחת.
פורסם 2006 באוגוסט 1819 שנים שהבנות שמה זה לא רק ממרניקיות/תקשובניוקיות, זה כל הפרחות שתוקעים בשלישות שאין להם מה לעשות חוץ מפלתוח את הרגליים חצי מהזמן.אני מכיר שמה דפרניק אחד, בוא נגיד ככה שהוא עשה את זה שמה בשרותים פעם אחת.מבחינת בנות השלישות זה לא כמו פעם...לא יודע מה חבר שלך עשה אבל בוא נגיד שהשמועות על השלישות ממש לא נכונות.
פורסם 2006 באוגוסט 1919 שנים עזוב אותך שמועות אני כול חודש שם חחח יש שם אחלה חמודות בש''ג ובכלל אנחנו עוברים בבסיס חופשי עד שאחנו מגיעים שם לבנין של הבמס''ח (האולם המתפרק הזה ששם עושים לנו תהרצאה כול פעם) אני רואה מלא כוסיות על הדרך וזה בסיס שיש בו מלא בנות ולא קשורות מרנקיות יש שם לפחות 3000-2000 בנות ובממרם ממה שאני יודע כול שנה מקבלים 30 איש
פורסם 2006 באוגוסט 1919 שנים לממרם מקבלים 120ויש חופשי כוסיות בבסיסכשהייתי במבחנים ראיתי לא קצתתבינו שלא קוראים לזה ממר"מ, ממר"מ זו יחידת תשתית שפעם הקורס היה בה.לקורס קוראים : "קורס תיכנות בבסמ"ח"ואל תנסו ללמד אותי על השלישות..תודה.
פורסם 2006 באוגוסט 1919 שנים עזוב אותך שמועות אני כול חודש שם חחח יש שם אחלה חמודות בש''ג ובכלל אנחנו עוברים בבסיס חופשי עד שאחנו מגיעים שם לבנין של הבמס''ח (האולם המתפרק הזה ששם עושים לנו תהרצאה כול פעם) אני רואה מלא כוסיות על הדרך וזה בסיס שיש בו מלא בנות ולא קשורות מרנקיות יש שם לפחות 3000-2000 בנות ובממרם ממה שאני יודע כול שנה מקבלים 30 איש מה אתה עושה שם כל חודש?!
פורסם 2006 באוגוסט 1919 שנים עזוב אותך שמועות אני כול חודש שם אני שם כל יום..אם לא ראית כתבתישאני מסיים את הקורס תכנות שיש עכשיו ב28...אתם מתחילים 3ימים אחרינו.
פורסם 2006 באוגוסט 1919 שנים טוב אני יספר בקצרה שאני בקורס של הבסמ''ח משהו הכשרה צעירה כך שבגיוס אני ישר נכנס לשם בלי המבחנים וכ'ו(פרוטקציות) בכול מקרה לא יודע מה איתך av אבל ראיתי שם מלא בנות שוות והם לא לומדות תכנות, או משהו שקשור לבמס''ח כנראה יש שם בסיס לכול חיל השלישות שמלמדים אותם שם איך להכין קפה ולחתום על הטפסי שחרור שלך"החיילת שתחתום על הפטסי שחרור שלך עכשיו בטיול שנתי של י''א" יחחחח
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.