עבור לתוכן

מי פה מתחיל קד"צ ב31.8 של קורס תכניתן (ממר"ם)?

Featured Replies

פורסם

זה נכון שאתה עלול ליפול בתחקיר הביטחוני אם יש לך משפחה בחו"ל?

רק אם היא באיראן...

• תגובות 49
  • צפיות 3.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

בתחקיר הבטחוני רוצים רק לוודא שלא תמכור מידע רגיש לחבר שלך מהחיזבאללה תמורת קוקאין.

אין לך סיבה אמיתית ליפול בו.

פורסם
  • מחבר

תלוי איפה זה בחו"ל...

אבל נגיד בהאזנות בפרסית זה די טבעי שעלולה להיות לך משפחה באיראן אבל עדיין תוכל לעבור כי הם צריכים אנשים כאלה...

אבל לממרם לא תעבור עם משפחה באיראן ומומלץ שלא תיהיה משפחה בשום מדינה עויינת

פורסם

גם לוב נחשבת מדינה עוינת וכול המשפחה מצד אמא שלי גרו שם באחד הבסיסי חיל אוויר של ארה''ב ופה בארץ אמא שלי נכנסה למודיעין על סיוג מאוד גבוה

פורסם

אבל נגיד בהאזנות בפרסית זה די טבעי שעלולה להיות לך משפחה באיראן אבל עדיין תוכל לעבור כי הם צריכים אנשים כאלה...

אני לא בטוח

כי את התחקיר הביטחוני עושה השב"כ, ואני לא בטוח עד כמה הוא מתחשב בתפקיד

שאליו אתה הולך, אפילו שהם באמת צריכים אנשים שיודעים פרסית נואשות

פורסם
:lol: אני דיברתי על ניו-יורק וקנדה :lol:
פורסם
  • מחבר

השב"כ?

לא ידעתי

סבבה

פורסם

פשוט אל תשקר וזהו.

ניסית סמים?גנבת משהו פעם? -תגיד להם, לא יקרה כלום.

זה לא 3 שנים.. זה 5.5 שנים,חבוב!

פורסם
  • מחבר

זה 6 שנים

0.5שנה קדצ+3 שנים סדיר+2.5 שנים קבע=6 שנים בצבא

פורסם

תגיד עושים תשרות בבסיס עם בנות ? ולא טיסות כי זה לא בנות

ממה שראיתי בשלישות ברמת גן (אני לומד שם קורס לקראת הממר''מ) יש מלא בנות שוות ואין הפרדה שם עושים תשרות לאחר הלימודים ?

פורסם
  • מחבר

נראה לי שזה מעורב

אין הפרדה

פורסם

אז אפשר לתפוס מלא זיונים ?

פורסם

:o

וואו!

איך לא חשבו על זה קודם!

זיונים עם ממר"מניקיות :o

הרי ידועות ככוסיות על ::)

:screwy:

פורסם

חחחח לא ממרניקיות יש שם הרבה חילות שעוסקות בעוד דברים ודווקא דיי שוות (אני כול חודש מבקר שם בבסיס) ורואה כמה חיילות שוות יש שם D:

פורסם

תגיד עושים תשרות בבסיס עם בנות ? ולא טיסות כי זה לא בנות

ממה שראיתי בשלישות ברמת גן (אני לומד שם קורס לקראת הממר''מ) יש מלא בנות שוות ואין הפרדה שם עושים תשרות לאחר הלימודים ?

אני עכשיו מסיים את הקורס הזה (מחזור קפ"ט)..רק שאני עשיתי אותו 3 חודשים כי למדתי י"ג, מסלול עדיף לדעתי למי שיש כסף ללימודים\מלגה..

בכל מקרה, אנחנו מסיימים ב28 ואז אתם מתחילים ישר אחרי ממה שאמרתם ,אני מכיר את המפקדת קורס שלכם, קוראים לה שירי והיא ממש אחלה.

לגבי הבנות, הגיעו עכשיו 2 קורסים חדשים של בנות לשלישות..אז יש עכשיו קצת יותר מבחר..בת'כלס יש כוסיות בבסיס אבל השלישות זה כבר לא מה שהיה פעם בוא נגיד ככה...בכל מקרה כשאתה קורסיסט אל תצפה למשהו מלבד בנות בקורס (בקורס של הקד"צניקים המקביל אלינו יש 2 זוגות בקורס עצמו אני חושב)

לגביה שירות עצמו, הכל בבסיסים רגילים לגמרי..בסוף הקורס יתנו לכם שאלון כזה עם היחידות שתוכלו לבחור ואז ישבצו אותכם (אנחנו מילינו אותו בשבוע שעבר, עוד לא בחרנו)

אם יש למישהו שאלות שאלו חופשי..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים