פורסם 2006 באוגוסט 1519 שנים אתה מתכון תוכניתן בבסמ''ח ?עברתה תמינוים והכול ? אולי אכפת לך קצת לספר על זה (אני גם מחפש על זה מידע)
פורסם 2006 באוגוסט 1519 שנים מיונים דיי קלים.מבחן של אנלוגיות מילוליות, דיי פשוט, כמו בפסיכוטכני. ועו דמבחן שנקרא "מחשבון קרב", שזה מן שפת תכנות מאוד פשוטה (בערך 7-8 פקודות) שאיתה את צריך לפתור 10 שאלות. לא יותר מיד מסובך, רק בודקים שאתה יכול לבנות אלגוריתמים.
פורסם 2006 באוגוסט 1519 שנים וואלה ואיך אני מגיע לשם ? אני מקבל מנילה של עורף ומסמן שם תוכניתן ? ואז אני יקבל זימון לשם ?
פורסם 2006 באוגוסט 1519 שנים אפשרי. אבל אתה גם יכול להתקשר למדור האיתור של חיל התקשוב (3808*), ולבקש זימון למיונים, אם אין לך את זה במנילה.dmx, נפתחה קומונה בתפוז לקורס של אוגוסט 06.http://www.tapuz.co.il/communa/usercommuna.asp?communaid=21172אם אתה רוצה להכיר אנשים שיהיו איתך בקורס.
פורסם 2006 באוגוסט 1519 שנים מחבר תודה על הלינק לקומונהבאמת מענין מי יהיה איתיהמבחנים ממש עלוביםבשביל אנשים שלמדו תכנות בבית ספר זה ממש עלובמבחן בשפת תכנות שהיא בעצם זיוף של אסמבלר ועוד מבחן קטן של אנלוגיות וזהו התקבלתם (וגם תחקיר בטחוני אבל את זה כל מי שאין לו בעיות חריגות בחיים או קשרים עם אנשים שלא צריך להיות קשורים אליהם עובר)אפשרי. אבל אתה גם יכול להתקשר למדור האיתור של חיל התקשוב (3808*), ולבקש זימון למיונים, אם אין לך את זה במנילה.יש בעיה עם זה...כי כשאתה מבקש מענה קולי מתחילי םלזיין בשכל על תיבה שאפשר להשאיר בה הודעה ואז צריך להקיש את מספר התיבה כאילו הכל ברור מאליו...אם ענו לך ישר אז יש לך מזל כי כשניסיתי לדחות תחקיר כי הם תקעו לי אותו בתאריך שבו הייתי אמור להיות באילת והתקשרתי שבוע לפני ולא ענו אז זה מאוד מציק ומעצבן (בדיוק כמו באמ"ן)משתתף בצערך.למה אתה מתכוון?
פורסם 2006 באוגוסט 1619 שנים אז יש קו ישיר לבנאדם שיענה לך.03-9579648ואם אתה רוצה לשלוח פקס אז: 03-9579030
פורסם 2006 באוגוסט 1619 שנים לדבר עם מי?המספרים שנתתי אלו המספרים הישירים של מדור האיתור של חיל תקשוב (הם מפורסמים באתר בכלל).אם אתה רוצה להגיע למיונים שלהם, אז קודם תעבור את הצו הראשון (שיהיה להם מידע על הקב"א/פרופיל שלך), ואז תתקשר.
פורסם 2006 באוגוסט 1619 שנים מחבר ברור שאחרי הצו הראשוןהטלפון שנתת זה כנראה מה שעושה הקשה על הספרה 6 אחרי שמתקשרים ל*3808 בקיצור הם מעצבנים כמו חיל מודיעיןדרך אגב הקומונה שפתחו ממש יבשה, אף אחד לא מגיב
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.