עבור לתוכן

ניצחנו במלחמה!

Featured Replies

פורסם

שמע, מה שהלך פה נראה לך תקין? כי לי לא. ואם זה לא תקין, אני לא רוצה שיטטאו את החרא מתחת לשטיח וימשיכו באותו קו כאילו שום דבר לא קרה.

במצב שבו המלחמה הזו נגמרה כמעט בטוח שיהייה סיבוב שני. אתה רוצה שגם אז תהייה התנהלות כזו מטומטמת? חייבים להעמיד את הדברים במקום ולעשות סדר!

• תגובות 46
  • צפיות 2.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אני לא אומר מה צריך לעשות ומה לא, אני רק אומר שכשיש עליהום מטורף שכזה וכל אחד מחפש להאשים את השני ולהסביר למה X ו-Y דפקו אותנו בהחלטות שלהם אז אל תתפלאו שהאויבים שלנו משתמשים בזה כנשק להראות לעולם שאנחנו חלשים ומודים שהפסדנו ועוד...

אני למשל, שותק. חבל שהפוליטיקאים לא יודעים לעשות אותו דבר וכבר ציחצחו ממזמן את חרבותיהם. אפשר לנהל את הדברים האלה בצורה מסודרת יותר, אבל כולנו יודעים שזה "פחות כיף". מעניין מה אומרים על זה החיילים שעדיין נמצאים בלבנון ::)

פורסם

המילואימניקים בלבנון התחילו להחתים עצומה למען המשך הלחימה ממה שהבנתי...

וצודק שאפשר לעשות את זה בצורה מסודרת יותר, רק שאלה שמאשימים אותם רק מגבירים את הבלאגן... לדוגמא פרץ עם "ועדת ההאשמה של צה"ל" שלו...

ועדיף שהאוייבים ישתמשו עכשו בדיבורים כנשק ולא בטימטום שלנו במערכה הבאה...

פורסם

אבל זה כל הרעיון, שאם דברים היו נעשים בצורה מסודרת לאויבים שלך לא היה מה להגיד על זה ועל אחת כמה וכמה במערכה הבאה.

פורסם

אבל ההגיון לא מועיל לכיסא ולכן לא צריך אותו כלל

פורסם

ועכשיו מישהו יכול לומר לנו לא להתחיל להפציץ את כל הגדה?? ??

פורסם

אני בטוח שימצאו כמה שיקפצו ויתחילו לצעוק "רוצחים... רוצחים... שלום... שלום..."........ אלה שבד"כ מצדיקים רצח של חפים מפשע כ"פעולות התנגדות לגיטימיות"...

פורסם

אני מצדיק את הפלסטינים. הם עם (על זה אפשר להתווכח)וזכותם להילחם על חירותם -בדיוק כמו שאנחנו עשינו(טוב הם עושים הרבה יותר -אבל גם אנחנו יותר חזקים)

רק שלא ילכו ויתבכיינו כל פעם שלא מצליח להם.

פורסם

תגיד, אתה בסדר?

מה זה משנה שאנחנו חזקים יותר? אתה מבין מה אתה כותב? אתה מצדיק רצח של 20 ומשהו בני נוער בדולפינריום? חטיפות? אולי את המטען על אוטובוס ההסעה לבית הספר בכפר דרום (ז"ל)?

לא לא משנה עד כמה אנחנו חזקים, אין להם שום הצדקה לפגוע באזרחים חפים מפשע, ובכלל אין להם שום זכות "להתנגד" אחרי שבמשך 20 שנה ישראל הציעה להם אינספור הסכמי שלום הוגנים מעל ולמעבר, וכולם נדחו על ידם.

פורסם

למען הסר כל ספק-אני מדבר על פעילות נגד חיילים וכל זאת בתנאי שהם יידעו להתנהג בהתאם

פורסם

לדוגמא הפעולה בכרם שלום. ישראל עשתה בדיוק כאלה דברים, שתוכננו רק כדי לקחת שבויים לצרכי מיקוח.

פורסם

אבל מנגד שיידעו לקבל את הצד השני

פורסם

עוד ניצחון כזה ואבדנו.הרי המצב לא השתנה לטובה בעקבות המלחמה סתם שילמנו במחיר יקר של חיי אדם ורכוש אבל לצערי הרב המצב שהיה לפני המלחמה הוא המצב ששורר כעת.החיזבאללה לא פורק מנשקו ולא התרחק מהגבול הא"ום נשאר אותו דבר רק יותר מתוגבר בחיילים רק מה שהשתנה הוא ירידת צבא לבנון דרומה אך גם הוא לא יושיענו מפני שהוא חלש מדיי ואין כוונתו להלחם בחיבאללה עבורינו.אפילו המצב לפי דעתי הורע לגבינו מפני שכל מדינות ערב ראו כיצד ניתן לנצח את ישראל ולגבות ממנה מחירים יקרים מאוד ולצאת מהמצב כידינו על העליונה(הכוונה לצד הערבי).זה שאנו משלים את עצמינו בניצחון אין זה אומר שכך הוא המצב צריך להסתכל על המצב "במשקפיים מציאותיות ולא וורודות".אלא מראים לנו בבירור שאנו הפסדנו במלחמה לכן אנו צריכים להסיק מסקנות מהירות ולתקן את מחדלייי המלחמה כדי שהם לא יתרחשו שנית.וכולי תקווה שכך אכן יהיה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים