פורסם 2002 באוקטובר 1723 שנים אני רוצה לקנות Mustek GSMART MINI 8MB ב400 שקל ואני פשוט לא מצליח להבין מה החסרונות של המידות שלו (והמחיר)
פורסם 2002 באוקטובר 1723 שנים the resolution sux, the optic quality sux (these are two seperate things) the memory is small
פורסם 2002 באוקטובר 1723 שנים מחבר 8 מ"ב זה נחשב למעט?איפה אני יכול לראות תמונות שצולמו עם המצלמה הזאת?
פורסם 2002 באוקטובר 1823 שנים יותר קל לשאול "מה היתרונות של מצלמות כרטיס האשראי?".התשובה פשוטה - אין יתרונות!
פורסם 2002 באוקטובר 1823 שנים יותר קל לשאול "מה היתרונות של מצלמות כרטיס האשראי?". התשובה פשוטה - אין יתרונות! אני דווקא כן ממליץ על המצלמה הזאת, המחיר שלה ממש זול (יחסית למצלמה דיגיטלית) ו 8 מגה זה מספיק למשהו כמו 135 תמונות ברזולוציה של 640x480. זו אמנם לא מצלמה דיגיטלית "אמיתית", אבל בשביל המחיר שלה היא די משתלמת. חבר שלי קנה אחת לא מזמן, הנה תמונה שצולמה איתה:
פורסם 2002 באוקטובר 1823 שנים בשביל מי שלא חשובה לו האיכות, הוא לחוץ בתקציב ויש לו בעיית מקום רצינית, אז זה יכול להיות פתרון טוב.יותר מזה אל תצפוץולייק הלו - מי מצלם ברזולוציה של 640X480 בימינו?
פורסם 2002 באוקטובר 2023 שנים מחבר תודה רבה למינימייזר דבר ראשוןועוד משהו שרציתי לשאול,זה מה זה אומר שעם software enhancmentאפשר להביא את התמונות ל1024?
פורסם 2002 באוקטובר 2123 שנים תודה רבה למינימייזר דבר ראשוןועוד משהו שרציתי לשאול,זה מה זה אומר שעם software enhancmentאפשר להביא את התמונות ל1024? זה כנראה מה שנקרא "זום דיגיטלי". זה מגדיל את התמונה (ואז רואים הפיקסלים), ואחר כך מנסה להחליק את השינון. ברוב המקרים זה לא ממש מוצלח, ולכן תמיד עדיף זום אופטי על דיגיטלי.
פורסם 2002 באוקטובר 2123 שנים זום דיגיטלי לא עושה הרבה מעבר ללמרוח את התמונה.יש מצלמות קטנות וטובות, רק הבעיה שהם יקרות - מאוד.
פורסם 2002 באוקטובר 2223 שנים מחבר לא...הדגש הוא על מצלמה דיגיטלית זולה,עדיף אפילו לא קטנהאני יכול להשקיע איזה חמש מאות ככה אבל שיהיה משהו (אפילו לא הכי) איכותי
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.