עבור לתוכן

אחחחח איזה נאום....ה-מ-ל-ך!

Featured Replies

פורסם

מישפט יפה וישן

• תגובות 89
  • צפיות 7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

ההרתעה שלנו מול סוריה היתה ונשארה

אין לצה"ל בעיה להתמודד עם צבא כזה

מוזר יש לי הרגשה ששמעתי את זה כבר פעם נראה לי אמרו אותו דבר על החיזבללה ... לא סליחה ניזכרתי אמרו את זה ביום כיפור::)

ולגבי ביבי באמת נואם אדיר הוא גם עושה עבודה מצוינת של הסברה בארצות הברית

פורסם
  • מחבר

חלאססס עם השטות של חיזבאללה!!!!

אי אפשר להכניע ארגון טירור כזאתה נלחם עם ידיים קשורות על הגב!!!!!

אתה לא יכול לתקוף מחבל שנמצא בבית עם אזרחים יוצא לדקה לשגר נ"ט וחוזר לבית זה פשוט מחט בערימת שחט.......

הדרך היחידה לחסל את חיזבאללה היא להשמיד את לבנות חד משמעית וזה אומר להרוג כל אזרח חשוד מה שאומר שאפשר להרוג מילונים וזה מן הסתם לא על הפרק!!

לגבי סוריה, סוריה זה מדינה!!!! ולכן אתה יכול לפגוע במדינה באזרחים בתשתיות במה שאתה רוצה כי כל עוד היא פתחה את המתקפה אין עליך הגבלות...לכן 10 דקות אחרי תקיפה סורית אתה תראה איך אין להם חשמל ודלק.......

פורסם

אתה לא יכול לתקוף מחבל שנמצא בבית עם אזרחים יוצא לדקה לשגר נ"ט וחוזר לבית זה פשוט מחט בערימת שחט.......

הדרך היחידה לחסל את חיזבאללה היא להשמיד את לבנות חד משמעית וזה אומר להרוג כל אזרח חשוד מה שאומר שאפשר להרוג מילונים וזה מן הסתם לא על הפרק!!

לגבי סוריה, סוריה זה מדינה!!!! ולכן אתה יכול לפגוע במדינה באזרחים בתשתיות במה שאתה רוצה כי כל עוד היא פתחה את המתקפה אין עליך הגבלות...לכן 10 דקות אחרי תקיפה סורית אתה תראה איך אין להם חשמל ודלק.......

איזה שטויות מותר לפגוע באזרחים סורים מה אתה על סמים? :screwy::lol:

פורסם

לא, אתה לא יכול לפגוע באזרחים.

חשבתי להסביר לך גם למה, אבל זה לא נראה לי חשוב מספיק. אם אתה חכם מספיק אתה תבין לבד, אם לא - חבל.

פורסם

חשבתי להסביר לך גם למה, אבל זה לא נראה לי חשוב מספיק. אם אתה חכם מספיק אתה תבין לבד, אם לא - חבל.

אתה אומר את זה בצחוק אני מקווה (או שהתכוונת ללבנונים)

פורסם

ביבי צריך להיות שר החוץ זה פשוט תפור עליו, הנאומים וההסברה שלו זה משהו מעולה

פורסם

לא, הוא צריך להיות שר ההסברה. לא יותר.

פורסם
  • מחבר

חמוד הכוונה שלי היא שאם וכאשר תקבל טיל סורי על תל אביב לא יהיה לא תחשוב פעמיים על תקיפה בדמשק ותוכל לתקוף איפה שאתה רוצה מתי שאתה רוצה ואת מי שאתה רוצה ברגע במדינה נמצאת מולך אתה יכול לפגוע גם באזרחים! אני לא אומר שאתה תוריד להם מיליוני אזרחים אבל אם תזהה משגר של סקאד בקומה שישית של בניין גם אם יהיו לך 1000 איש בבנין לא תחשוב פעמיים אם לתקוף את הבניין......

פורסם

אני לא אומר שאתה תוריד להם מיליוני אזרחים

פה בדיוק הבעיה שלך, אתה חושב שאתה בטיול שנתי או מלחמה.

אנשים ממש חולי נפש, אם יהיה מלחמה בסוריה צריך לגמור אותם, אולי אתה מצפה שנשלח להם פתקים לפני תקיפות

צריך להרוג אותם מבתי חולים ליולדות עד מתקנים צבאיים, זו הרתעה!, לא היפיי נפש השמאלנים ימ"ש

פורסם

לא, הוא צריך להיות שר ההסברה. לא יותר.

יש תפקיד כזה בכלל? בישראל כלומר..

פורסם

אני יודע שהיה ואם מכל כך הרבה שרים אין שר הסברה, אנחנו בבעיה.

פורסם

אני תמיד חשבתי שגם שר החוץ ממונה על ההסברה בחו"ל, It's only logical...

פורסם

ההגיון יצא לפנסיה הישראל

פורסם

הסברה מדינתית ופוליטית - כן, אבל בארץ שלנו צריך שר הסברה כלפי חוץ במשרה מלאה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים