פורסם 2002 באוקטובר 1723 שנים אני נאלץ שוב להתחיל כך : עשיתי חיפוש והתוצאות שעלו הם הודעות שבהם אנשיפ פרסמו את המפרט שלהם...אז...עשיתי חיפוש! אוקיי... עכשיו , אני מדבר בשם דוד שלי.. יש לו WD 80GB 7200 והוא רוצה להחליף ל-8MB CACHE אותו כונן... אבל אמרו לו להוסיף איזה 250 שקל , הראיתי לו בפנדה שזה הבדל של 70 שקל... והוא הולך לדבר עם המוכר . אז : 1)הכונן הזה נחשב טוב נכון אנשים מרוצים ממנו פה..? 2)המחיר הכי זול שמצאתי זה בפנדה 680 שקל , מישהו מצא יותר זול ? 3)למה ההבדלים בין פנדה לחנויות אחרות על אותו כונן זה מעל 250 שקל ? יש פה איזה קאץ' ? זה OEM ואו משהו..? דרך אגב הוא יקבל 3 שנים אחריות ! תודה! עריכה - צודק , סליחה הייתה לי טעות בהקלדה , תיקנתי !
פורסם 2002 באוקטובר 1723 שנים 250?! אני חושב שאתה טועה... הדיסק הזה עולה בסביבות ה-650 ומעלה (לפחות ככה זה היה לפני כמה שבועות כשקניתי אותו). בינתיים אני מרוצה מאוד ממנו והוא נותן לי ביצועים מעולים!
פורסם 2002 באוקטובר 1723 שנים -כל הכוננים בישראל נמכרים כ OEM ואין לזה שום חשיבות (הקופסא והפלופי לא יעזרו לאף אחד).-אם יש לו כבר את ה 80/7200 ברור שזה יעלה יותר מההפרש, אתה לא מצפה שהמוכר יקח כונן משומש ויזכה בסכום המלא...-יש לגרסאת ה 8MB 3 שנים אחריות.
פורסם 2002 באוקטובר 1823 שנים -אם יש לו כבר את ה 80/7200 ברור שזה יעלה יותר מההפרש, אתה לא מצפה שהמוכר יקח כונן משומש ויזכה בסכום המלא...
פורסם 2002 באוקטובר 1823 שנים מחבר -אם יש לו כבר את ה 80/7200 ברור שזה יעלה יותר מההפרש, אתה לא מצפה שהמוכר יקח כונן משומש ויזכה בסכום המלא... מצטער , שכחתי לציין שהמוכר הזה הוא במקרה אחד החברים הטובים שלו שעובד בחנות... וכן , הוא יקבל את הסכום המלא. למעשה הוא החליף לוח אם ומעבד כבר...וכרטיס מסך בקרוב... והכל בחנים , כמו ספרית וידאו .
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.