עבור לתוכן

בעיית תאימות של לוח Gygabyte 7VRXP ותקן USB 2.0.

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם.

כפי שמצוין במפרט, ברשותי לוח אם שתומך ב USB 2.0, ומותקנים בו הדרייברים המעודכנים ביותר, כמו גם הביוס המעודכן ביותר.

קניתי גם סורק USB 2.0 לאחרונה, ואכלתי קש במשך יומיים בנסיון להתקין את הסורק. לאחר יומיים של עבודה קשה, התקנתי את כרטיס ה USB 2.0 מתוצרת ADAPTEC שהגיע עם הסורק - וכל הבעיות נעלמו לחלוטין. לאחר בדיקה נוספת של מתאם USB2.0 שעל לוח האם, שוב נתקלתי בבעיות תקשורת בין הסורק למחשב.

האם זה רק אצלי ככה ? האם עוד מישהו נתקל בבעיות תאימות ל USB2.0 עם הלוח הזה ?

כפי שציינתי כבר, כל הדרייברים והתוכנות עדכניות ביותר.

תודה על העזרה מראש.

פורסם

חלק מהחיבורים על להוח הזה הם מהתקן הישן, לא המצאתי את זה לקחתי את זה מהאתר של ג'יגהבייט, אבל יש לו גם איזה 4

יציאות USB 2.0.

פורסם
  • מחבר

חלק מהחיבורים על להוח הזה הם מהתקן הישן, לא המצאתי את זה לקחתי את זה מהאתר של ג'יגהבייט, אבל יש לו גם איזה 4

יציאות USB 2.0.

שוב אני צריך לחדד את השאלה ולהפנות אותה לאנשים באמת מבינים על מה מדברים ?!

אני יודע שהלוח מצויד בשני חיבורי USB1.1 על הלוח, עוד שני חיבורי USB1.1 על פנל אחורי, ועוד 4 חיבורי USB2.0 על פנל נוסף ! תן לי את הכבוד הראוי, ואל תעלה פה רעיונות כל כך מטומטמים. אני יודע להבדיל בין החיבורים, ואני יודע שחיברתי ל USB2.0. אני שוב מבקש - רק אנשים שמבינים , עם נסיון בחיבור והפעלה של הלוחות הללו עם התקני USB2.0 שונים.

תודה שוב.

פורסם

יציאות USB 2.0.

שוב אני צריך לחדד את השאלה ולהפנות אותה לאנשים באמת מבינים על מה מדברים ?!

אני יודע שהלוח מצויד בשני חיבורי USB1.1 על הלוח, עוד שני חיבורי USB1.1 על פנל אחורי, ועוד 4 חיבורי USB2.0 על פנל נוסף ! תן לי את הכבוד הראוי, ואל תעלה פה רעיונות כל כך מטומטמים. אני יודע להבדיל בין החיבורים, ואני יודע שחיברתי ל USB2.0. אני שוב מבקש - רק אנשים שמבינים , עם נסיון בחיבור והפעלה של הלוחות הללו עם התקני USB2.0 שונים.

תודה שוב.

תגיד אתה רוצה עזרה או ללכת מכות?

שאלת עניתי, לא נראה לך תשתוק.

פורסם
  • מחבר

תגיד אתה רוצה עזרה או ללכת מכות?

שאלת עניתי, לא נראה לך תשתוק.

מה ענית בדיוק ? אמרת לי לבדוק אם חיברתי את זה לחיבור הנכון ? תעשה לי טובה. אל תענה לי.

פורסם

*sigh*

באילו בעיות בדיוק נתקלת? הלוח לא מזהה את הסורק שמחובר אליו?

האם מהירות הבאס של הלוח שלך היא על Default?

בכל מקרה, ייתכן ועדכון ביוס יפתור את הבעיה.

פורסם

יש לי מספר שאלות אילך :

1.איזה מערכת הפעלה יש לך?

2.אם אתה מחבר לUSB 2 מוצר שהוא USB 1.1 האם הוא עובד או שיש את אותה בעיה ?

3.ברגע שאתה מחבר את הסורק האם אתה מקבל איזה הודעה על זה שיש בעיות בחומרה ?

פורסם
  • מחבר

*sigh*

באילו בעיות בדיוק נתקלת? הלוח לא מזהה את הסורק שמחובר אליו?

האם מהירות הבאס של הלוח שלך היא על Default?

בכל מקרה, ייתכן ועדכון ביוס יפתור את הבעיה.

כפי שכבר ציינתי - הביוס מעודכן לביוס האחרון. חשבתי אולי ללכת אחורה,אבל בדרך כלל זה לא רצוי ולא יעיל.

בנוגע למהירות הבאס - 266 (כלומר 133). יש לי מעבד T-Bird 1.4GHz.

הבעיה ? הסורק לא תמיד שומר על קשר עם המחשב. כלומר - בחיבור ראשוני הסורק מזוהה. לאחר סריקה או שתיים פתאום התוכנה מאבדת קשר עם הסורק. ניתוק הסורק מהמחשב וחיבורו לא עוזרים. ניתוק הסורק מהחשמל וחיבורו מחדש - גם לא עובד. רק כיבוי מסודר של המחשב ללא הסורק מחובר, הדלקתו מחדש - שוב, ללא הסורק, ורק אז חיבור הסורק והתקנתו מחדש (כולל הדרייברים) פותרים את הבעיה באופן זמני - אחרי סריקה שוב אין תקשורת עם הסורק. כל הבעיות האלו מופיעות בחיבור עם התקן ה USB2.0 של GIGABYTE. יש לציין שעם החיבור לכרטיס האדפטק המצורף לסורק (כרטיס USB2.0) , אין אפילו זכר לבעיות הללו, והסורק עובד בצורה חלקה וטובה. אני פשוט רוצה להמנע מלהשתמש בכרטיס נוסף ל USB - כרטיס שתופס מרחב זכרון, ו IRQ, ובאופן כללי מעמיס על המחשב. הייתי מעדיף כמובן להשתמש בחיבור ה USB 2.0 המגיע על הלוח, ואמור להיות מחובר באופן שקוף למערכת.

פורסם
  • מחבר

יש לי מספר שאלות אילך :

1.איזה מערכת הפעלה יש לך?

2.אם אתה מחבר לUSB 2 מוצר שהוא USB 1.1 האם הוא עובד או שיש את אותה בעיה ?

3.ברגע שאתה מחבר את הסורק האם אתה מקבל איזה הודעה על זה שיש בעיות בחומרה ?

הנה התשובות :

1. Windows XP Pro SP1 באנגלית.

2. יש לי עכבר לוגיטק ומצלמת USB - כולם USB 1.1 מחוברים להתקן ה USB2.0, ועובדים יפה.

3. הבעיה היא בחיבור של הסורק - לפעמים אני מקבל הודעה שהתגלתה חומרה חדשה, ולפעמים כלום. זה כאילו לפעמים המחשב לא ממש מתיחס אל חיבור ה USB הזה במהירות הגבוהה. הייתכן כי GIGABYTE לא יישמו נכון את פרוטוקול ה USB2 ? הייתכן כי הם לא עמדו בתקני הכבילה המתחים והאריזה של המחברים ? זו הסיבה שאני שואל את השאלות הללו. אני רוצה לדעת אם עוד מישהו נתקל בבעיות USB2.0 עם לוח זה של GIGABYTE.

פורסם

אם האיתה יכול להסיג עוד מכשיר שתומך גם ב USB2 זה היה עוזר לך א הוא היה פועל אז יש לך בעיה בסורק ואם הוא לא פועל אז יש לך בעיה בלוח.

אני יודע שזה נשמע דבר שטוטי אבל זה הדבר היחיד שיכול לעזור לך

נ.ב

גם לי יש את הלוח הזה אבל אין לי מכשיר מסוים שאני יכול לחבר לUSB2

פורסם
  • מחבר

אם האיתה יכול להסיג עוד מכשיר שתומך גם ב USB2 זה היה עוזר לך א הוא היה פועל אז יש לך בעיה בסורק ואם הוא לא פועל אז יש לך בעיה בלוח.

אני יודע שזה נשמע דבר שטוטי אבל זה הדבר היחיד שיכול לעזור לך

נ.ב

גם לי יש את הלוח הזה אבל אין לי מכשיר מסוים שאני יכול לחבר לUSB2

תשמע.

אני מתחיל להתעצבן פה. חצי מהתשובות שאני מקבל פה הן תשובות חלם. מה אתם חושבים ? שאני סתם בא ושואל שאלות פה בפורום ? :) מה אתה חושב שעשיתי במשך יומיים עם המחשב והסורק ? הסתכלתי עליהם ? נכנסתי איתם למיטה ? מה !? אתה חושב שאם היה לי התקן USB2.0 אחר לא הייתי בודק ? :) אבל אין . בגלל זה אני בפורום. שואל אנשים כמוך וכמו כל האחרים - אולי אתם התנסיתם. בבקשה. נסו לתת תשובות קצת יותר עיניניות. תנו לי את הקרדיט המגיע לי - אני מהנדס תוכנה עם נסיון כטכנאי מחשבים בעברי, כך שדברים בדרך כלל עובדים, אבל לפעמים דרושה גם עזרה נוספת. דברים טריויאלים כבר בדקתי. כן. זה בחשמל. כן. זה עובד על מחשב אחר בחיבור USB 1.1 , ולא, אין לי התקנים נוספים שאיתם אני יכול לבדוק.

תודה שוב.

:) הכל בהומור - אני לא באמת מעוצבן על אנשים פה - סתם מתסכל ששואלים אותי כאלה שאלות. בכל זאת.

;D ;D

פורסם

רק לידע כללי

זה REv 2?

פורסם
  • מחבר

רק לידע כללי

זה REv 2?

1.1 או 1.0 . אני לא בטוח בקשר לזה.

פורסם

נתקלתי בבעיות ניתוק התקני USB בעבר בלוח שונה של גיגהבייט , VTXH או משהו כזה , הוא היה מכבה התקנים שהיו מחוברים ללוח אחרי כשנייה לאחר שהם חוברו . החלפת לוח עזרה .

לפי דעתי האישית , יש בעיות של אספקת מתח סדירה ליציאות הUSB , יכול שזה גורם לניתוקים . אולי תנסה להחליף ספק ?

אפילו שזה לא נשמע הגיוני , אולי הלוח רוצה משהו שהספק הנוכחי שלך לא נותן לו ?

פורסם
  • מחבר

נתקלתי בבעיות ניתוק התקני USB בעבר בלוח שונה של גיגהבייט , VTXH או משהו כזה , הוא היה מכבה התקנים שהיו מחוברים ללוח אחרי כשנייה לאחר שהם חוברו . החלפת לוח עזרה .

לפי דעתי האישית , יש בעיות של אספקת מתח סדירה ליציאות הUSB , יכול שזה גורם לניתוקים . אולי תנסה להחליף ספק ?

אפילו שזה לא נשמע הגיוני , אולי הלוח רוצה משהו שהספק הנוכחי שלך לא נותן לו ?

יש לי ספק 350W של ENERMAX, כך שקשה לי להאמין שהספק לא מספיק.יכול להיות שאתה באמת צודק לגבי המתחים, ויכול להיות שבאמת החלפת לוח תפתור את הבעיה. התעוררה בעיה נוספת של התעלמות מכרטיס הקול שבמחשב לפתע, ולפעמים יש צורך לכבות את המחשב, להסיר ולהתקין את הכרטיס על מנת שהוא יזוהה מחדש.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים