פורסם 2006 באוגוסט 1419 שנים אתמול נודע לי שבחודשים האחרונים , הפירמות הרציניות כמו sony ,sanyo ,jvc הוציאו לשוק מצלמות וידיאו כף יד ,שמקליטות על דיסק קשיח מיניאטורי או על זיכרונות sd , ושיכולות צילום ה-stills שלהן משופרת בהרבה, מהדגמים הקודמים ,כך שעבור המשתמש הפרטי גם איכות ה-stills וגם איכות הוידיאו שלהן טובה ומספיקה לחלוטין לצרכים ביתיים , כך שלמעשה אין כבר צורך אמיתי לקנות 2 מכשירים ניפרדים ,אחד לוידיאו והשני ל-stills ,מפני שהיום , בניגוד למה שהיה בעבר , בתוספת מחיר לא גדולה ,ניתן לרכוש מכשיר אחד שעושה את 2 הפעולות בצורה טובהמבלי להיתפשר יותר מידיי על התוצאה הסופית .האם אתם סבורים שאכן , מצלמות ה- mpeg4 החדשות הללו , יכולות באמת להוות כבר היום , תחליף הולם למצלמות stills יעודיות ? (הערה : אני לא מיתכוון בשום פנים ואופן לצעצועים כמו מצלמות הקומבו של mustek וכיוצא בזה חברות סיניות עלומות שם ,שמוציאות לשוק מוצרים בלי שום אופטיקה ועדשות נורמליות )
פורסם 2006 באוגוסט 1519 שנים מחבר מצורף לינק ,של מצלמות mpeg4 ,משולבת עם stills :http://www.sanyo.com/entertainment/cameracorder/
פורסם 2006 באוגוסט 1719 שנים בוידיו הם לא רעות בכלל ומוצאיות תומאות ממש יפותבסטילס התוצאות גועל נפש ולא מתקרב למצלמות פשוטות ביותר היום
פורסם 2006 באוגוסט 2119 שנים שמישהו לא יתפתה ויקנה את המצלמות האלה בשביל תמונות!הן לא טובות בסטילס. נקודה.ראיתי כבר מיליון תמונות בכל מיני מצלמות כאלההכל יצא באמת אבל באמת מגעיל כמו לא יודע מה...בקיצור לא לגעת חובבי הסטילס! נקודה.
פורסם 2006 באוגוסט 2119 שנים מחבר שמישהו לא יתפתה ויקנה את המצלמות האלה בשביל תמונות!הן לא טובות בסטילס. נקודה.ראיתי כבר מיליון תמונות בכל מיני מצלמות כאלההכל יצא באמת אבל באמת מגעיל כמו לא יודע מה...בקיצור לא לגעת חובבי הסטילס! נקודה.דווקא אתמול ראיתי תמונות שבוצעו עם sanyo c6והאיכות היתה טובה מאוד ושקולה למצלמות stills יעודיות התמונות של מצלמות צעצוע combo mpeg4 כמו mustek,umax ,creative אכן ברמה מחפירה אולם בשום פנים ואופן אי אפשר להסיק מכך מסקנה כוללת גם על מוצרים של חברות איכותיותתיבדקו לפני שאתם סתם מלכלכים
פורסם 2006 באוגוסט 2219 שנים אם זה נראה לך "טובה מאוד" אז תהנה לך ותתחדשאבל אני היתי הולך לבדוק לקנות משקפיים ולא מצלמהכי התמונות שיוצאות מהמצלמות האלו נראות פשוט רע
פורסם 2006 באוגוסט 2319 שנים מחבר אם זה נראה לך "טובה מאוד" אז תהנה לך ותתחדשאבל אני היתי הולך לבדוק לקנות משקפיים ולא מצלמהכי התמונות שיוצאות מהמצלמות האלו נראות פשוט רעתענה לי רק ב -כן או לא האם ראית במו עיניך תמונות stills שבוצעו באמצעות sanyo c6 ?
פורסם 2006 באוגוסט 2319 שנים כן באינטרנטגם אני חשבתי לקנות מצלמה מהסוג הזה לפני שקניתי את המצלמה שליואחרי הרבה ברורים ובדיקות הבנתי שוידיו הם מצלמות לא רעאבל לסטילס צריך מצלמת סטילס ולא משנה מה אולי עוד שנה שנתיים הדברים יראו אחרתעד אז לא היתי משאיר את הסטילס בבית....
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.