פורסם 2006 באוגוסט 1419 שנים כל פעם שאני מנסה לצלם את העין שלי הפלאש המפגר הורס לי את הכל איך אני יכול להוריד אותו שלא יהיה אוטומטי רק לצילום של העין ואחרי זה להחזיר המצלמה היא CANON A620
פורסם 2006 באוגוסט 1419 שנים פלאש.תנסה לוותר על הפלאש וללכת על מקור תאורה חיצוני אחר.אופציה נוספת היא לרכך את הפלאש באמצעות טישיו או בד בהיר, ככה תקבל עדיין תאורה ולא תסנוור את החיישן.אישית אני לא חובב גדול של שימוש בפלאש (: אז הייתי הולך על התאורה החיצונית.
פורסם 2006 באוגוסט 1419 שנים מחבר כן אבל גם אם אני אעמוד מול השמש התמונה לא תצא טוב אז אני שואל אם אני יכול לכבות את הפלאש ואחרי שצילמתי את העין אני אחזיר אותו ..
פורסם 2006 באוגוסט 1419 שנים מחבר כן אבל אני גם שואל יש איזה דרך לצלם את העין או שפשוט לכבות את הפלאש וזהו ?
פורסם 2006 באוגוסט 1519 שנים בדרך כלל יש מספר מצבי פלאש במצלמהמצב קבוע )fill flash) מצב שבו הפלאש מבזיק תמידמצב כבוי מצב שבו הפלאש לא יבזיק אף פעם מצב אוטומטי - מצב בו במצלמה מודדת את האור ומחליטה אם להבזיק או לא להבזיקמעבר לזה יש כל מיני וריאציות של פלאשעוצמה משתנהפלאש עיניים אדומות יש גם עניין של תזמון פלאש בחשיפה ארוכה.וכמובן שמדברים על פלאשים מתקדמים יותר יש הקפצות ריכוכים פלאש נוסף ושאר ירקות שכחתי משהו ?כמו שנאמר כאן קודם קרא את מדריך המצלמה ותבין איך מיישמים את מה שמתאים לצרכיך במצלמה שלך.
פורסם 2006 באוגוסט 1519 שנים תכבה את הפלאש ותעביר אותה למצב מאקרוומאקרו לא מצלמים עם פלאש.. מקור אור חיצוני גם יסגור את האישון
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.