עבור לתוכן

בעיה מוזרה עם הכרטיס קול(נוספו תמונות)

Featured Replies

פורסם

אהלן, יש לי בעיה ממש מוזרה עם הכרטיס קול שקרתה לי הראשונה היום בבוקר ..

אין לי סאונד בשירים וסרטים.. אני מקבל שגיאה שאין לי כרטיס קול או משהו

אפילו הvolume control למטה לא עולה זה אומר לי שאין לי mixer device

לא עשיתי שום דבר חריג.. ומה שמוזר זה שעד איזה 3 בלילה שיחקתי ג'נרלס והיה לי סאונד והכל היה טוב.. השארתי את המחשב דלוק לא כיביתי אותו קמתי בבוקר והבעיה הופיעה

יש לי כרטיס קול מובנה AC 97 על לוח של MSI

פורסם

אהלן, יש לי בעיה ממש מוזרה עם הכרטיס קול שקרתה לי הראשונה היום בבוקר ..

אין לי סאונד בשירים וסרטים.. אני מקבל שגיאה שאין לי כרטיס קול או משהו

אפילו הvolume control למטה לא עולה זה אומר לי שאין לי mixer device

לא עשיתי שום דבר חריג.. ומה שמוזר זה שעד איזה 3 בלילה שיחקתי ג'נרלס והיה לי סאונד והכל היה טוב.. השארתי את המחשב דלוק לא כיביתי אותו קמתי בבוקר והבעיה הופיעה

יש לי כרטיס קול מובנה AC 97 על לוח של MSI

1)תעשה RESET הDLL פשוט עף לך...

2) תוריד את הדרוייר ותתקין מחדש.

פורסם
  • מחבר

טוב תודה.. הספיק רק ריסט זה הסתדר מוזר

פורסם

להבא תשתדל לעשות ריסט לפני שאתה פותח נושא. יחסוך לך ולאנשים הרבה זמן.

פורסם

טוב תודה.. הספיק רק ריסט זה הסתדר מוזר

זה לא מוזר .

כך WINDOWS מתנהג ...כאשר לא משתמשים ב DLL הרבה זמן DLLה יורד מהמערכת כדי לחסוך זיכרון.

פורסם

DLLs save memory by utilizing a sharing technique called memory mapping. Windows attempts to load a DLL into the global heap and then map the address range of the DLL into the address space of each application that loads it. Ten different processes, all using Msvcrt.dll, can share the same instance of Msvcrt.dll instead of loading ten copies of it.

לי לפחות לא ידוע ש Windows מוריד קבצי DLL מהמערכת לאחר זמן ממושך שלא השתמשו בו נשמע מוזר מכייון שהוא גם שיחק ב Generals

ורק למחרת הוא הבין שאין לו Sound לכן רוב הסיכוים מתי שהוא ייצא מהמשחק כראה קרתה תקלה ש Reset פתר אותה

פורסם
  • מחבר

טוב הבעיה לא נפתרה לי..

והתקנתי את הדרייבר מחדש.. מה שמסתבר אני לא בטוח שזה הגורם אבל כל פעם שאני עושה ריסט הסאונד חוזר אך לאחר משחק בג'נרלס הסאונד שוב נופל לי וכאילו אין דרייבר

פורסם
  • מחבר

עכשיו מסתבר שזה לא רק אחרי ג'נרלס זה פשוט קורה לאחר פרק זמן מסויים שהמחשב דלוק..

הנה מספר תמונות של השגיאות

אני רוצה לציין שמופיעה לי שגיאה נוספת שקוראת לי רק ביום יומיים האחרונים שאומרת generic host 32 משהו כזה.. חייב להיסגר

[attachment deleted by admin]

פורסם

מהו מפרט מחשב המלא שלך?

פורסם
  • מחבר

P4 2.66 GHZ 533

512 ddr 333mhz

fx 5700 128 mb

MSI 865PE

עוד משהו?

עד כמה שנראה לי הבעיה היא לא חומרית אלא משהו בוינדוס

פורסם

תעלה תמונה של מה קורה במנהל ההתקנים במצב ש-"נעלם" לך כרטיס הקול.

פורסם
  • מחבר

הנה מנהל התקנים.. נראה כאילו הכל תקין

[attachment deleted by admin]

פורסם

תנסה למחוק את הדריבר של Cmedia ובנוסף תמחוק ידנית במנהל ההתקנים כל מה שנמצא תחת Sound,Video and game controller

אח"כ תוריד את הדריבר מפה

הדריבר תומך בכול הלוחות של MSI שבאים עם כרטיס קול Onboard של Cmedia לפי מה שהבנתי מהאתר של MSI

פורסם
  • מחבר

שוטטתי קצת באינטרנט ומסתבר שהבעיה נפוצה..

מצאתי את הפתרון לבסוף.. משום מה הwindows audio בwindows services אם אתם יודעים מהזה היה על מצב עצירה

והייתי צריך להפעיל אותו

פורסם

כל הכבוד :yelclap:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים