פורסם 2006 באוגוסט 1419 שנים אהלן, יש לי בעיה ממש מוזרה עם הכרטיס קול שקרתה לי הראשונה היום בבוקר ..אין לי סאונד בשירים וסרטים.. אני מקבל שגיאה שאין לי כרטיס קול או משהואפילו הvolume control למטה לא עולה זה אומר לי שאין לי mixer device לא עשיתי שום דבר חריג.. ומה שמוזר זה שעד איזה 3 בלילה שיחקתי ג'נרלס והיה לי סאונד והכל היה טוב.. השארתי את המחשב דלוק לא כיביתי אותו קמתי בבוקר והבעיה הופיעהיש לי כרטיס קול מובנה AC 97 על לוח של MSI
פורסם 2006 באוגוסט 1419 שנים אהלן, יש לי בעיה ממש מוזרה עם הכרטיס קול שקרתה לי הראשונה היום בבוקר ..אין לי סאונד בשירים וסרטים.. אני מקבל שגיאה שאין לי כרטיס קול או משהואפילו הvolume control למטה לא עולה זה אומר לי שאין לי mixer device לא עשיתי שום דבר חריג.. ומה שמוזר זה שעד איזה 3 בלילה שיחקתי ג'נרלס והיה לי סאונד והכל היה טוב.. השארתי את המחשב דלוק לא כיביתי אותו קמתי בבוקר והבעיה הופיעהיש לי כרטיס קול מובנה AC 97 על לוח של MSI1)תעשה RESET הDLL פשוט עף לך...2) תוריד את הדרוייר ותתקין מחדש.
פורסם 2006 באוגוסט 1419 שנים טוב תודה.. הספיק רק ריסט זה הסתדר מוזרזה לא מוזר .כך WINDOWS מתנהג ...כאשר לא משתמשים ב DLL הרבה זמן DLLה יורד מהמערכת כדי לחסוך זיכרון.
פורסם 2006 באוגוסט 1419 שנים DLLs save memory by utilizing a sharing technique called memory mapping. Windows attempts to load a DLL into the global heap and then map the address range of the DLL into the address space of each application that loads it. Ten different processes, all using Msvcrt.dll, can share the same instance of Msvcrt.dll instead of loading ten copies of it.לי לפחות לא ידוע ש Windows מוריד קבצי DLL מהמערכת לאחר זמן ממושך שלא השתמשו בו נשמע מוזר מכייון שהוא גם שיחק ב Generalsורק למחרת הוא הבין שאין לו Sound לכן רוב הסיכוים מתי שהוא ייצא מהמשחק כראה קרתה תקלה ש Reset פתר אותה
פורסם 2006 באוגוסט 1419 שנים מחבר טוב הבעיה לא נפתרה לי..והתקנתי את הדרייבר מחדש.. מה שמסתבר אני לא בטוח שזה הגורם אבל כל פעם שאני עושה ריסט הסאונד חוזר אך לאחר משחק בג'נרלס הסאונד שוב נופל לי וכאילו אין דרייבר
פורסם 2006 באוגוסט 1519 שנים מחבר עכשיו מסתבר שזה לא רק אחרי ג'נרלס זה פשוט קורה לאחר פרק זמן מסויים שהמחשב דלוק..הנה מספר תמונות של השגיאות אני רוצה לציין שמופיעה לי שגיאה נוספת שקוראת לי רק ביום יומיים האחרונים שאומרת generic host 32 משהו כזה.. חייב להיסגר[attachment deleted by admin]
פורסם 2006 באוגוסט 1519 שנים מחבר P4 2.66 GHZ 533 512 ddr 333mhzfx 5700 128 mb MSI 865PEעוד משהו?עד כמה שנראה לי הבעיה היא לא חומרית אלא משהו בוינדוס
פורסם 2006 באוגוסט 1619 שנים תנסה למחוק את הדריבר של Cmedia ובנוסף תמחוק ידנית במנהל ההתקנים כל מה שנמצא תחת Sound,Video and game controllerאח"כ תוריד את הדריבר מפההדריבר תומך בכול הלוחות של MSI שבאים עם כרטיס קול Onboard של Cmedia לפי מה שהבנתי מהאתר של MSI
פורסם 2006 באוגוסט 1619 שנים מחבר שוטטתי קצת באינטרנט ומסתבר שהבעיה נפוצה..מצאתי את הפתרון לבסוף.. משום מה הwindows audio בwindows services אם אתם יודעים מהזה היה על מצב עצירהוהייתי צריך להפעיל אותו
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.