פורסם 2006 באוגוסט 1419 שנים חברים אפשר חוות דעת על התמונה של בתי זיקוק ? התמונה צולמה במצלמה פוג'י S5000 התריס היה בהשהיה של 2 שניות הצמצם עלF4.5 וה-ISO על 400 . URL=http://imageshack.us]
פורסם 2006 באוגוסט 1419 שנים המיקום של בתי הזיקוק ממש לא טוב היית צריך להעיף את כל החלק התחתון שממש לא תורם לתמונה ולמקם את הבתי זיקוק יותר בצד אני אעלה לפה תמונה כאשר אני אוכל להעלות אותה לשרת
פורסם 2006 באוגוסט 1419 שנים המיקום של בתי הזיקוק ממש לא טוב היית צריך להעיף את כל החלק התחתון שממש לא תורם לתמונה ולמקם את הבתי זיקוק יותר בצד אני אעלה לפה תמונה כאשר אני אוכל להעלות אותה לשרתwww.imageshack.us
פורסם 2006 באוגוסט 1419 שנים יש לי בעיה עם הפוטושופ הוא לא מאפשר לי לשמור שום דבר חוץ מPNGתנסה save to web.
פורסם 2006 באוגוסט 1419 שנים היא נחמדה חסר משהו שיתחום אותה זה נראה כאילו יש המשך למבנים וחתכו אותם הוצאתי את החלקים הלא רצויים =]
פורסם 2006 באוגוסט 1419 שנים מחבר תודה.....צילמתי כמה תמונות גם כאלו כמו שאתם אומרים אבל יצאו עם רעש או שלא כל כך אהבתי אותן. אבל מה אתם אומרים על התמונה הקודמת מבחינת פוקוס,ורעש? עוד תמונה שצילמתי אבל לא אהבתי כל כך.
פורסם 2006 באוגוסט 1419 שנים התמונה האחרונה יפה חבל שההשתקפות לא בפוקוס אתה צריך לצלם עם עומק שדה יותר גבוהאם אתה פחות רעש תקטין את הרגישות ISO כמה שאפשר ותעלה את הזמן חשיפהצריך חצובה כמובן
פורסם 2006 באוגוסט 1419 שנים מחבר תיקנתי קצת את הגודל ...שמתי את המצלמה על חומה ושמתי על צילום ידני כמובן שתיקנתי קצת בפוטושופ ,אולי ההשתקפות יצאה לא בפוקוס בגלל תנועה של המים?מישהו יודע להגיד לי למה אחרי שעשיתי לה CROP היא גדלה לי ל30 מגה ורזולוציה של איזה 20000 על 16000 ?
פורסם 2006 באוגוסט 1419 שנים אהבתי את העריכה רק הייתי צריך לחתוך קצת יותר משמאל כך שייצאו האורות המעצבניםואהבתי את התמונה שנייה-רק שוב צריך חיתוך שיהיה בו רק את בתי הזיקוק
פורסם 2006 באוגוסט 1519 שנים מחבר איך ככה ??? אבל התכערה כל התמונה למה אני מאבד מהאיכות שאני עושה CROP איזה בעסה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.