עבור לתוכן

מייעץ לחבר בקניית מצלמה, צריך עזרה בעצמי

Featured Replies

פורסם

אין מה לשפר. שילוב מעולה :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

:) תודה.

ויש לי שאלה שלא קשורה לצילום, אבל אשמח אם תוכלו לעזור.

רוכש המצלמה מתלבט בין צורות המשלוחים שהאתר B&H מציע, על איזה מהם כדאי ללכת (צירפתי תמונה)? האחרונה יצאה מהחישוב, כי היא יקרה מדי.

דרך אגב, יש אפשרות שהוא יקנה את המצלמה בארץ.

כאן, היא עולה 2050 ש"ח, אבל עם אחריות יבואן רשמי שמעוני לשנתיים.

אולי יצא לו יותר יקר ב200 ש"ח, לא רציני ושווה את התוספת.

מישהו מכיר את האתר?

[attachment deleted by admin]

פורסם

אני תמיד הזמנתי מ-B&H באמצעות US Parcel Post ולא נתקלתי בבעיות. מצד שני, אם זה המחיר בארץ, אז אין לי ספק ששווה להוסיף 200 ש"ח. במיוחד כשמקבלים אחריות שנתיים של היבואן הרשמי (ותנאי תשלום נוחים יותר).

פורסם

זה תלוי עם לחבר יש גישה נוחה לארה"ב(בסביבות השבוע) כי בB&H מחליפים ללא כל בעיות אם הוכח שקנית אצלם קרי קבלה או אפילו הרישום במחשב(כאשר אתה קונה אתה רושם את השם שלך במאגר הנתונים שלהם)

הוא יכול גם לחסוך את הטירחה ולקנות בארץ

פורסם
  • מחבר

הוא מזמין מהארץ. יש את המצלמה במלאי בחנות שהבאתי אליה קישור, ויצא לו יותר משתלם להוסיף 200 ש"ח ולקבל אחריות של יבואן רשמי לשנתיים.

חוסך המון טרחה מיותרת.

:)

דרך אגב, יש סיכוי שאסע איתו לחנות ואקנה מצלמה חדשה גם כן בשבילי. כבר כמה חודשים שאני חוסך ל-D50, אבל הבנתי שיש דברים יותר חשובים שצריך להוציא עליהם סכום כזה גדול.

אז התקציב ירד דרסטית, ואני בכיוון של ה-A620.

אתם יכולים להסביר לי מה בדיוק ההבדל מבחינת ה-F30 ל-A620?

מבחינת נתונים טכניים זה לא אומר לי הרבה, אני מתכוון מבחינת חווית שימוש.

מדובר בהפרש של כ-900 ש"ח במחיר המצלמות+המוצרים הנלווים, ופשוט לא יודע אם שווה לי להוסיף את הכסף...

סך הכל מדובר בתצלומים חובבניים: משפחה, טיפה נוף ודברים כאלה.

פורסם

אני אישית הייתי מוסיף את הכסף בשביל האיזו הגבוה-תנסה להחילט בעצמך כי רק אתה יודע מה אתה באמת צריך

פורסם
  • מחבר

מה נותן לי ה-ISO הגבוהה (מטורף)?

דרך אגב, שמתי לב שבביקורות על התמונה F30 באתר DPREVIEW, התמונות יוצאות עם הרבה רעש! אלה הצלמים, או המצלמה?

כי לא אהבתי את איכות התמונות בכלל.

פורסם

יחסית לP&S יש לה איזו שמיש גבוה

זה נותן לך אפשרות לצילום בשעות הערביים ובתאורה חשוכה בלי להזדקק לפלאש המובנה

פורסם
  • מחבר

סבבה, תודה על העזרה. אני חושב שפשוט אפרוס את הקנייה לשני תשלומים ואלך גם כן על ה-F30.

דרך אגב, אתם יכולים להביא לי קישורים לגלריות של המצלמה? כי אלה שמצאתי, הם באיכות גרועה בגלל הצלמים!

פורסם

סבבה, תודה על העזרה. אני חושב שפשוט אפרוס את הקנייה לשני תשלומים ואלך גם כן על ה-F30.

בחירה חכמה מאוד. ה-ISO הגבוה והקומפקטיות הופכים אותה למצלמה נהדרת לקחת לכל מקום. ברגע שתלמד להשתמש בה כמו שצריך תראה שהתמונות שתקבל איתה בתאורת חדר יהיו *הרבה* יותר טובות מאשר עם מצלמות אחרות שמאלצות אותך להשתמש בפלאש ישיר (כי אין להן ISO גבוה). כדי להבין על מה אני מדבר, תעיף מבט על ההשוואה הזו שמראה את ההבדל בין פלאש ישיר לאור קיים.

דרך אגב, אתם יכולים להביא לי קישורים לגלריות של המצלמה? כי אלה שמצאתי, הם באיכות גרועה בגלל הצלמים!

אני מאוד אוהב את הגלריה של Hugo Poon, צלם חובב מאוד מוכשר ממהונג קונג. הוא מצלם היום ב-F30, ולפני כן צילם עם ה-F11 וה-F10.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים