פורסם 2006 באוגוסט 1219 שנים שלום רב חברי פורום מודינג ואלקטרוניקה הרבה לא זמן הגבתי פה, מקווה שהדיון הזה יחפר על זה. לפני כמה חודשים התקיימה תחרות מודינג מטעם HWZONE בגני התערוכה בתל-אביב. בתחרות לקחו חלק מחברי הפורום. בין המארזים שהשתתפו בתחרות היה המארז Blue Vision שעוצב ונבנה על ידי. המחשב זכה במקום הראשון בתחרות המודינג. בדיון הזה אני יתן סיקור קצר על המארז ושלבי העבודה עד לתוצאה הסופית. כל התמונות צולמו באופן ביתי ולא נלקחו משום מקור אינטרנטי כזה או אחר. 0% Photo Shop -------------------- אז מקווה שתהנו - Pro modder שלב ראשון : הסקיצה: --- בתמונה: הקורבן- מחשב לבן פשוט וישן קודחים חורים בעזרת Dremel הגדלת החורים לגודל הרצוי בעזרת ראש שיוף מיקום המפסקים שישלטו במאווררים שיוף החור שנקדח בעזרת כוס קידוח 83מ"מ ------------------- גופי תאורה כרומים- ישמשו כנורות ביקורת של הפאנ באס. לתוך גופי התאורה הוכנסו 3 לדים מסוג UB כחולים ------------------ Stainless Steel Ring סקיצה ראשונה סקיצה שניה סקיצה שלישית תוצאה: -------------- Round Legs סקיצה ראשונה סקיצה שניה תוצאה ------------ תמונה קבוצתית: ------------ חריטה מפרספקס שקוף, עובי 20 מ"מ ישמש לרגלי הנירוסטה עיגולי הפרספקס לאחר חריטה והתאמת הקוטר לרגלי הנירוסטה ------------ הפרספקס מוכנס לרגל (חוטים ללד) ----------- ארבעת המוסקטרים ---------- Light It Up! --------- על הטבעת נירוסטה יתלבשו ה- jewelries: בתוכם ישבו לדים UB 5 מ"מ באופן הזה: כל הלדים יתחברו למריץ לדים שיצור אפקט רולטה בגג המארז אופן הכנסת החוטים למולקס--- תזכרו איך עושים את זה , כי תמיד אנשים פותחים דיונים על זה: ----------- מאוורר אלומיניום Blue led נכנס בניהם ויהיה אחראי להוציא את האוויר החם שמצטבר בגג המארז ---------- Light It UP! --------- מכאן אני יפרסם תמונות של המוד המוגמר. ללא שלבים כמו צבעיה, חיתוך, חריטה וכ"ו. --------- Here We Go: תמונה מהתחרות. ---------- ----------------- מקווה שנהנתם- Pro modder ומשפחתו
פורסם 2006 באוגוסט 1219 שנים בין המשתתפים היו שני קרובי משפחה שלי שהביאו לתחרות את המארז Blue Vision. המחשב זכה במקום הראשון בתחרות המודינג. קצת צפוי... חוץ מזה המוד ראוי לשבח... אחד היפים באתר...
פורסם 2006 באוגוסט 1219 שנים מארז באמת מושקע ויפה למי שלא יודע אני זכיתי מקום שלישי בתחרות עם הBLCAK SPIKE שלי ;Dאבל למארז הזה באמת הגיע לזכות.... לא הזכרת שהמארז נצבע ב-AIR BRUSH ומשם הוא קיבל את הצבע המדהים שלו!!כל הכבוד לקרובים שלך על העבודה
פורסם 2006 באוגוסט 1219 שנים באמת מוד מושקע ויפה, מאוד נקי לא יותר מידי מוגזם, תשומת לב לפרטים הקטנים, בקיצור כל הכבודשאלה אחת: מאיפה השגת את הרשת של הגריל למעלה? אני מחפש כזאת בדיוק בנרות
פורסם 2006 באוגוסט 1219 שנים מחבר מארז באמת מושקע ויפה למי שלא יודע אני זכיתי מקום שלישי בתחרות עם הBLCAK SPIKE שלי ;Dאבל למארז הזה באמת הגיע לזכות.... לא הזכרת שהמארז נצבע ב-AIR BRUSH ומשם הוא קיבל את הצבע המדהים שלו!!כל הכבוד לקרובים שלך על העבודה אכן שכחתי לציין את החלק החשוב הזה.. המחשב תחילה שויף עד לשכבת הפח (דוגמת אלומניום מוברש), רוסס בצבע בסיס שעליו באו 3 שכבות של צבע STANDOX BLACK לצביעת אופנועים ולבסוף לקה למראה חלק ומבריק שיוצר את אפקט המראה. ----- בקשר לרשת שמשמשת כגריל בגג המארז. זו רשת תעשייתית ישנה לסינון נוזלים.. יכול להיות שתמצא אותה באיזורי תעשייה אצל אנשים שמתעסקים עם ברזל.. ------ המארז נבנה בסטנדרטים גבוהים כמו בארה"ב וברמת גימורים גבוה.. מקווה שנראה עוד כאלו מארזים בארץ
פורסם 2006 באוגוסט 1219 שנים אולי תרצה לתת קצת נפח מקדימה עם בונדי.אם אתה יודע לעבוד עם החומר זאת לא תיהיה בעיה, ותשיג תוצאה שלטעמי תוסיף המון.לא ציינת מה הקרביים.
פורסם 2006 באוגוסט 1319 שנים מה למשל? את התושבות ללדים? יש לך דרך להכין אותם? לא ניראה לי.-----בקיצור יצא חמוד ביותר, נפלא! רואים עליו אבק וזה ממש לא פרקתי באיזור הדרום. =\
פורסם 2006 באוגוסט 1319 שנים מחבר אהבתי ממש רק מה עם חריטה על החלון ? מושקע מאד אבל גם קניתי ם את הרב ההפך הוא הנכון.רוב החלקים נחרטו ב CNC.התושבות ללדים והמאוורר שעל המעבד קנויים.כל השאר עבודת יד.---------------------"אהבתי ממש רק מה עם חריטה על החלון ?"צריך למצוא חריטה שלא תהרוס את הקוו של המארז, אם יחרט למשל ציור או משהו כזה ,זה לא יתאים.. עובדים על זה...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.