פורסם 2006 באוגוסט 1219 שנים הסרגל ההתחל שלי התבלאגן... סתכלו את החלק המסומן בתמונה... איך אני מעיף אותו? גם כשאני מוריד את lock the taskbar ומנסה להוציא את זה איכשהו אנלא מצליח. עוד דבר- אם מוריד את lock the taskbar עושה restart אז החלק הזה עף, אבל הוא חוזר שוב לאחר האתחול הבא :\ למי יש רעיונות איך נפטרים מזה לתמיד?
פורסם 2006 באוגוסט 1219 שנים קליק ימני על הסרגל כלים,הגדרות שם יש אופציה שהחלונות ההמוזערים יהיו בקבוצות או להפך (אופציה שנייה מלמטה אני חושב )
פורסם 2006 באוגוסט 1219 שנים מחבר זה כבר מסומן אצלי לא זו הבעיה... תסתכל בתמונה הראשונה (תעביר אותה לדפדפן מלא למה באתר לא רואים אותה בגודל מלא) תראה שזה כן מאחד לקבוצות, אבל משום מה נוסף כמו עוד חלק בסרגל שמציג כל תוכנה שנפתחת פעמיים. עריכה: לאחר ריסטרט זה מסתדר באופן זמני איך אני עושה שזה ישאר ככה באופן קבוע?
פורסם 2006 באוגוסט 1419 שנים מחבר חכם אתה אה?!?! :bash: מן הסתם ניסיתי את זה אבל זה הקטע שאני לא רוצה להזיז אני רוצה להעיף את זה לצמיתות !
פורסם 2006 באוגוסט 1419 שנים יש לך לנעול את סרגל הכלים אצלי זה באנגלית אבל בעיברית רשום נעל את שורת המשימות אוו משהו כזה,זה ככה:מקווה שעזרתי.[attachment deleted by admin]
פורסם 2006 באוגוסט 1619 שנים ניר יש פה משהו שנקרא Restore Taskbar and Start Menuתנסה אולי זה יעזוררק כדאי שאולי תגבה את ה Registry
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.