פורסם 2002 באוקטובר 1723 שנים אני כרגע בתהליך הבנייה של הפאן ויש לי שאלה שאני לא בטוח בקשר אליה האם אפשר לחבר את ה0 של ה-5 וה0 של ה-12ביחד ?או שרק אחד יספיק או שזה לא משנה בכלל ??ואם אני מחבר את החוט של ה12 V עם החוט של ה5 V אני מקבל 7 ?
פורסם 2002 באוקטובר 1723 שנים אני לא חשוב שכדאי לחבר את האפסים ביחד. כדי לקבל 7 וולט, אתה צריך לחבר נגד ל-12 וולט. תשתמש בתוכנה שבניתי כדי למצוא איזה נגד אתה צריך.
פורסם 2002 באוקטובר 1723 שנים האפסים כולם מחוברים ביחד בספק, זה ממש לא משנה באיזה משתמשים או אם משתמשים בשניהם.
פורסם 2002 באוקטובר 1723 שנים מחבר אני לא חשוב שכדאי לחבר את האפסים ביחד. כדי לקבל 7 וולט, אתה צריך לחבר נגד ל-12 וולט. תשתמש בתוכנה שבניתי כדי למצוא איזה נגד אתה צריך.חייבים ?כי לפי מה שהבנתי אפשר לעשות מין טריק כזה ששמים את ה12 וה 5 ביחד זה יוצא 5-12=7 או שצריכים נגד גם בשביל זה?
פורסם 2002 באוקטובר 1723 שנים חס וחלילה ביחד (זה יקצר את הספק).שים את ההדק החיובי של המאוורר ב 12V ואת השליליבמקום באדמה שמים ב 5V.ההפרש הוא 7V וזה מה שהמאוורר רואה.
פורסם 2002 באוקטובר 1823 שנים מחבר חס וחלילה ביחד (זה יקצר את הספק). שים את ההדק החיובי של המאוורר ב 12V ואת השליליבמקום באדמה שמים ב 5V. ההפרש הוא 7V וזה מה שהמאוורר רואה. לא ביחד אלא כמו בסירטוט שהראתי לך ומה שאמרתה זה מה שהתכוונתי תאמת לא הכי איכפת לי אם זה בריאה לספק או לא במילא אני לוקח איזה ספק ישן רק בשביל זה מניח שהוא ספק קבר אבל אם יהרס תמיד אפשר למצוא עוד בחינם : כמעט סיימתי לבנות יותר נכון את כל ההלחמות סיימתי הכול מחובר למהדק רק לחבר למהדק את החיבורי מולקס אבל עכשיו אני קצת בבעיה חסר לי חיבורים איפה אני חיבורי מולקס? לא משנה איזה צד כי המאוררים באים עם חיבור מולקס חשוף משני הכויינים ואיך אני עושה את הפינים שמחוברים לחוטים מבפנים ?(בתוך המולקס)
פורסם 2002 באוקטובר 1823 שנים מחבר אני אחפש כאלה איפה שאני עובד יש שם מלא סוגי מולקס אחרים אבל לא מה שאני צריך אז חשבתי על רעיון פשוט להשתמש בהם אבל אין לי מושג איך עושים את הפינים מבפנים ....
פורסם 2002 באוקטובר 2023 שנים מחבר טוב סיימתי את כל ההלחמות עכשיואני צריך לחבר את החיבורי מולקסאיזה חוטים אני מחבר לחיבור עצמו ?את השחור או האדום ?אחד צהוב ואחד לידו שאמור להיות ה-5\0זה משנה איזה חוט ?
פורסם 2002 באוקטובר 2023 שנים ברור שזה משנה -מחברים את הצהוב ואת השחור,אם תחבר את האדום כלום לא יקרה כי שום מאוורר לא יעבוד לך ב 5 וולט
פורסם 2002 באוקטובר 2123 שנים מחבר טוב לא משנה הסתדרתי חיברתי את הצהוב והשחור שליידו בכל מקרה הרצתי בדיקה יש כמה בעיות עם המתח של ה12 חלק מקבל\לא מקבל אחד לא נדלק יכול להיות שהוא שרוף או משהו בחיבורים ? יש אחד שלא נכבה אלא רק מתחזק ונחלש כשאני משחק איתו זה הראשון שהחשמל מחובר אליו (הכבלים מהחיבור מולקס) זה בעיה במגעים או שככה זה? כי חיפשתי עם זכוכית מדגלת (!) למגעים שלא במקום ולא מצאתי כלום (חוט פנמי בודד יכול לגרום לזה?) וגם עם הספק שלי הבנתי שהוא צריך "עומס" כדי להידלק אז חיברתי מנורה של אוטו יש למישהו איזה הצעה יותר טובה ?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.