פורסם 2006 באוגוסט 1219 שנים תקציב 2500 - אני יודע שזה לא הרבה אבל בכל זאת אשמח אם תעזרו לי למצוא משהו טוב במחיר הזהתודה.
פורסם 2006 באוגוסט 1219 שנים מחבר תודה על ההצעה אבל אני מחפש אחד חדשמה אתם אומרים על זה?http://www.oyes.co.il/product.asp?productid=8153&aff=zap
פורסם 2006 באוגוסט 1219 שנים מאיפה אתה?יש לי הליכון בבית שהורים שלי לא רוציםאולי נמכור אותובכמה אתה מוכר אותו ואיזה הליכון זה?
פורסם 2006 באוגוסט 1219 שנים בדבר כזה כדאי להשקיע כי למנוע טוב צריך לשלם ועל איכות וללא דפיקות לגב גם יש לנו משהו קצת ישן מיקצועי לחדרי כוש שעלה בזמנו 14 אלף ונישרף איזה חלק כי הוא עבד שנסענו לטיול ושככו ליסגור אותו אני לא יודע למה מי ומה אבא שלי יתקן אותו בעוד כ 50 שנה כנראה (חח) זה נוטע ליקרואת הרבה
פורסם 2006 באוגוסט 1219 שנים האמת היא , שבהנחה שההליכון איכותי ומרופד מספיק טוב , הוא הרבה יותר בריא מריצה בחוץ ששם יש נזק גדול יותר למפרקים , אגב , המקום הכי בריא לרוץ בו הוא הים (על החול היבש לא על שפת הים).
פורסם 2006 באוגוסט 1219 שנים האמת היא , שבהנחה שההליכון איכותי ומרופד מספיק טוב , הוא הרבה יותר בריא מריצה בחוץ ששם יש נזק גדול יותר למפרקים , אגב , המקום הכי בריא לרוץ בו הוא הים (על החול היבש לא על שפת הים).אבל זה פחות נוח לרוץ על החול היבש.. זה גם יותר קשה ו.. לא חבל על הנעליים?
פורסם 2006 באוגוסט 1219 שנים ועל החתכים שיקרו עם תיפול על זכוכית וזה קורה של הרבה החול שוקע וכדי לרוץ ב 10 קמש תיצתרך להביא ספרינט אחו שר...
פורסם 2006 באוגוסט 1219 שנים לרוץ בדשא זה טוב, פוגע הרבה פחות בבירכיים ולא כואבות הרגליים כמו שרצים על הליכון או מדרכה.
פורסם 2006 באוגוסט 1219 שנים אבל זה פחות נוח לרוץ על החול היבש.. זה גם יותר קשה ו.. לא חבל על הנעליים?רצים יחפים , איפה אתה חי , מה אני אקלקל את הנעליים שלי על החוף?כל הקטע של לרוץ על החול הוא הקושי , הרי שרצים על החול הוא שוקע ואתה צריך להוציא הרבה יותר אנרגיה בתזוזה וככה אתה גם מחזק את שרירי הרגליים , וגם מגביר סיבולת לב-ריאה.
פורסם 2006 באוגוסט 1319 שנים הצעה שלי, תלך למכון כושר או למישהו שיש בבית הליכון ותרוץ לפחות שבועיים ואז תראה אם אתה רוצה. אני אחרי שרצתי כמה פעמים על ההליכון השתגעתי. בהתחלה זה היה סבבה, אבל אחרי זה כל החדר התחיל לקפץ לי וזה היה מטריף. אז במקום לרוץ בהליכון התחלתי לרוץ בחוץ בשדות על אדמה ( אחרי ריצות על המדרכה הלכו לי הברכיים ). מה שלא יהיה תמיד יותר טוב לרוץ בחוץ ולנשום קצת אוויר.
פורסם 2006 באוגוסט 1419 שנים על מידרכה נייט - זיהום אוויר מה עשית בזה שרצת ליד אוטובוס זה רק גורע דשה נייט- אתה יכל להחליק ואז תראה מה ריצה על דשה עושה לבירך (תאמת זה דווקה דה )חול ים נייט- זכוכיות רק בסרטים מותר וזה לא נדיר זכוכיות חדר כושר דה הליכון איכותי ונוף מהמין היפה יותר מזג אויר אולי טלויזיות מוזיקה וכו
פורסם 2006 באוגוסט 1419 שנים יש לי הליכון בבית שההורים שלי קנו פעם מהמכרז של המדינה...אף פעם לא נגעו בו אם אתה מעוניין שלח הודעה בפרטי
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.