עבור לתוכן

מחפש הליכון

Featured Replies

פורסם

תקציב 2500 - אני יודע שזה לא הרבה אבל בכל זאת אשמח אם תעזרו לי למצוא משהו טוב במחיר הזה

תודה.

פורסם

מאיפה אתה?

יש לי הליכון בבית שהורים שלי לא רוצים

אולי נמכור אותו

פורסם

מאיפה אתה?

יש לי הליכון בבית שהורים שלי לא רוצים

אולי נמכור אותו

בכמה אתה מוכר אותו ואיזה הליכון זה?

פורסם

בדבר כזה כדאי להשקיע כי למנוע טוב צריך לשלם ועל איכות וללא דפיקות לגב גם

יש לנו משהו קצת ישן מיקצועי לחדרי כוש שעלה בזמנו 14 אלף ונישרף איזה חלק כי הוא עבד שנסענו לטיול ושככו ליסגור אותו אני לא יודע למה מי ומה

אבא שלי יתקן אותו בעוד כ 50 שנה כנראה (חח) זה נוטע ליקרואת הרבה

פורסם

למה לא פשוט תצא לרוץ ברחוב? :|

פורסם

האמת היא , שבהנחה שההליכון איכותי ומרופד מספיק טוב , הוא הרבה יותר בריא מריצה בחוץ

ששם יש נזק גדול יותר למפרקים , אגב , המקום הכי בריא לרוץ בו הוא הים (על החול היבש לא על שפת הים).

פורסם

לך תרוץ.

פורסם

האמת היא , שבהנחה שההליכון איכותי ומרופד מספיק טוב , הוא הרבה יותר בריא מריצה בחוץ

ששם יש נזק גדול יותר למפרקים , אגב , המקום הכי בריא לרוץ בו הוא הים (על החול היבש לא על שפת הים).

אבל זה פחות נוח לרוץ על החול היבש.. זה גם יותר קשה ו.. לא חבל על הנעליים?

פורסם

ועל החתכים שיקרו עם תיפול על זכוכית וזה קורה של הרבה החול שוקע וכדי לרוץ ב 10 קמש תיצתרך להביא ספרינט אחו שר...

פורסם

לרוץ בדשא זה טוב, פוגע הרבה פחות בבירכיים ולא כואבות הרגליים כמו שרצים על הליכון או מדרכה.

פורסם

אבל זה פחות נוח לרוץ על החול היבש.. זה גם יותר קשה ו.. לא חבל על הנעליים?

רצים יחפים , איפה אתה חי , מה אני אקלקל את הנעליים שלי על החוף?

כל הקטע של לרוץ על החול הוא הקושי , הרי שרצים על החול הוא שוקע ואתה צריך להוציא הרבה יותר אנרגיה בתזוזה

וככה אתה גם מחזק את שרירי הרגליים , וגם מגביר סיבולת לב-ריאה.

פורסם

הצעה שלי, תלך למכון כושר או למישהו שיש בבית הליכון ותרוץ לפחות שבועיים ואז תראה אם אתה רוצה. אני אחרי שרצתי כמה פעמים על ההליכון השתגעתי. בהתחלה זה היה סבבה, אבל אחרי זה כל החדר התחיל לקפץ לי וזה היה מטריף. אז במקום לרוץ בהליכון התחלתי לרוץ בחוץ בשדות על אדמה ( אחרי ריצות על המדרכה הלכו לי הברכיים ). מה שלא יהיה תמיד יותר טוב לרוץ בחוץ ולנשום קצת אוויר.

פורסם

על מידרכה נייט - זיהום אוויר מה עשית בזה שרצת ליד אוטובוס זה רק גורע

דשה נייט- אתה יכל להחליק ואז תראה מה ריצה על דשה עושה לבירך (תאמת זה דווקה דה )

חול ים נייט- זכוכיות רק בסרטים מותר וזה לא נדיר זכוכיות

חדר כושר דה הליכון איכותי ונוף מהמין היפה יותר מזג אויר אולי טלויזיות מוזיקה וכו

פורסם

יש לי הליכון בבית שההורים שלי קנו פעם מהמכרז של המדינה...אף פעם לא נגעו בו :kopfpatsch:

אם אתה מעוניין שלח הודעה בפרטי

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים