פורסם 2006 באוגוסט 1719 שנים אני לא מאמין שהחמצתי את התראד הזה!!!לLP יש עוד דיסק -> hybrid theory ep(יצא לפני hybrid theory). יש בו 6 שירים, אחד מהם מוזיקה נטו(כמו cure ו session).תזרוק את CC לפח. ה gay Z הזה הרס להם תשירים.אני ממליץ לך לשמוע with you וpushing me away מ- hybrid theory.
פורסם 2006 באוגוסט 1719 שנים כמו שחלק מהאנשים היותר שפויים פה אמרו לך כבר - אל תשמע את זוועת האנוש הזאת :\ חבורה של אוטיסטים שלא יודעים לנגן (שלא לדבר על הקול של הסולן) וקוראים לעצמם מטאל
פורסם 2006 באוגוסט 1919 שנים כמו שחלק מהאנשים היותר שפויים פה אמרו לך כבר - אל תשמע את זוועת האנוש הזאת :\ חבורה של אוטיסטים שלא יודעים לנגן (שלא לדבר על הקול של הסולן) וקוראים לעצמם מטאל אני בטוח שאתה מבין הרבה מאוד בסגנון, כי נו-מטאל זה מטאל להכל בשבילך, נכון? והם אף פעם לא הגדירו את עצמם כנו-מטאל בכלל, הם אפילו אמרו שזאת הגדרה שגויה בשבילם.. בעע הם גרמו לי לשמוע רוק, היום בקושי נוגע בהם, אבל יש הקלטה של שיר חדש מסאמר סוניק ביפן[LPRUSSIA החליטו לקרוא לזה בינתיים QWERTY ] הפרויקט עם JZ באמת היה מיותר לגמרי.. ולינקין חדשו את Hybrid Theory EP כדיסק הLPU 1.0[זה לא ממש משנה כי את שניהם אי אפשר להשיג באופן חוקי, להוציא את איביי]
פורסם 2006 באוגוסט 1919 שנים לפי מה שהבנתי, הם מעודדים אנשים להוריד את השירים מEP. אין להם את הזכויות יוצרים שלהם...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.