פורסם 2006 באוגוסט 2219 שנים עבודה טובה .. מוד אפקטיבי מאוד, רק שהוא יכניס לך מסות של אבק.. ואם תשים פילטר זרימת האוויר תיהיה ממש נמוכה.. לא הבנתי בתמונה, מה זה הפס העגול ירוק ? אתה יכול לתת תמונה של קידמת המארז ממרחק מטר בערך? ----
פורסם 2006 באוגוסט 2219 שנים אם תשים פילטר ממתכת אז זה יהיה מצוין: לא יפריע יותר מדי בזרימת אויר וימנע מחלק מכובד של אבק מלהיכנס. העובדה שיש לך מקום לכונן קשיח מעל הצנינור, הפכה את הפרויקט שלך למושלם ואני מת לראות את החריטה!!! ואתה יכול להביא תמונה של המאוורר המתוכנן (מהאינטרנט או משהו ) ?
פורסם 2006 באוגוסט 2319 שנים מחבר תודה, מאוררי טאנדרבלייד 1X 2X כן, זה פרספקס כמה עמודים אחרוה יש תמונות איך כיפפתי =] פילטר לא נראה לי כי הוא חוסם כמות נכבדת מלחץ האויר ככה שפשוט אנקה מפעם לפעם הפס העגול הירוק יכול להיות 2 דברים או כבר IDE או קצה הצינור שמקבל אור מהקטודה אוף אוף אוף! המאוררים כבר פה בדואר אבל הוא נסגר עוד 10 דקות 13.30 זה אומר המאוררים והתמונות האיכותיות מחר, סוריי
פורסם 2006 באוגוסט 2319 שנים כשתקבל את המאווררים תגיד איך הרעש, ואיך העוצמה ( בערך לפי מאוורר אחר שאתה יודע את הנתונים שלו והם אמינים )
פורסם 2006 באוגוסט 2319 שנים לפי מה שאומרים זהו מאוורר שקט אגב מה עם לימה אני לא מצליח ליראות את התמונות שלך הורדתי 10 פעמים יש סיסמה או משהו כזה :'(
פורסם 2006 באוגוסט 2319 שנים אחי יפה כל הכבוד!!! אני לא רוצה לצער אותך אבל אם זה המאוור שאני חושב שזה אז הוא ממש ממש גרוע! הוא שקט כמו קיפוד ולכן הוא לי מזיז אוויר, (הוא שווה בערך לפו חלש [מאוד] שלי ) הוא עובד חי עכשיו (סתם בישביל היופי) ואחרי 7 סמ' לא מרגישים את האוויר
פורסם 2006 באוגוסט 2319 שנים מחבר אולי ב80 אמרו לי מנסיון שהוא דוחף המון אויר אבל רועש, יש סיסמא דבר איתי בפרטי [glow=red,2,300]ע-ד-כ-ו-ן[/glow] אז ישר לתמונות זה כבר די ברור מה נעשה, על הדרך הפכתי את הBT שלי לVX צביעה ראשונית עם הצינור עם הקטודה מהצד החאבילע :] זהו בינתיים מאוררים מורכבים מאוחר יותר, צריך לשנות להם חיבורים שיתאימו לפאן באס =] זהו יום טוב =]
פורסם 2006 באוגוסט 2419 שנים כמה עלה לך המאווררים ? הכי טוב קנוי אני רואה שאתה תומך בדאה זאת חחח אולי יש דרך לעשות את הפרספקס יותר זוהר מיבלי לכער כמו שיוף או משהו
פורסם 2006 באוגוסט 2419 שנים יצא ממש ממש יפה!!! אהבתי את העבודה שלך מאוד מגניב הצינור עם המאווררי לדים, הוא מקבל צבע ירוק כזה, וזה מתאים לכלוב שצבעתה בשחור אבל ראיתי שכבר יש אבק בצינור, אבל חפיף, מנקים בלי בעיה. ואיך המאווררים?
פורסם 2006 באוגוסט 2419 שנים מחבר המאוררים פיצוץ! יחס רעש ביצועים יצא כל כך יפה קבלו תמונות סופיות הBT כל כך יפה כל כך אהבתי אותו!!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.