פורסם 2006 באוגוסט 1219 שנים מחבר תודה רבה, אתה מתכוון סביבה זה: ? אגב הולך להתיישב שם מאוורר TT טאנדרבלייד שכבר הוזמן =]
פורסם 2006 באוגוסט 1219 שנים מה אתה הולך לעשות עם החלון???וראיתי שאתה קניתה כבל עגול, מה האורך שלו???
פורסם 2006 באוגוסט 1319 שנים מחבר עם החלון? כלום הוא סתם בחוץ, אין לי מושג זה סטנדרט אני אמדוד בהזדמנות 50 cm
פורסם 2006 באוגוסט 1419 שנים מחבר אהלן! אז ככה כמו שכתוב בלי הרבה ז*ונ* שכל קבלו: ;D ;D ;D ;D צינור שהשתמשתי בו לכיפוף הפרספX HELP FROM MISTER DADDY הצינור תקוע למחצה מתייבש ומחכה לגימור סופי של העניינים בפנים עוד לעשות: לסיים לאטום ולשייף הכל מבפנים, לצבוע לנקות לדחוף תצינור וזהו =]
פורסם 2006 באוגוסט 1419 שנים סה"כ רעיון מקורי אבל לא לטעמי. שמתי במקום את ה HDD שלי ומאוורר טוב מוריד לו קרוב ל 10 מעלות זה גם המטרה שלו שם, לא בשביל לקרר את הלוח, בשביל זה יש את המאווררים בצד. בכל מקרה סחטיין על ההשקעה ונראה איך זה יצא בסוף
פורסם 2006 באוגוסט 1519 שנים עם החלון? כלום הוא סתם בחוץ, אין לי מושג זה סטנדרט אני אמדוד בהזדמנות 50 cm תודה. ותגיד, האורך הוא מספיק לדעתך? או שעדיף 60cm כי הוא ממש ממש קצר או אפילו 40cm כי הוא ארוך מדי ( תחשוב על זה שעדיף שיהיה קצר ולא ארוך שיחסום את זרימת האויר ). ואני מחכה לראות איך יצא האייר דאקט הזה שאתה מכין
פורסם 2006 באוגוסט 1519 שנים מחבר תלוי איזה מארז כי נגיד זה בקושי הספיק לי בטרנספורמר.... אבל במארז יותר קטן יכול להיות שעדיף 40, אני כבר מת לראות עוד כמה ימים האפוקסי, שיוף צביעה, בחרתי שחור מבריק + שקוף מבריק, לדעתי זה יבליט את צבעי הלדים של הקטודה והמאורר וזהו צביעה ואז זה מוכן ולפרטים אני חורט חתיכה קטנה ומדביק אותה על הצינור
פורסם 2006 באוגוסט 1619 שנים גם לי יש את הטרנספורמר, אז לקנות 60cm לדעתך???ובקשר לחריטה, לא הבנתי, על מה אתה חורט? על החלון או על צינור???
פורסם 2006 באוגוסט 1619 שנים מחבר כן עדיף 60, לא יודע מה אתה רוצה מהחלון אבל בו אני בינתיים לא נוגע.. אני חורט על חתיכת פרפקס ומצמיד אותה אל הצינור
פורסם 2006 באוגוסט 1619 שנים סה"כ נחמד בקשר לכיפוף פרספקס, דבר איתי, אולי אפשר לארגן משהו בקשר לצבעים - אל תחסוך..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.