פורסם 2006 באוגוסט 1219 שנים אהלן, לא עידכנתי כי לא היתה לי אפשרות, אז ככה קבלו עם תמונות מההתחלה מצטער על האיכות בקצרה, מארז טרנספורמר עם חור חחח זה היה בקצרה.. בהתחלה חפרתי את החור עם מקלדחה ומספרי פח וזה נראה ככה : אחר כך קיבלתי דיסקים לדרמל והתחלתי לסדר תעניינים אחרי זה בא האפוקסי שמילא וסידר שם תעניינים וגרם לזה להראות הרבה יותר טוב! והיום העדכון העדכני ביותר, לאחר שהתייבש שייפתי והוספתי עוד במקומות שהיה צריך, בקרוב שיוף מאסיבי אולי צבע עדיין לא החלטתי.. תגובות חברה השקעתי =]
פורסם 2006 באוגוסט 1219 שנים יפה!!אתה עושה חור שיכניס אויר לכיוון הכ.מסך נכון??שיהיה לך בהצלחה בהמשך!!
פורסם 2006 באוגוסט 1219 שנים מחבר כן בעיקרון כן, מה שהיה מקודם לא היה אפקטיבי בגרוש היה חסום 85%, אז החלטתי להביא תאורור למרכז המארז, ללוח למעבד וכמובן לכרטיס אשר מגיע ל 70 בערך במאמץ.. =] ככה בערך זה נראה לפני למי שלא יודע..
פורסם 2006 באוגוסט 1219 שנים זה בהחלט ישפר את הזרימת אוויר ל HDD. אני עושה משהו דומה במוד שלי אבל אני גם משנה את כל החזית של המארז. בהצלחה בהמשך 8)
פורסם 2006 באוגוסט 1219 שנים תרשה לי לתת לך עצה קטנה ואולי חשבתה עליה כבר:אחרי שאתה שם את המאוורר תעשה צינור מוביל כזה לאויר שיכניס אותו ישר לכיוון הכ.מסך והלוח כדי שהוא לא יסתבך בדרך יותר מידיכי יש את המסילות של ההארד דיסקים שם שיכולות להפריענקווה שזה יעזור לכרטיס שלך!!
פורסם 2006 באוגוסט 1219 שנים מחבר חח בטח זה התכנון, אחרת בשביל מה אני מתקן ואוטם את הכלוב ממול, + זה הרבה יותר אפקטיבי עם צינור,אני הולך לקופף פרספקס לצינור 120 מאחר ולא נמכרים כאלה,יותר מזה, הצינור הולך להיות בתוך קופסאת פרספקס, ועל דופן הקופסא יהיה חרוט Turbo Force כל זה יואר ע"י הקטודה הירוקה לפנים , אולי אוסיף לדים.. [attachment deleted by admin]
פורסם 2006 באוגוסט 1219 שנים מחבר גם אני רוצה לראות חח איך שזה מתקדם אני אוהב יותר ויותר את העניין, זה מתחיל להסתדר במקומות רעיונות לשיפור משהו להוסיף?
פורסם 2006 באוגוסט 1219 שנים מחבר כה =] ובכן חזרתי לעבודה, חומר משוייף כמויות סיטונאיות =] וככה זה נראה בינתיים, יש לי עוד מילוי ושיוף לעשות אבל זה כבר הרבה יותר טוב בהשוואה להתחלה =]
פורסם 2006 באוגוסט 1219 שנים מחבר תודה אחי =] מחר פרספקס אין לי מושג איך אני הולך לכופף אותו אבל אני הולך לעשות את זה חחח
פורסם 2006 באוגוסט 1219 שנים ואי תותח אתה אחי!, גם לי זה מאוד הציק כשקיבלתי את הטרנספומטור שמתי שמה מאוור טוב יחסית שדוחף הרבה אויר אבל זה לא עזר הרבה, חבל שסנבאם לא חשבו על זה . בכל מקרה אתה תותח, ממש יפה מה שעשית, יש שיפור גדול ממה שהיה בהתחלה, אם תוכל להעלות תמונה של מה שעשיתה אבל כשרואים יותר את הסביבה , מחכה לתוצאות!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.