עבור לתוכן

לא יודע אם זה הפורום המתאים, אבל שווה לנסות, לא?

Featured Replies

פורסם

אז ככה אני הולך לקנות מחשב בעתיד המאוד מאוד קרוב ואני מחליף מחשב קומפאק מלפני איזה שש שבע שנים ואז חשבתי לעצמי למה לא לקחת את המארז והספק של הקומפאק ולחסוף כמעט אלף שקל

אז תכלס לשאלה כמה קשה או קל זה להרכיב מחשב יענו אני מדבר על הכל - להתחיל מאפס אינלי בזה הרבה ניסיון חוץ מהחלפת כוננים קשיחית מדי פעם ואני יודע שזה לא כל כך קשה אבל האם אתם חושבים שכדאי לי לקנות רק חלקים ולהרכיב מחשב על מארז ישן? עמית

פורסם

אתה אומר שהמארז יש אז זה אומר שהוא גם לא גדול הוא מארז מיני אז אני לא יודע אם המחש שבלך יכנס לשם או לא

תראה תמונה של המארז

פורסם
  • מחבר

לא הוא לא מיני הוא מארז ממש גדול הוא טיפה יותר גדול מהמחשב הנוכחי שלי שהוא מלפני שנתיים

הוא בין פול טאוור למיד טאוור כך שמבחינת גודל אין בעיה. השאלה היא הקושי ואממ עוד שאלה איך מפרקים צלעות קרור של פנטיום שלוש? יש שם שני קליפסים שמרימים אחד ואז הצלעות נהיות רופפות ומשם מה עושים?

פורסם

קודם כל תעביר את הת'רד לפורום אחר של חומרה אחרת וציוד הקיפי ( אבל באתר הזה, כן?! ), ותחליף את הכותרת.

שנית, אתה מתכנן לקנות מחשב חזק? ותפרט יותר על המארז שלך, מה הגודל ( במדויק ) ואיפה אפשר לשים מאווררים ואיזה, ומה העובי שלו וממה הוא עשוי.

ותפרט גם על הספק, איזה דגם וכמה W?

פורסם
  • מחבר

קודם כל תעביר את הת'רד לפורום אחר של חומרה אחרת וציוד הקיפי ( אבל באתר הזה, כן?! ), ותחליף את הכותרת.

שנית, אתה מתכנן לקנות מחשב חזק? ותפרט יותר על המארז שלך, מה הגודל ( במדויק ) ואיפה אפשר לשים מאווררים ואיזה, ומה העובי שלו וממה הוא עשוי.

ותפרט גם על הספק, איזה דגם וכמה W?

הוא פחות או יותר כמו מארז מיד טאוור סטדנתרתי עם מאוור אינטייק מקום לשני מאווררים שמוציאים אוויר 3 BAYS של 5.25" וספק הממממ זה החלק הקשה אינלי מושג איזה ספק יש שם

יש לי רק את הדגם או המספר שלו או משו כזה 3110GL-B4W-B44

פורסם

איפה יש מקומות למאווררים ובאיזה גודל???

והשם הזה של הספק לא אומר לי כלום, אתה יודע לפחות כמה W יש לו?

פורסם

איזה מחשב אתה רוצה לקנות..? נראה לי שהספק לא יעזור לך למה הוא דיי ישן ולא יצליח ל"סחוב" מחשב חדש יותר שכמובן צורך יותר. ד.א אתה לא חוסך בזה 1000 ש"ח אלא הרבה פחות.

פורסם

הוא צודק אתה באמת לא תחסוך בכלכך הרבה כסף, אבל אתה תפסיד קירור טוב אם תישאר עם מארז ישן, ותפסיד ספק כוח חזק.

אבל מה המפרט המתוכנן? לפחות תגיד בכללי, אם זה משהו חזק או לא?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים