עבור לתוכן

האם אולמרט יסגור שנה בתפקיד?

האם אולמרט יספיק לכהן שנה מלאה כראש ממשלה? 1,367 הצבעות

1. 1. האם אולמרט יספיק לכהן שנה מלאה כראש ממשלה?

אנא התחבר או הירשם על מנת להצביע לסקר זה.

Featured Replies

פורסם

אם הוזכר הקבינט-מופז שמה

• תגובות 40
  • צפיות 2.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

וכמה פעמים הקבינט התכנס במהלך הלחימה? או יותר נכון, כמה פעמים הוא התכנס לפני שאולמרט- פרץ- חלוץ כבר קיבלו את ההחלטה שלשם אישורה הקבינט התכנס?

פורסם
  • מחבר

ליברמן.

ליברמן הצהיר שהוא לא פותח את הפה עד שהמלחמה מסתיימת. זה לא שהוא יושב בקבינט ומה שהוא אומר משפיע, אז לא הייה טעם להגיד משהו, במיוחד בזמן המלחמה.

ברור - לרדת על אולמרט אחרי המלחמה יעזור רק לאינטרסים של ליברמן, לא של המדינה.

וליברמן זה בנאדם כוחני וגזען. כמו שצריך להעיף מהכנסת ח"כים שתומכים באיוב וח"כים מושחתים ככה גם צריך להעיף חכ"ים שהמצע שלהם מושתת על תורת גזע. בושה שכמעט 10% מהעם בחרו בו :bash:

פורסם

מה תורת גזע? :s07:

הוא רוצה לעשות הפרדה ביון האוייבים של ישראל, לבין ישראל... אין שום עניין של גזע. זה נקודה מעצבנת ששמאלנים חושבים שימנים שונאים את הערבים בגלל ה"גזע"...

פורסם
  • מחבר

אולי זה מעצבן - אבל זה נכון! זאת תורת גזע.

יש מיליון ערבים במדינה - והם לא אויבים שלך.

למשל אני גר בכרמיאל - עיר שמוקפת בארבעה כפרים ערבים (דיר אל-אסד, מג'דל כרום, נחף ובענה) ומעולם לא היה בה פיגוע כלשהו או עימות בין יהודים לערבים. גם בחיפה יש לך כמה אלפי ערבים ומעולם לא קרה שם כלום. גם מסכנין טרם יצא מחבל.

עכשיו - גם במדינות ערביות עדיין יש יהודים - באיראן, מרוקו, עירק ועוד..

עוד נקודה - יש פה ערבים שחיים כאן כבר מאות שנים - ונכון שהם כועסים שכבשנו להם את המדינה וכו' - אבל זה לא מסוג האנשים שילחמו נגדך. אם הם היו רוצים הייתה פה כבר מלחמת אזרחים בינהם לבין היהודים, ויש להם יכולת מעכשיו לעכשיו לפוצץ אפילו את עזריאלי ומגדל שלום (כי שירותי הביטחון לא עושים עוצר עליהם ועוקבים אחריהם כמו שעושים

אני יכול להבין את ה"חשש" של ליברמן - אבל זה לא תירוץ.

פורסם

גיא קינג, אהת כותב מבורות לשמה.

המילה "ערבי" אינה מוזכרת בכל המצע של ישראל ביתנו, וכל מה שמוזכר שם זה "נאמנות למדינה". אם הוא גזען, אז איך הוא מתכוון להתמודד עם הדרוזים, שגם אינם יהודים? אז זהו, שאין לו שום בעיה עם הדרוזים, כי הם משרתים את המדינה ונאמנים לה. יש לו בעיה עם חברי הכנסת הערבים שיושבים בכנסת, מקבלים מהמדינה כסף - וחופרים תחתיה. ואגב, לא רק לא, אבל הוא היחיד שהעז לבוא ולהגיד את זה מעל בימת הכנסת.

יש לו בעיה עם היות אזרחים שונאי המדינה, ויש במצע של ישראל ביתנו דרך כדי להתמודד עם זה (ושים לב שהדרך מיועדת להתמודד עם חוסר נאמנות למדינה, ולא עם ערבים).

הייתי מציע לך להיכנס לאתר של ישראל ביתנו ולקרוא את המצע, לפני שאתה בא ומפגין את הבורות שלך כאן.

וכן, לא הייתי רוצה להתקל בליברמן בסימטה חשוכה כשהוא עצבני, אבל זה לא קשור למה שאמרת...

פורסם

אולי זה מעצבן - אבל זה נכון! זאת תורת גזע.

יש מיליון ערבים במדינה - והם לא אויבים שלך.

למשל אני גר בכרמיאל - עיר שמוקפת בארבעה כפרים ערבים (דיר אל-אסד, מג'דל כרום, נחף ובענה) ומעולם לא היה בה פיגוע כלשהו או עימות בין יהודים לערבים. גם בחיפה יש לך כמה אלפי ערבים ומעולם לא קרה שם כלום. גם מסכנין טרם יצא מחבל.

עכשיו - גם במדינות ערביות עדיין יש יהודים - באיראן, מרוקו, עירק ועוד..

עוד נקודה - יש פה ערבים שחיים כאן כבר מאות שנים - ונכון שהם כועסים שכבשנו להם את המדינה וכו' - אבל זה לא מסוג האנשים שילחמו נגדך. אם הם היו רוצים הייתה פה כבר מלחמת אזרחים בינהם לבין היהודים, ויש להם יכולת מעכשיו לעכשיו לפוצץ אפילו את עזריאלי ומגדל שלום (כי שירותי הביטחון לא עושים עוצר עליהם ועוקבים אחריהם כמו שעושים

אני יכול להבין את ה"חשש" של ליברמן - אבל זה לא תירוץ.

:lol: :lol: :lol:

בחיפה לא קרה כלום, רק כמה פיגועים, כמה עשרות הרוגים ומאות פצועים. כלום.

חביבי, אני גר בחיפה ואני יכול ללמד אותך מה זה לחיות עם ערבים, לשבת לידם באוטובוס וללכת לידם ברחוב.

אין לי בעיות עם ערבים, בעיות גזעניות אני מתכוון. יש לי בעייה עם ערבים שעוזרים למחבלים ויש לי בעיה שכמעט מכל ערבי באה פשיעה.

אתה יוצא לחיפה למועדון, אתה לא יודע איך תחזור הביתה, כל פעם חבר אחר מקבל חוואה, 90 אחוזים מהמקרים זה ערבים.

אני מבין את הערבים ואת הכעס שלהם, אבל שיטות הפעולה שלהם לא נורמאליות וכן יש ערבים שרוצים לשלוח את היהודים לים.

ליברמן הוא היחיד שלא יתקפל כמו שאר ראשי הממשלה וילך עם מה שהוא מציע עד הסוף, לפחות כך אני חושב, אולי גם ביבי.

גם לדעתי ביבי היה שר אוצר מעולה וחבל שכבר לא. בכל מקרה, זה שיש ליד העיר שלך כפרים ערבים זה לא אומר כלום, פשוט כלום.

פורסם

דווקא אצלי הערבים בד"כ נחמדים

פורסם

מחייכים לפנים- רוצים לתקוע סכין בגב... וזה מתוך הכרות די טובה עם כמה ערבים...

פורסם
  • מחבר

ל-ptyahoo - אלימות במעדונים יש גם מצד אתיופים, רוסים, ערסים, גרוזינים, שיכורים באופן כללי וכו'.. אצל המיעוטים או אלא שמרגישים מקופחים (ערבים, רוסים, אתיופים) התיסכולים יוצאים שם. בחיפה זה ערבים, בכרמיאל יש הרבה יותר רוסים ואותם יותר רואים ככה במועדונים. ואתה לא יכול ללמד אותי יותר טוב מה זה "ערבים" - מהסיבה הפשוטה שאין כזה דבר :s07:.

ול-IG - מה זה היכרות די טובה?

פורסם

היו לי 4 שותפים ערבים לדירה+ המון שכנים... ולכמה מהחברים שלי היו שותפים ערביים, ורובם המכריע לא הסתדר על הערבים...

פורסם

מחייכים לפנים- רוצים לתקוע סכין בגב... וזה מתוך הכרות די טובה עם כמה ערבים...

רק פעם אחת הייתה לי התקלות עם ערבים

יכול להיות שאני כזה מלאך שבאים אליי רק הטובים ;D ;D ;D

פורסם
  • מחבר

גם פה במכללה אני רואה ערבים שאני שמח שהם לא שכנים שלי, אבל זה כי הם נורא רעשניים - אבל למען ההגינות יש גם יהודים כאלה. מצד שני מצאתי לי גם שלוש חברים ערבים שהם אחלה אנשים שבעולם, לארג'ים שחבל לך על הזמן, חשבתי פעם שאולי הם בעצם בדואים - אבל שנים מהם מכאן ואחד במקור מלבנון (!). אבל להגיד ש"הערבים" זה כך או אחרת זאת בורות, אי אפשר להגיד על עם שהוא כך או אחרת. אפילו נאסרללה חושב שכל היהודים שונאים אותו - לכאורה הגיוני לחלוטין - אבל יש לך כמה שמאלנים קיצונים שמעריצים אותו. אז הכללות אתה לא יכול לעשות.

פורסם

הערבים מלבנון, תברר אם הם ממשפחות צד"ל... אם כן זה הם לא אותם ערבים שעליהם מדובר...

וליהודי אתה יכול להגיד שיסתום את הפה אם הוא מרעיש. ערבי יתחיל לצעוק עליך עוד יותר.... הייה לי אזה מיקרה, שב3 בלילה שומעים דפיקות בדלת, צעקות- מינימום פרצה שרפה או מישהו מת. אחד הושתפים היהודיים פותח את הדלת, ורואה ערבי:

הערבי: "אאא... XXX נמצא"?

השותף: "לא יודע... מה קרה שאתה צועק ככה???"

הערבי: "כלום... אני צריך לדבר עם XXX..."

השותף: "ולא איכפת לך שזה 3 בלילה ואנשים יושנים???"

השותף: "פעם הבאה שתעשה דבר כזה, אני פשוט לא אפתח לך תדלת ואקרא לביטחון!"

הערבי: "טוב מהאתה רוצה ממני?"

מיקרה אחר, בחדר הלימוד (חדר מחשבים) במעונות:

ערבים משחקים UT99- ואני קורע אותם, כל פעם שהם נהרגים (וזה הרבה פעמים "you have been killed by IG" או משהו כזה :smile1:) הם צועקים ומתפרעים.

סטודנטית: "תהיו בבקשה קצת יותר בשקת... זה חדר לימוד!"

ערבי: "אנחנו מפריעים לך?"

סטודנטית: "כן! אני מנסה ללמוד!"

ערבי: "אז תלכי מפה ואל תפריעי לנו!"

יש עוד מלא מיקרים כאלה... בגלל זה אני מחשיב אותם כהיצורים הכי שפלים ביקום, וממש לא "בני אדם". וזה מסיבות אישיות שלי (לא מה שפרטתי פה... מיקרים אחרים...)

פורסם
  • מחבר

בסדר, ערסים היו מתנהגים אותו הדבר. ויש כאלו ערבים, זה ברור.

וישראלים שמאמינים בתרבות ה"מגיע לי" - הם לא יצורים שפלים? אלו בצפת שהכו את החיילים שבאו לחלק אוכל כי הם לא היו ראשונים בתור? אלו שקיבלו חופשה בבית מלון לסוף שבוע בחינם וסירבו לעזוב את החדר כי הם לא רוצים לחזור הביתה? אלו שבאו לת"א ודרשו הנחה במסעדות ועשו מהומות אם לא קיבלו? (ושמעתי כמה סיפורים כאלו, מן הסתם לא ראיתי אף מקרה כזה בעצמי).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים