עבור לתוכן

להמשיך או להתקפל ?

Featured Replies

פורסם

כולנו יודעים שהיום הוחלט באו"ם על הסכם הפסקת אש , שאני לא מתבייש להגיד מציב חרא תנאים לישראל (כוח רב לאומי ללא סמכויות אכיפה , חיזבאללה לא מנותק מנשקו - אפילו שזה בלתי אפשרי - החזרת חוות שבעה וגם לפי תגובות הצהלה של לבנון שרואה בהסכם הישג).

אז מה אתם אומרים , להסכים להסכם המשפיל הזה (לפי דעתי) או להמשיך ללחימה ?

מאופן כתיבת ההודעה הזו ניתן להבין שאני תומך בלהמשיך את המלחמה , אפילו אם לצערי ולצער כולנו זה אומר מוות של הרבה מחיילנו

יש להשמיד את האיום מה נקרא "חזבלה" (כן אני יודע שלא ככה רושמים), צריך להסביר להם שכשמתעסקים איתנו

לא פשוט נשב ונקבל את זה , ולא נחריב ואז נחליט באמצע שאנחנו מתקפלים, עושים משהו ומסיימים , לליטני !

(ושתבינו לפני המלחמה הזאת אני הייתי תומך עבודה - קדימה , כך שאין מה להגיד ימני קיצוני או מהסוג)

נ.ב : לא יודע איך עושים סקר , אז פשוט תוסיפו תגובות

פורסם

מתאים יותר לפורום אקטואליה.

פורסם

תראה, עכשיו אין הרבה מה לעשות.

היינו צריכים לז**ן את הצורה לנסראללה לפני שבועיים שלוש כשהייתה אפשרות לפעול כמעט איך שבא לנו. כפי שאמרת עכשיו אחרי החלטת האו"ם נהיינו מוגבלים. אני תומך בהמשך הלחימה ומוכן לסבול כמה שצריך זמן עד שיחסלו את החיזבללה. פשוט אם להפסיק עכשיו אז כאילו לא עשינו כלום, סתם ספגנו הפצצות על ערים, סתם נהרגו חפים מפשע, סתם מתו חיילים. המאמץ משתלם אם בסוף יוצא מזה משהו וכפי שאני רואה עכשיו לא יצא מזה כלום.

פורסם

לא רואה איזז טובה תצמח מהמשך הלחימה.

ומי שחושב שניתן להשמיד את החיזבאללה שכח (או מעולם לא למד) מהי לוחמה בשטח בנוי ותוצאותיה וכן שהם בעצם אירגון איראני ולא לבנוני.

חוסר ההחלטיות של הממשלה בנוגע להמשך הכניסה ללבנון, אולי כפצע ממלחמת לבנון, הביא אותנו לנקודה נחותה וחבל.

אבל בסופו של דבר ההישגים נכבדים ותואמים את המטרות.

1. החזרת החטופים

2. הרחקת חיזבאללה מהגבול ויישום הריבונית בלבנונית בשטח.

3. הכרה בינלאומית בכך שזהו גבול בינלאומי ושום הפרה לא תתקבל, בטח לא הפגזות תכופות כמו שהתרגלנו בשנים האחרונוות על מוצבים.

4. הורדת עניין האסירים הלבנונים מהפרק כרגע, יש לדון בזה בהקדם ולפתור הבעיה של קלפי המיקוח (עניין הרוצחים שבינהם לא בר דיון).

5. החרת הגרעין האירני לסדר היום אחרי חודש שבו "שכחו את מר פלוטוניום"

פורסם

לתת ללבנונים את חוות שבעא זה כמו להחזיר את רמת הגולן לסורים :kopfpatsch:

עד מתיייי?????

פורסם

אני לא מבין איך הם הסכימו להסכם המעפן הזה.

שחרור החטופים לא מובטח אפילו.

פשוט בושה איך העולם מגבה ארגון טרור על פני מדינה.

פורסם

קודם כל אנחנו צריכים לשאול את עצמנו מה היעד. יש כמה אופציות:

1. פירוק החזבאללה ו"טיפול שורש": קשה, ארוך, כוננות ספיגה. אם זה יצליח, זה יהיה אולטימטיבי. האם זה יצליח? לא בלי הרבה הקרבה.

2. החלשת החזבאללה כדי להגיע להסדר ארוך טווח שיוצא לטובת ישראל, וכולל החזרת החטופים.

בכל מקרה

ההסכם שנחתם לא מספק אף אחד מהתנאים, שלא נדבר על שניהם.

אבל אני לא מודאג. ההסכם לא יחזיק יותר מכמה שבועות.. ואני מקווה שכשהלחימה תוצת מחדש, נהיה מוכנים.

פורסם

להמשיך עד שיחרור החיילים הריגת נסארללה ועוד כמה אלפי אזרחים לבנונים והשמדה של כל המשאבים בלבנון

בכ"א זה מה שכל מדינה אחרת היתה עושה, לדוגמא ארה"ב, רוסיה, בקיצור כל מדינה בלי יפיי נפש מגעילים

בתקשורת וקירבה לשילטון (כמו אשתו וביתו של הכאלב אולמרט)

פורסם

למה מה חשבתה שהאום המזדיין הזה שקופי אנאנן הזה הוא מסולמי נאצי הדוק יעשה הסכם שטוב או עוזר לישראל ?

תבינו אף אחד בעולם לא אוהב אותנו חוץ מאחינו ההיהודים שתורמים לארץ ואנחנו פה בארץ אנחנו לבד!

לא ארה''ב לא גרמניה לא כלום! כולם שונאים אותנו ומי שכן נחמד עלינו שיעול*ארה''ב*שיעול עושים זאת בגלל אינטרסים איישים שלהם

זהו זהו

תפנימו אם היה אפשר למחוק את ההיהודים מהעולם בלחיצת כפתור כול העולם היה לוחץ על הכפתור הזה

פורסם

למה מה חשבתה שהאום המזדיין הזה שקופי אנאנן הזה הוא מסולמי נאצי הדוק יעשה הסכם שטוב או עוזר לישראל ?

שמעתי שאשתו יהודייה :-X

פורסם

שמעתי שאשתו יהודייה :-X

אולי משהיא מבצל"ם ועשכיו אני מבין למה הוא נגדנו, כל הרע צומח לנו מתכנו כמו הבצל"ם האלו ו 4 אלמנות.

פורסם

לא רואה איזז טובה תצמח מהמשך הלחימה.

ומי שחושב שניתן להשמיד את החיזבאללה שכח (או מעולם לא למד) מהי לוחמה בשטח בנוי ותוצאותיה וכן שהם בעצם אירגון איראני ולא לבנוני.

חוסר ההחלטיות של הממשלה בנוגע להמשך הכניסה ללבנון, אולי כפצע ממלחמת לבנון, הביא אותנו לנקודה נחותה וחבל.

אבל בסופו של דבר ההישגים נכבדים ותואמים את המטרות.

1. החזרת החטופים

2. הרחקת חיזבאללה מהגבול ויישום הריבונית בלבנונית בשטח.

3. הכרה בינלאומית בכך שזהו גבול בינלאומי ושום הפרה לא תתקבל, בטח לא הפגזות תכופות כמו שהתרגלנו בשנים האחרונוות על מוצבים.

4. הורדת עניין האסירים הלבנונים מהפרק כרגע, יש לדון בזה בהקדם ולפתור הבעיה של קלפי המיקוח (עניין הרוצחים שבינהם לא בר דיון).

5. החרת הגרעין האירני לסדר היום אחרי חודש שבו "שכחו את מר פלוטוניום"

או שאתה חי באופוריה, או פשוט קצת לא מעודכן.

1- החטופים לא הוחזרו, וחיזבאללה חזר לדרוש שחרור אסירים.

2- http://news.walla.co.il/?w=//958717

3- הכרה בינלאומית? אף אחד עדיין לא מכיר בגבול, השינוי היחיד שנעשה בגבול הוא שכנראה נפסיד את חוות שבעא

4- ראה 1

5- מה? o_O

המלחמה הזו הייתה כישלון גמור. שום מטרה לא הושגה. ההישג היחיד שלנו הוא 500 לוחמי חיזבאללה הרוגים, ואסון אקולוגי בים התיכון, מהסוג שכמותו לא נראה כבר מעל 50 שנה.

פורסם

אסון אקולוגי? ???

תעדכן אותי בבקשה.

פורסם

חוץ מזה שהליטאטני חסום בהמון חלקים של בטון שפעם הרכיבו גשרים

ושכול הצפון מכוסה באבק כאילו לילה בגלל כול ההפצצות הכול בסדר :xyxthumbs:

פורסם

מישהו שוכח את אלפי הטונות של נפט שזרמו לים כתוצאה מהפצצת צה"ל על תחנות הכוח? חופי לבנון כרגע שחורים מנפט, כל הדגה באיזור מתה, ים שחור. וכתם הנפט הזה מתחיל להתפשט, כן, גם לעבר ישראל. אם לא ינוקה בקרוב, הולך להיות לנו פה וואחד בלאגן.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים