עבור לתוכן

שלום. יש לי שאלה לגבי לוח אם תומך קונרו של ASROCK

Featured Replies

פורסם

ConRoeXFire-eSATA2 זה הדגם. והנה פרטים יותר מורחבים: ?ConRoeXFire-eSATA2 s775, 945P, DDRII 667, 2xPCI-E Crossfire?

יש לו תמיכה בארבעה סלוטים עד 4G. והוא תומך קונרו לפי הנתונים.

עכשיו. יש לי 2 שאלות:

1) מה אתם אומרים על החברה הזו? ASROCK? מי היא? מה היא? האם למישהו יש ניסיון איתה? מישהו שמע עליה משהו? האם יש אחריות בארץ? האם זו חברה מוכרת? כדאי לקנות משהו שלה או לא? האם היא ברמה של נגיד ASUS או משהו בסנגון? בכלל. תפרטו עליה אם אפשר. תודה =]

2) מה אתם אומרים על הלוח הזה? לדעתי הוא דיי טוב אבל בשביל זה אני שואל אותכם. בבקשה תעזרו.

מחכה לתשובה זריזה. תודה לכםם!! ;)

פורסם

זו חברת בת של ASUS. מספקת מוצרים זולים ובסיסיים. בלי הרבה פיצ'רים נוספים ועם תמיכה מינימאלית.

הלוח יעבוד, אבל אל תצפה לשליטה מלאה באפשרויות אוברקלוק. (מכפלה לזיכרונות, מתחים לציפסט וכו')

פורסם
  • מחבר

זו חברת בת של ASUS. מספקת מוצרים זולים ובסיסיים. בלי הרבה פיצ'רים נוספים ועם תמיכה מינימאלית.

הלוח יעבוד, אבל אל תצפה לשליטה מלאה באפשרויות אוברקלוק. (מכפלה לזיכרונות, מתחים לציפסט וכו')

מה זאת אומרת פיצ'רים נוספים?

ולמה בעצם תמיכה מינימאלית? אם היא חברת בת של ASUS אז אפשר לפנות לASUS והם יפנו הלאה..לא?

אני לא מתכנן אוברקלוק בכלל. קונה ורוצה שזה יעבוד כמו שצריך. זה הכול. כדאי?

פורסם

הם לא ממש קשורים לאסוס.

פיצ'רים זה נגיד... כרטיס קול עם יציאה דיגיטלית, תוכנה לבדיקת טמפרטורות או אוברקלוק... כל מיני דברים שלא חייבים להיות.

קניתי לפני שבוע לוח שלהם לפנטיום 4. הוא זול, מהיר ועובד. יותר מזה לא ביקשתי וגם לא קיבלתי.

יש להם יבואן בארץ, אז אני מניח שיש שירות.

אבל זה מסוג הלוחות שיש במחשבים מורכבים שמוכרים להמונים.

אם זה מתאים לך, לך על זה.

פורסם
  • מחבר

הם לא ממש קשורים לאסוס.

פיצ'רים זה נגיד... כרטיס קול עם יציאה דיגיטלית, תוכנה לבדיקת טמפרטורות או אוברקלוק... כל מיני דברים שלא חייבים להיות.

קניתי לפני שבוע לוח שלהם לפנטיום 4. הוא זול, מהיר ועובד. יותר מזה לא ביקשתי וגם לא קיבלתי.

יש להם יבואן בארץ, אז אני מניח שיש שירות.

אבל זה מסוג הלוחות שיש במחשבים מורכבים שמוכרים להמונים.

אם זה מתאים לך, לך על זה.

אני קונה רמקולים של X-530. האם הם צריכים יציאה דיגיטלית?

אוברקלוק לא מתוכנן וגם בדיקת טמפרטורה לא ממש הכרחית. אבל אם אני ארצה להוסיף אופציה של בדיקת טמפרטורה תמיד יש אופציה של קנייה של משהו חיצוני...לא ככה?

אני מתכנן לקנות את הלוח הזה למעבד קונרו בעוד שבועיים נגיד כי הוא זול והוא עונה לי על הדרישות. הוא עולה 550 שקל. זה כלום. אני גם כן רוצה שהוא יהיה זול (הוא כבר) מהיר ועובד. ונראה שהוא דיי עונה לי על הדרישות.

הוא מתאים לי מבחינת המפרט. הקטע הוא שנאי לא מכיר את החברה ומה הלוחות שלהם שווים...עוד מישהו יכול לעזור.

תודה Gimel. אתה מוזמן להמשיך ולעזור =] תודה! :)

נ.ב

אני יכול להוסיף פה את כל הפירוט על הלוח אם זה ואני ממש אודה לכם אם תוכלו לעזור לי ולענות לי על שאלות. כי זה ממש חשוב לי! שוב תודה =]

פורסם
  • מחבר

http://www.asrock.com/product/ConRoeXFire-eSATA2.htm

זה הלוח?

נראה שיש בו הכל. הוא רק מבוסס על ערכת שבבים ישנה (945, שזה דור אחד לפני 975 ו-965 שיצאו עכשיו).

http://www.ocworkbench.com/2006/asrock/ConRoeXFire-eSATA2/g1.htm

בלינק הזה יש ביקורת מקיפה.

נראה בסדר גמור.

אכן זה הלוח. האם יש משמעות גדולה לקטע של ערכת השבבים? האם אני ארגיש בהבדל או האם זה ישפיע על שדרוגים עתידיים?

והאם הלוח הזה יחזיק לפחות ל-4-5 שנים?? ועוד משהו חשוב! האם הוא תומך במבד קונרו E6300?

לפי מה שכתוב שם אני לא אצטרך כרטיס קול חיצוני בשביל הרמקולים X-530 שאני קונה. האם אני צודק?

נ.ב

הוא תומך בבדיקות טמפרטורה לפי מה שכתוב שם. האם אני צודק?

ושוב. האם ASROCK זו חברה מוכרת וחברה שאפשר לסמוך עליה??

מצטער על כל השאלות והנדנודים. אני פשוט ממש לא יודע אם הלוח הזה כדאי.

פורסם

סביר להניח שזה לא ישפיע על הביצועים ולא על התמיכה העתידית

מה שכן אתה לא מקבל תמיכה ב-DDR2-800 (שאתה כן מקבל ב-965 למשל)

פורסם
  • מחבר

אוקיי תודה.

עוד כמה שאלות ואני חושב שזהו..:

הוא תומך בבדיקות טמפרטורה לפי מה שכתוב שם. האם אני צודק?

ושוב. האם ASROCK זו חברה מוכרת וחברה שאפשר לסמוך עליה??

מצטער על כל השאלות והנדנודים. אני פשוט ממש לא יודע אם הלוח הזה כדאי.

פורסם

כל לוח תומך בניטור טמפ' של החלקים החשובים

ASRock היא חברה מוכרת, המוצרים שלה מצטיינים בעיקר בזה שהם זולים

חלקים גם טובים ל-OC (אחרי BIOS ערוך ומודים פיזיים)

פורסם
  • מחבר

כל לוח תומך בניטור טמפ' של החלקים החשובים

ASRock היא חברה מוכרת, המוצרים שלה מצטיינים בעיקר בזה שהם זולים

חלקים גם טובים ל-OC (אחרי BIOS ערוך ומודים פיזיים)

האם יש לה שירות בארץ?

ובקיצור...האם לקנות?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים