פורסם 2006 בנובמבר 1919 שנים מחבר טוב אז ככה עדכון קטן להיום. בסוף החלטתי שאולי אני כן ישתמש באלמנטים של קרבון במארז מה שדרש הכנה של סקין קרבון והיום נעבור על התהליך הכנת משטח עבודה. וואקס מיוחד המונע הידבקות לשולחן ויצירת מסגרת עם טאקי טייפ (טייפ דו צדדי מיוחד לתהליכי וואקום הבד מונח על המשטח (עדיין בלי דבק) הכנת דבק הבד מוספג בנדיבות הכנת מסגרת מבד נושם מיוחד לאפשר נשימה על כל פני השטח ולהוצאת כל האוויר מהמערכת הכנסה לוואקום. ניילון מיוחד (ויקר מאוד) מונח על הטאקי טייפ וכל האוויר הוצא מהשק ע"י מערכת שאיבה דרך הנשם בצד שמאל תחתון
פורסם 2006 בנובמבר 1919 שנים ולי את הזרע מהביצי* מאן אתה הולך לקחת את המארז לצבא ? לשיריון ? חח לאן אתה עושה חתיכת דבר רק אל תישכח שבסוף יש מישקל אלומניום קצת פלדה פלסטיק ועוד ועוד זה שוקל בסופו של דבר למרות קלות החומר בכל מצב אני לא מפסיק להיתפעל
פורסם 2006 בנובמבר 1919 שנים קרבון חומר מדהים ואקזוטי ביותר מעטים האנשים שיש להם את הציוד האמצעים והידע בשביל לעבוד איתו מסתבר שאתה אחד מהם כרגיל עבודה מדהימה :yelclap: מחכה לעידכונים
פורסם 2006 בנובמבר 2019 שנים מחבר טוב לענות על השאלה החוזרת "מה אני יעשה עם זה" כנראה שכל רצפת המארז תצופה בקרבון. חוץ מזה יש מצב אני יעשה חיפויים למאווררים מקרבון. ואולי עוד כמה דברים שיעלו לי בראש בעתיד. ולעדכון. דבר ראשון שחררתי את הקרבון מהוואקום. התוצאה טובה למדי (לפחות לפי הסטנדרטים שלי) בנוסף לזה התחלתי להרכיב את המארז. השלדה הורכבה עם ניטים (הגג, תחתית והפאנל הקדמי עדיין לא חוברו והורכבו רק לצורך צילום תמונות) והחלטתי לשתף אותכם שמה שיש עד עכשיו
פורסם 2006 בנובמבר 2019 שנים :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o חלומי ביותר , אין מילים כל הטארד הזה הינו איכות אחת גדולה אתה מוכשר , סבלני , משקיען , פדאנט , וחרוץ . יש לך ידי זהב וזה מדהים. אין מילים
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.