עבור לתוכן

Project AquaLight - [23-2-2007] page 89 - FINISHED!!!

מה הציון שלכם לפרוייקט הזה עד עכשיו? 1,729 הצבעות

1. 1. מה הציון שלכם לפרוייקט הזה עד עכשיו?

אנא התחבר או הירשם על מנת להצביע לסקר זה.

Featured Replies

פורסם

אחלה שיוף! :xyxthumbs:

• תגובות 943
  • צפיות 114k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

תחדש! 10 מעלות זה מצוין!

פורסם

וווווווווווווווווווווואווווווווווווווווווווווווו

מראה פשוט מראההההה

חחחח אתה ענק ענקקק

פורסם

פששש סחטיין

אולי אני אקנה גם לעצמי קירור כזה :xyxthumbs:

פורסם

גם אני בעל אותה "בעיה" אם כי אני מחכה להתקנת הבלוק על הצ'יפ הסורר.. (מאוורר מעצבן שמזמזם ב7000 RPM :bash: )

אני רואה שמבחינת ביצועים הוא עושה את העבודה, אך איך הוא מבחינת שקט?

האם הוא יעבור "מודים" נוספים?

פורסם
  • מחבר

המאוורר ממש שקט, מבחינת מודים אני כנראה יוריד לו את הלד האדום (יש לו 2 כחול ואדום)

פורסם

ssR תגיד מתי אתה מפרסם תמונות נוספות מהפרוייקט שלך? מעניין אותי אך בסוף הכול יצא עם תאורה וזה.?

פורסם
  • מחבר

ברגע שתהיה התקדמות אני יפרסם. זה יכול לקחת עוד הרבה זמן אני דיי עסוק עם דברים אחרים בכל מקרה יש עוד הרבה זמן עד שהמארז יורכב סופית כולל תאורה

פורסם

העיקר שתסיים לי ולעוד אנשים בפורום אין כבר סבלנות לראות איך יצא כל המארז.... :lol:

פורסם

ברגע שתהיה התקדמות אני יפרסם. זה יכול לקחת עוד הרבה זמן אני דיי עסוק עם דברים אחרים בכל מקרה יש עוד הרבה זמן עד שהמארז יורכב סופית כולל תאורה

כמו ששאלתי קודם ולא קיבלתי תשובה איזה תאורה? ואיזה צבע של תאורה?

פורסם
  • מחבר

עניתי על זה כבר במהלך הפרוייקט. קטודות ולדים, תאורה כחולה בעיקר אולי ישולב גם ירוק.

פורסם

SSR המלך... :xyxthumbs:

פורסם

ssR מדהים, אני עוקב אחרי הפרויקט שלך כל פעם רק לא ממש יוצא לי להגיב, ועכשיו אני מגיב, אתה פשוט תותח,יש לך רעיונות ממש יופים וידי זהב וזה אחד הפרויקטים היפים שראיתי פה, אז שהיה בהצלחה!!!

:yelclap: :yelclap: :yelclap: :yelclap:

keep all the good work :xyxthumbs: :xyxthumbs:

מת כבר לראות את התוצר הסופי...

פורסם

לאפינג מטורף עשית לו. :]

פורסם
  • מחבר

ושוב תודה לכל המגיבים. בשעה טובה צבעתי היום את השלדה של המארז. הייתי גם מחבר את כל החלקים ביחד אבל לא היו לי ניטים אז שבוע הבא אני יעשה את זה.

והתמונות

img1831sw9.jpg

img1832wv3.jpg

img1833dq4.jpg

מה שנשאר עכשיו זה להרכיב את השלדה בחזרה ולהתחיל לעבוד על התאורה והחיווט. אני מקווה שתוך שבועיים אני יסיים את הפרוייקט הזה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים