פורסם 2006 בנובמבר 919 שנים וואי יצא ענק!!!ומה שלא הבנתי בקשר לכלוב זה מה עשית איתו כדי שלא יראו אותו
פורסם 2006 בנובמבר 919 שנים מחבר תודה לכל המגיבים איכותי. מתי תמונות של המארז מורכב? בשלבי ההרכבה הסופיים... שזה עוד דיי הרבה זמן ומה שלא הבנתי בקשר לכלוב זה מה עשית איתו כדי שלא יראו אותו מה לא ברור?? עשיתי כיסוי שישב בתוך המארז ויכסה את כל איזור הכלוב של הכוננים וגם את כלוב ה HDD. בכיסוי עשיתי חורים ובצד התחתון שלו (זה שלפני הכלוב HDD) עשיתי פתח עם דלת על מסילות שיהיה גישה נוחה לכו=וננים ובמצב סגור לא ידעו בכלל שיש שם דלת. מקווה שהבנת עכשיו
פורסם 2006 בנובמבר 1019 שנים מה לא ברור?? עשיתי כיסוי שישב בתוך המארז ויכסה את כל איזור הכלוב של הכוננים וגם את כלוב ה HDD. בכיסוי עשיתי חורים ובצד התחתון שלו (זה שלפני הכלוב HDD) עשיתי פתח עם דלת על מסילות שיהיה גישה נוחה לכו=וננים ובמצב סגור לא ידעו בכלל שיש שם דלת. מקווה שהבנת עכשיו יש מצב שאתה נותן תמונות מבפנים?
פורסם 2006 בנובמבר 1019 שנים וואי, אני לא מאמין שפיספסתי את החלק הזה בפרויקט שלך רגע, אז לא עשית שום דבר בשביל להסתיר את הכלוב של הכוננים מקדימה, כלומר שלא יראו את הכלוב של הכוננים דרך הרשת של המאוורר?
פורסם 2006 בנובמבר 1019 שנים וואי, אני לא מאמין שפיספסתי את החלק הזה בפרויקט שלך רגע, אז לא עשית שום דבר בשביל להסתיר את הכלוב של הכוננים מקדימה, כלומר שלא יראו את הכלוב של הכוננים דרך הרשת של המאוורר? ומה גורם לך לשוב שמישהו יראה את זה דרך הרשת, והמאוורר שיהיה שם...?!? :
פורסם 2006 בנובמבר 1119 שנים מחבר אין לך מה לדאוג, לא אמורים לראות את הכלוב. עדכון קצרצר ולא ממש קשור למוד עצמו. אני מניח שיש פה כמה אנשים עם לוחות אם של DFI וכולם מודעים לבעיית קירור הציפסט שיש להם. יכול להיות מאוד רועש. כיוון שהקירור שלי מת כבר מזמן החלטתי לקנות אחד חדש ב EBAY. אחרי קצת חיפושים מצאתי קירור שקיבל ביקורות טובות מאוד והוגדר כגוף קירור מומלץ להחלפת הקירור המקורי בלוחות DFI. הקירור עלה לי בערך 10$ ב EBAY כולל משלוח ושלשום קיבלתי אותו. כמובן מיד עם הקבלה פתחתי אותו וגיליתי שעל משטח המגע יש שריטות עמוקות מהעיבוד במפעל. כמובן שלא יכולתי להתעלם מזה והעברתי אותו שיוף מים החל ב נייר 360 ועד נייר 2000 ובסופו של דבר גם פוליש הגוף באריזה ככה זה הגיע מהמפעל. רואים את השריטות? אחרי שיוף עם נייר 360 אחרי 500 בסוף התהליך אחרי שיוף עם נייר 600, 800, 1200, 1500 ו 2000 ופוליש הקירור כבר הותקן בלוח והוא הוריד לי 10 מעלות (34 לאומת 44 עם הקירור המקורי).
פורסם 2006 בנובמבר 1119 שנים בטח בגלל זה הוא עלה כל כך זול...אבל עשית לו גימור שחבל על הזמן...כמו תמיד אחלה עבודה...
פורסם 2006 בנובמבר 1119 שנים צ'מע בהתחלה סתם אהבתי תפרוייקט אבל עכשיו אה... הוא ענק גבר!!! כל הכבוד!!! :yelclap: ;D
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.