פורסם 2006 באוקטובר 1119 שנים פרוייקט מדהים אני אוהב את ההתקדמות שלך והתמונות מדהימות תגיד אין מצב להשיג בארץ כפתורים כאלה או לפחות דומים אני חייב כאלה???
פורסם 2006 באוקטובר 1119 שנים מחבר יש יבואני BULGIN בארץ, צריך להתקשר ולברר. תחפש ב www.bulgin.co.ukאתה יכול גם לחפש בחנויות בתל אביב אני מניח שיש להם משהו דומה
פורסם 2006 באוקטובר 1119 שנים מחבר יש אנשים שמשקיעים הרבה יותר כסף בפרוייקטים שלהם (כדוגמת modsquad) ובכלל אני לא חושב שזה עניינו של מישהו כמה כסף יש לי וכמה אני משקיע בפרוייקט
פורסם 2006 באוקטובר 1119 שנים לא ענייני כמה אתה משקיע בפרוייקט הוא שלך וזכותך להשקיע כמה שאתה רק רוצה ויכול. אני רק כתבתי את דעתי בעניין.
פורסם 2006 באוקטובר 1119 שנים שטויות לא כל מי שיש לו 20$ דולר ומשקיע על כפתור הוא טחון,עניין של סדר עדיפויות בלבד... אחד משקיע במכונית,אחד משקיע בבגדים,ואחד משקיע בכפתור למחשב ולבריאות וכדי לקנות כפתור ב20$ ממש לא צריך להיות טחון...משכורת מינימום ורצון לעשות את זה יספיקו.
פורסם 2006 באוקטובר 1119 שנים שטויות לא כל מי שיש לו 20$ דולר ומשקיע על כפתור הוא טחון,עניין של סדר עדיפויות בלבד... אחד משקיע במכונית,אחד משקיע בבגדים,ואחד משקיע בכפתור למחשב ולבריאות וכדי לקנות כפתור ב20$ ממש לא צריך להיות טחון...משכורת מינימום ורצון לעשות את זה יספיקו. חחחח, הוצאת לי ממש את המילים מהפה. מצחיקים אותי אלה שמתלהבים מכל מיני רכישות ב15$-20$ , אפשר לחשוב כמה "טחון" צריך להיות בשביל זה.. ההשקעה גם בפרטים הקטנים היא שהופכת את הפרוייקט הזה לכל כך נדיר.
פורסם 2006 באוקטובר 1219 שנים הקטע זה ההגזמה בסה"כ כפתור נורמלי אוופן אחד עם לד שמאיר בפנים 90 שקל על כפתור ועוד מה עם מישלוח 20 דולר זה באמת עיינין של סדר עדיפויות אבל בכל מצב זה קצת מוגזם
פורסם 2006 באוקטובר 1319 שנים רכיבים פצצה אחד אחד כל הכבוד יש לי בבית ערכת סליבינג באותו צבע שוכבת כבר חודשיים ומחכה לפרוייקט עוד יגידו שהעתקתי ממך . אחלה התקדמות בינתיים
פורסם 2006 באוקטובר 1319 שנים מחבר תודה לכולם על התגובות עשיתי היום עוד קצת עבודה על הפרוייקט. צבעתי את הרגליים של המארז בצבע יסוד וגם הסלבתי עוד כמה כבלים חוץ מזה חתכתי חתיכה במארז כדי לפנות מקום ל CCFL שישב שם והתמונות: הרגליות מפורקות וצבועות בצבע יסוד חתכתי חתיכה מאחת הקורות התומכות של המארז. ה קטודה תשב בפנים ומהצד השני הקטודה ממוקמת. אם תסתכלו קרוב תראו ששייפתי את הקצוות שלה ככה שהיא תכנס בחריץ ומבט מבפנים ועכשיו לתמונות של הכבלים כבל של RESET. התאורה תתחבר ל HDD ACTIVITY הכפתור של ה POWER אחד מהכבלים של ה USB מוסלב
פורסם 2006 באוקטובר 1319 שנים אולי תוריד גם את החלק התחתון של הקורה אם אתה מדביק את הקטודה כי אין לה מספיק חופשיות להאיר על הרבה דברים בכל מצב אהבתי אני רואה שאתה הולך על צבעים קלאסים לבן ושחור יראה בן בן בן זו*ה על המארז אבל אתה עוד תפתיע אני חושב
פורסם 2006 באוקטובר 1319 שנים אני אוהב שאתה מכניס את הקדודות למבנה המארז רעיון טוב להסטיר דברים מחכה לעדקונים
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.