פורסם 2006 באוקטובר 1019 שנים הלד שעל זה הוא מחובר בניפרד ? כי אני רואה 4 חיבורים ולא 2 אם הוא בניפרד אז מה התפקיד שלו חוץ מסתם להאיר ? אולי הוא גם מהבהב שהמחשב חושב ? אפשר קישור לכפתור זה ?ממש יפים לדעתי ההזמנות שלך מחול ממש קטנות חח חבל על המישלוח הלא כן ? בהצלחה
פורסם 2006 באוקטובר 1019 שנים אם תחבר אותו במקום הלד של ההרד דיסק אז הוא גם יהבהב לך כאשר המחשב חושב. יש לו שני חיבורים שהם המגעים של הכפתור עצמו, ושני חיבורים שהם המתח הזנה של הלד. סה"כ 4. קישור: http://www.frozencpu.com/products/1904/ele-70/Blue_Illuminated_Bulgin_Vandal_Switch_-_Ring_Illumination.html?tl=g4 20 דולר בשביל כפתור :
פורסם 2006 באוקטובר 1019 שנים ואאאאאאאאאאווווווווווווווווווו אפשר כבר ליקנות כפתור מוגן של מטוסים פייי איזה מחיר חבל על המחיר
פורסם 2006 באוקטובר 1019 שנים מחבר תודה על התגובות ואאאאאאאאאאווווווווווווווווווו אפשר כבר ליקנות כפתור מוגן של מטוסים פייי איזה מחיר חבל על המחיר כפתור כזה יראה על המוד שלי כמו צוללן באמצע המדבר ועכשיו לעדכון כמו שהבטחתי הפאנלים צבועים בצבע יסוד הפתח האחורי של המאוורר מכוסה ב C-STRIP הכפתורים ממוקמים על הפאנל הקדמי ומבט כללי על הפאנל צבעתי את הפאנל הקדמי בצבע יסוד ועוד תמונה זהו זה, עד סוף השבוע אני מקווה לסיים את הצביעה
פורסם 2006 באוקטובר 1019 שנים ועליו מרחו שמן הצביע של הפאנל הקידמי ממש יפה ( :silly:9זה נראה כמו פרצוף וממש נראה איכותי אני מקווה בישבלי שתסים מהר כי אני כר לא יכל יותר לחכות
פורסם 2006 באוקטובר 1019 שנים למה הצבע יסוד..? מה הוא נותן.? ומהו בדיוק.?צבע יסוד נקשר אל החומר הנצבע (לצורך העניין פלסטיק) יותר טוב מהצבע רגיל.וגם הצבע שצובעים על הצבע יסוד מתחבר יותר טוב לצבע יסוד, כל מתקבלת צביעה הרבה יותר עמידה וטובה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.