פורסם 2006 באוגוסט 1119 שנים רקטה פגעה ברפת בקיבוץ ליד קריית שמונה; כמה פרות נפגעושני מטחי רקטות נחתו ביישובים הסמוכים לקריית שמונה. צוותי מד"א שהגיעו למקום לא איתרו נפגעים. רקטה אחת פגע ישירות ברפת בקיבוץ הסמוך לקריית שמונה. מספר פרות ככל הנראה נפגעו. (חגי עינב) מקור: Ynet
פורסם 2006 באוגוסט 1119 שנים errrrrrrבנאדם נפגע: "אזרח נפגע מה נעשה!!!!!! מסכן, איזה ערבים גועליים!"פרה נפגעת: "סטייקים בחינם!!!!!!!!!"
פורסם 2006 באוגוסט 1119 שנים הממ - ככה הוא חושב על זה.. זה לא שאתה תשנה את דעתו ... לא כולם אשמים בזה שאתה צמחוני...
פורסם 2006 באוגוסט 1119 שנים אני לא צמחוניפשוט זה קצת מוזר שכל הזמן מחשיבים את האדם לעליון ביותר, והכי קטע שבוכים על אנשים שלא מכירים בכלל!
פורסם 2006 באוגוסט 1119 שנים מצטער על הבורות אבל מי זאת? האישה החכמה ביותר בעולם. בבקשה: http://www.youtube.com/watch?v=52ExPG4lrU4&mode=related&search=
פורסם 2006 באוגוסט 1119 שנים אה זו זאתי.. ראיתי את זה :lol: :lol: האישה החכמה ביותר בעולם "מה לא יודעת, אני לא מרגישה כלפיה כלום כי אני לא מכירה אותה" "הוא שאל אותי שאלות שחטוית"
פורסם 2006 באוגוסט 1119 שנים פשוט זה קצת מוזר שכל הזמן מחשיבים את האדם לעליון ביותר, והכי קטע שבוכים על אנשים שלא מכירים בכלל!ועל פרה שלא מכירים, כן לבכות?בכלל, פרות יכולות לבכות?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.