פורסם 2002 באוקטובר 1623 שנים אני זקוק ללוח אם שיתאים לאטלון, כמה שיותר זול ושיכלול כמה שיותר דברים עליותמורה מקסימלית למחיר מינימלי
פורסם 2002 באוקטובר 1623 שנים הלוח המשולב הכי טוב מבחינת עלות/ביצועים הוא ה NFORCE בסביבות ה 600 ש"ח.יש לוחות ב 400 עם צ'יפסט מגעיל של VIA וכרטיס מסך ש RIVA TNT יותר טוב ממנו אז לא הייתי בכלל ממליץ לגעת בו.ב NFORCE יש כ.רשת, כ.קול דולבי 5.1 וGF2 MX400 מובנה (על חשבון 32 מגה מהזיכרון הראשי).צריך רק לקנות לו זיכרון בזוג בשביל שהכרטיס מסך יתפקד בתור MX400, אחרת הוא פועל כ MX200.
פורסם 2002 באוקטובר 1723 שנים אני ממש לא אוהב את הלוחות של ECS. :repuke: הזול יוצא יקר א תזה כבר אמרתי הרבה פעמים, אני משתתף לעצת אסף (Amiram) לגבי ה Nforce.
פורסם 2002 באוקטובר 1723 שנים אני זקוק ללוח אם שיתאים לאטלון, כמה שיותר זול ושיכלול כמה שיותר דברים עליותמורה מקסימלית למחיר מינימלילא נראה לי שהוא גם התכוון לכרטיס מסך מובנה
פורסם 2002 באוקטובר 1723 שנים אני זקוק ללוח אם שיתאים לאטלון, כמה שיותר זול ושיכלול כמה שיותר דברים עליותמורה מקסימלית למחיר מינימלילא נראה לי שהוא גם התכוון לכרטיס מסך מובנה "ושיכלול כמה שיותר דברים עליו"
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.