עבור לתוכן

רמקולים תקציב 500-600

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

הם נורא קטנים,לא ועדיין לא הבנתי את הפער של המחירים "גרסת הבסיס" עולה 399 ש"ח

ואליו "הגרסה היקרה" עולה 599 (בדקתי בבbug) נראה לי שהפאר בין המחירים הוא רק בעיצוב לא

ואם כן אני אקנה את הגרסה היותר זולה לא אכפת לי כל כך מהעיצוב רק מהאיכות

• תגובות 50
  • צפיות 2.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אתה מדבר על JBL CR נכון? אם כן זה נכון, מוזר אבל נכון.

אבל למה אתה לא מקשיב לי יש יותר טובים, הבתי לך את הדגמים שלהם ואת המחיר שלהם, מה אין לך 600 ש"ח או שאתה פשוט רוצה להוציא כמה שפחות?

פורסם

ATP3 ! גם לי יש אותם ואל תיתן לאנשים לשגע לך השכל... הJBL הגירסה היקרה יותר היא בעלת יותר התנגדות ומפרט שונה (לטובה מן הסתם), אבל הגירסה "הפשוטה" עומדת על מחיר 600 שקל והיא מפיקה צליל כמו ATP3 אם לא נופלת ממנה...ולדעתי גם הגירסה "הטובה יותר" גם סתם גימיק שיווקי ואם יעמידו אותם במבחן שמיעה "עיוור" לא יבחינו בהבדלים אולי רק ההספק שגם כאן אני לא בטוח שמישהו מנצל את הרמקול בצורה מקסימלית גם כדי לא להרוס אותו וגם כדי לשמור על שפיות הבית\שכנים. בקיצור חבל על הכסף.

טונות של אנשים לא טועים - ATP3! תתחדש ! 8)

פורסם
  • מחבר

אני מחר או מחרותיים אלך לksp ואבדוק את הרמקולים (כל הסוגים שהוצאו כאן בעיקר של atp3, jbl cr,logetech z4)

רק לבדוק לבדוק יותר לעומק את המפרטים ונראה לי רק אח"כ לקנות. תודה על התגובות

פורסם

זה בדיוק מה שאתה צריך לעשות (רק אם תיראה שם את הרמקולים האחרים לא יזיק אם תישמע אותם)

רק משהוא חשוב מאוד!! תבקש מהם להשמיע מוזיקה שאתה מביא, ותביא שירים שאתה מכיר טוב כל צליל וצליל שלהם, תעשה הקשבה ממושכת של 30 דקות ככה לכך הרמקולים (לכל אחד 10 דקות)

פורסם

בהצלחה שיהיה, הכי בטוח ללכת עם מבחן שמיעה... סאונד זה דבר הכי סובייקטיבי שיש.

שיהיה בהצלחה חבוב.. :xyxthumbs:

שבוע טוב כולם ! :yelclap:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים