עבור לתוכן

רמקולים תקציב 500-600

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

יש את החברה הזאת שכחתי איך קוראים לה אבל יש לה סמל כזה של תפוח חברה לדעתי יש לה רמקולים איכותיים אתה יכול לקנות זוג רמקולים שלה ב-500 בערך ואני כבר שמעתי בהם.... זה ממש נותן לך סאונד והרגשה של קולנוע

אם תמצא את החברה והדגם אז אני אחפש אותם אבל לוגו של תפוח(אני חדש בתחום ולכן אנני יודע שום דבר

על החברה הזאת, היא ידועה בכלל??, יכול להיות סתם חברה מסין או משהו לא??)

• תגובות 50
  • צפיות 2.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

לא אחי זאת דפקה חבר'ה שאמרתי תפוח ישר אמרו לי ת'שם שלה זאת חברה אתה יודע לא הכי מוכרת אבל היא ידועה מאודדדדדד חברה באמת טובה יחסית למחירים

פורסם
  • מחבר

כמו שאמרתי תכתוב את החברה והדגם של החברה

וגם כן אם אני אלך לקנות את הרמקולים מה אני אמור להגיד

למוכר זה אם הלוגו שדומה לתפוח, מצחיק לא :nono:

פורסם

חחחחחחחחחחחחחחחח צודק אחי וואללה אני ינסה לברר לך יש לי חבר שיש לו כזה שאני יראה אותו אני ישאל אותו לבנתיים תמשיך לחפש יש עוד מלא טובים

פורסם

סמל של תפוח = APPLE?

עד כמה שידוע לי הרמקול היחיד שיש להם הוא הIPOD HI-FI והוא מיועד ל...IPOD (כמה שזה מפתיע ;))

פורסם

ATP3 FTW

יש לי אותם. בהתחלה ממש, אבל ממש נדהמתי מהם. היו לי דמעות בפעם הראשונה ששמעתי אותם.

היום אני קצת פחות מתלהב מהם, כי אני מכיר מערכות הרבה הרבה יותר רציניות. אבל זה לא אומר שהפסקתי להתלהב.

הן מספקות את הצליל הכי איכותי שתוכל להשיג בסביבות ה400-1000 שקל

פורסם

כן אני יודע....... אמרתי לך......אלו הכי טובים שאתה יכול להביא בתקציב הזה

יש לך בכלל מגבר או מערכת בשביל הרמקולים???

פורסם
  • מחבר

אני לא הבנתי כלום, כמו שהבנתי הדגם היחיד של "תפוח" נוא לipod אז מן הסתם

שאני לא צריך אותם כי אין לי ipod אז אם יש הצעות לרמקולים יותר טובים אז תשלחו

תגובה כי אני כבר הייתי סגור על atp3 אבל עכשיו אומרים שהאיכות לא משהו

אז איזה דגם בתקציב של 500-600 יכול להביא לי את התמורה הכדאית ביותר

(ממה שהבנתי רק 2.1 לא 5.1 ובטח לא לipod)

תודה רבה על התגובות

פורסם

כמובן שזה יהייה הכי טוב... תמיד רצוי לראות מה אתה קונה :)

את עומק הבאס אפשר לשנות בתוכנות (גם בדריבר של הכרטיס קול אם אני לא טועה..)

את העוצמה שלו אפשר לשנות ע"י כפתורי הבקרה שעל הרמקולים, ואם גם במינימום (כשתאכלס אין באס בכלל) זה יותר מידי, אתה יכול להעלות את העוצמה של הטראבל.

מה גם שבאס טוב זה באס שיכול להרעיד את החדר... (לא אומר שהוא חייב לעשות את זה בכול צליל... אבל אם צריך אז יכול...)

והדיסק השוואה\ בדיקה, רצוי שיהייה מקורי (לא צרוב ולא MP3), ותבדוק שהרמקולים שאתה שומע לא שבורים\ פגועים... אני ראיתי באיזה חנות רמקולים X230, שיש להם מעין עיגולים מוכספים על הרמקולים של הסטאלייטים בצורה של חצי כדור בערך, ומישהו כנראה עבר, לחץ על העיגולים האלה ועיקם אותם...

ממ תאמין לי כדי שזה ישמע נורמאלי אתה צריך להוריד את הבאס ל-0 ואת הטרבל להכי גבוהה ורק אז זה איך שהוא נורמאלי, יש לי את הרמקולים (כפי שכבר אמרתי) ואני (אישית) ממש לא אוהב את הצליל שלהם ובגלל זה יש לי גם את הJBL CR, ועוד הפעם ב600 ש"ח אפשר להסיג הרבה יותר טוב מהATP3, ואפילו מאותה חברה!

אז למה סתם לקנות רמקולים אם יש לך כסף לקנות יותר טוב?

ועוד הפעם, אני המלצתי לך על רמקולים יותר טובים (בהרבה), אז אני ממליץ לך לבדוק אותם לפני שאתה קונה ATP3

פורסם
  • מחבר

טוב בסדר אני אבדוק את jbl cr חוץ מהדגם הזה ישנם עוד רמקולים ששווה לבדוק

חוץ מהשניים הללו(jbl cr וatp3)???

פורסם

ממ אז 2.1 זה הכי טוב

יש לך את אלה:

2100 Altec Lansing ב556-557

ENCOUNTER 2.1 JBL ב589-942

Z4 Logitech ב669-812

אלה הכי טובים במחיר הזה

ד"א לא אמרתי לך לבדוק את הJBL CR אלה אמרתי שיש יותר טובים ממנו (וגם מהJBL CR) ב600 ש"ח

פורסם
  • מחבר

אלה הכי טובים במחיר הזה

ד"א לא אמרתי לך לבדוק את הJBL CR אלה אמרתי שיש יותר טובים ממנו (וגם מהJBL CR) ב600 ש"ח

ואילו רמקולים עדיפים לפי דעתך מכל הדגמים שכתבת

פורסם

ממ אני לא יודע אף פעם לא שמעתי את כולם ביחד אבל של הJBL ושל הAltec Lansing צריכים להיות יותר טובים (אני חושב)

פורסם
  • מחבר

איפה אשר למצוא את jbl cr כי הם לא נמצאים לא בksp ולא בnoacomp אז איפה

ניתן למצוא אותם? תודה על התגובות

פורסם

באג, וזה קיצור לא השם של הרמקולים

קוראים להם JBL CREATURE

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים