עבור לתוכן

רמקולים תקציב 500-600

Featured Replies

פורסם

שמעתי גם את הATP3 ,סתם מערכת יקרה לאודיופילים,לדעתי לא מצדיקה את המחיר שלה,למרות שאין ספק שהיא מפיקה צליל מדהים.

פעם ראשונה ששמעתי את ה-ATP3 לא נפלתי מהכיסא. היא מערכת טובה, אבל לא כזו שאודיופילים קונים :P (אלא אם הם ממש עניים).

• תגובות 50
  • צפיות 2.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

זה הכל תלוי בבנאדם! אחותי עכשיו עם רמקולים ב50 שקל לפני שנתים וחצי עם רמקולים אחד מקולקל (2-1=1רמקול) והיא שומעת על FULL! אתם לא מאמינים איך שומעים, איזה "איכות" מגיעלה, אני פשות מתחיל לבכות! 90% ממה שיוצא מהרמקול זה רעשים 10 אחוז זה המוזיקה, ועוד היא שמעת מ100FM עם איכות של 53KBS......פשוט לבכות :'(

רני לא מאמין שפותח התרד הוא כזה אבל יכל להיות שהוא מסתפק בזה ומעדיף 5.1 ..........

אני אישית הייתי הולך על ATP3

פורסם
  • מחבר

אני כנראה אקנה את atp3 (רק 420 ש"ח) ונראת ממש טוב

תודה על כל ההצעות :lol:

פורסם

אני אישית לא הייתי קונה את הATP3 כי הצליל שלהם עמוק מדיי ויש הגזמה בבסים (והרבה זיופים).

כולם אומרים שהם אחלה של רמקולים, ואני לא מבין למה, זה ממש חרא של רמקולים, לי יש את JBL CR והם הרבה אבל הרבה יותר טובים.

יש להם באסים, אבל לא יותר מדיי, יש להם איכות טובה, הם מאוד אבל מאוד חזקים.

אבל אני לא מבין אותכם נתנתי לו רמקולים יותר טובים מATP3 ומJBL CR, למה אתם ממליצים על ATP3 שיש רמקולים יותר טובים במחירים האלה?

אם אתה רוצה משהוא הרבה יותר טוב תקשיב לי ותיבחר מאחד הרמקולים שהצעתי לך. לך לחנות ותביא איתך דיסק של שירים שאתה מכיר טוב, ותשווה בין הרמקולים שהצעתי לך, ואם אתה רוצה גם הATP3, ותיבחר.

פורסם
  • מחבר

אני אישית לצרכים שלי אני רוצה צליל אכותי אם באסים אני לא יודע איך אתה (אני חדש בפורום הזה)

אבל כל מי שהגיב אמר ששווה לי לקחת את הatp3 לא :nixweiss:

פורסם

coldplay - fix you

זה מה שאני שומע עכשיו בATP3 שלי, רמקולים ששווים את מחירם, לך על זה.

פורסם
  • מחבר

האם באמת שווה לפני שאני קונה רמקולים (atp3 או כל סוג אחר) לשמוע את האיכות של

הרמקולים ולפי זה להחליט כי אם כן אז אני לא יוכל להזמין דרך האינטרנט :s07:

פורסם

כמובן שזה יהייה הכי טוב... תמיד רצוי לראות מה אתה קונה :)

אני אישית לא הייתי קונה את הATP3 כי הצליל שלהם עמוק מדיי ויש הגזמה בבסים (והרבה זיופים).

כולם אומרים שהם אחלה של רמקולים, ואני לא מבין למה, זה ממש חרא של רמקולים, לי יש את JBL CR והם הרבה אבל הרבה יותר טובים.

יש להם באסים, אבל לא יותר מדיי, יש להם איכות טובה, הם מאוד אבל מאוד חזקים.

אבל אני לא מבין אותכם נתנתי לו רמקולים יותר טובים מATP3 ומJBL CR, למה אתם ממליצים על ATP3 שיש רמקולים יותר טובים במחירים האלה?

אם אתה רוצה משהוא הרבה יותר טוב תקשיב לי ותיבחר מאחד הרמקולים שהצעתי לך. לך לחנות ותביא איתך דיסק של שירים שאתה מכיר טוב, ותשווה בין הרמקולים שהצעתי לך, ואם אתה רוצה גם הATP3, ותיבחר.

את עומק הבאס אפשר לשנות בתוכנות (גם בדריבר של הכרטיס קול אם אני לא טועה..)

את העוצמה שלו אפשר לשנות ע"י כפתורי הבקרה שעל הרמקולים, ואם גם במינימום (כשתאכלס אין באס בכלל) זה יותר מידי, אתה יכול להעלות את העוצמה של הטראבל.

מה גם שבאס טוב זה באס שיכול להרעיד את החדר... (לא אומר שהוא חייב לעשות את זה בכול צליל... אבל אם צריך אז יכול...)

והדיסק השוואה\ בדיקה, רצוי שיהייה מקורי (לא צרוב ולא MP3), ותבדוק שהרמקולים שאתה שומע לא שבורים\ פגועים... אני ראיתי באיזה חנות רמקולים X230, שיש להם מעין עיגולים מוכספים על הרמקולים של הסטאלייטים בצורה של חצי כדור בערך, ומישהו כנראה עבר, לחץ על העיגולים האלה ועיקם אותם...

פורסם
  • מחבר

אז כנראה העדיפות הראשונה היא כמובן הatp3

מישהו יודע אולי על חנות שמכורת אותם בירושלים (אני חייב רמקולים יש

לי סתם רמקולים דפוקים גם אחד שבור ואני בקושי שומע משהו) ניסיתי באלוף

מחשבים ובאיבורי אבל אין להם את הדגם הזה :'(

פורסם

אז כנראה העדיפות הראשונה היא כמובן הatp3

מישהו יודע אולי על חנות שמכורת אותם בירושלים (אני חייב רמקולים יש

לי סתם רמקולים דפוקים גם אחד שבור ואני בקושי שומע משהו) ניסיתי באלוף

מחשבים ובאיבורי אבל אין להם את הדגם הזה :'(

בKSP יש להם חנות בירושלים, מוכרים את הATP3 ב350 שקל :P

http://ksp.co.il/hmain.php?uin=442

פורסם

logitech x530 or x230

פורסם
  • מחבר

בKSP יש להם חנות בירושלים, מוכרים את הATP3 ב350 שקל :P

http://ksp.co.il/hmain.php?uin=442

זה אמיתי זה אותו מפרט אותה חברה כי אם כן אז הולך לשם עוד היום (ואם לא הרסתם לי את הסוף שבוע)

בכל האתרים שבדקתי הרמקולים עולים יותר מ500 ש"ח כך שב350 זה באמת מציאה

פורסם

אתה יכול להביא שתיי רמקולים של קולנוע בייתי משהו טוב תיכנס לוואללה שופס אולי תמצא שם משהו

פורסם
  • מחבר

לnaoriko אני מחפש משהו אכותי לא משהו שעולה בקושי 100 ש"ח, משהו

שיחזיק מספר שנים לפחות לא אחרי מספר חודשים לפי דעתי אני אלך מחר לksp

ואקנה את הatp3 וזהו אלא אם כן יש דגם אחר שמבחינת תועלת/מחיר יותר טוב

מatp3

פורסם

יש את החברה הזאת שכחתי איך קוראים לה אבל יש לה סמל כזה של תפוח חברה לדעתי יש לה רמקולים איכותיים אתה יכול לקנות זוג רמקולים שלה ב-500 בערך ואני כבר שמעתי בהם.... זה ממש נותן לך סאונד והרגשה של קולנוע

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים