עבור לתוכן

סוריה מראה סימנים מדאיגים מה אתם אומרים?

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

מכירים את רמת הגולן? מה בדבר עשרות אלפי מוקשים שאין לנו מושג איפה כל אחד שלא נדבר על נפלים שיש שם.

• תגובות 35
  • צפיות 2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

זה לא קרבות של 100 מטר אלה קרבות של 20-30 ק"מ ברגע שיש לך עליונות אווירית ברורה אתה יכול להוריד להם את החי"ר מהאוויר בלי הרבה בעיות...

בכל אופן זה יהיה טירוף סורי אם הם יתקפו...

פורסם
  • מחבר

הם ערבים הם לא חושבים תן להם להרגיש טוב עם עצמם,הבעיה זה שהממשלה השמאלנית הזאת מקפלת את הזנב בכל הזדמנות.

פורסם

וכמובן אל תשכחו את העובדה שדמשק במרחק יריקה מהגבול.

אבל זה לא שווה הרבה אם מדובר בפסיכים שלא מעניין אותם שום דבר פרט ללהרוג כמה שיותר ישראלים.

זה אחד הדברים המעניינים במלחמות המודרניות עם האיסלאם , מטרתם להרוג כמה שיותר ויהיו התוצאות אשר יהיו.

פורסם

הם ערבים הם לא חושבים תן להם להרגיש טוב עם עצמם,הבעיה זה שהממשלה השמאלנית הזאת מקפלת את הזנב בכל הזדמנות.

^^^ הסיבה היחידה שהמלחמה בלבנון עוד לא הסתיימה.

פרץ ואולמרט שני חמורים.

אם הממשלה המטומטמת הזו לא נופלת תוך שנה אני צנצנת :-\

רק הליכוד ביחד עם ליברמן ואולי האיחוד הלאומי יוכלו להרכיב ממשלה איכותית שתעמוד איתנה מול האיום הערבי.

פורסם
  • מחבר

אם ליברמן היה המפקד על הפעולה הזאת שנקראת מלחמת לבנון השניה,ולא היתה עליו שום הגבלה איך היה נגמר ???

פורסם

היינו כובשים את מצרים אם הוא היה ראש ממשלה..

פורסם

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

פורסם
  • מחבר

אני חושב שנסראאלה היה מתגייס לצה"ל....חחחחחחחחחחחחח

פורסם

נראה לי שיש פה הזדמנות יוצאת מן הכלל בשבילם להחזיר לעצמם את רמת הגולן או חלקים ממנה

אם אני בשאר אסד היתי קודם כל כתנאי הכרחי מוודא שהאיראנים מוכנים להצטרף ע"י סיוע לוגיסטי וירי טילים על ישראל

מוודא עם הנהגת החמאס וגם נותן להם סיוע להמשך ירי קסאמים בדרום

יכול להיות שהיתי ממתין עוד כמה ימים שצה"ל יכנס עוד יותר לעומק לבנון ויסתבך שם עם החיזבאללה

ואז פותח במתקפת בליץ עם כל הכוח שיש לי על כל רמת הגולן

לצערי הרב אני חושב שזה יכול להצליח לו

בעיקר אם האיראנים בפנים זה יכול להיות ממש איום קיומי על ישראל,

ולא אמרתי מילה על נשק לא קונבנציונאלי גם בלעדיו הם יכולים לסכן אותנו

פורסם

כל אלה שחושבים שלצה"ל תהיה בעייה נגד סוריה מה אתם סתומים????????????

חיל האוויר שלנו לא מציא אפילו 25% מהיכולת שלו.

נגד סוריה זה יהיה שונה לגמריייי

נגד סוריה אתה נלחם נגד צבא סדיר מה שיהיה אפילו קל יותר לנו כי יש לנו יד חופשית.

עכשיו המקרה שונה כי אנחנו נלחמים נגד אירגון טרור שקשה לתפוס אותם הם מתחבאים.

ברגע שאתה נמצא אם מלחה נגד צבא סדיר אתה לא עושה חשבון כל מה שנראה לך לא רגיל אתה מפציץ.

אל תשכחו שישראל לא ירתה אפילו טיל אחד במשך הלחימה בלבנון.

יש לנו את טילי היריחו ועוד הרבה מאד דברים כולל נשקים לא קונבנציאונלים.

מה שאני בא להגיד עכשיו זה שצהל נלחם עם שתי היידים מאחורי הגב.....

פורסם

נראה לי שיש פה הזדמנות יוצאת מן הכלל בשבילם להחזיר לעצמם את רמת הגולן או חלקים ממנה

אם אני בשאר אסד היתי קודם כל כתנאי הכרחי מוודא שהאיראנים מוכנים להצטרף ע"י סיוע לוגיסטי וירי טילים על ישראל

מוודא עם הנהגת החמאס וגם נותן להם סיוע להמשך ירי קסאמים בדרום

יכול להיות שהיתי ממתין עוד כמה ימים שצה"ל יכנס עוד יותר לעומק לבנון ויסתבך שם עם החיזבאללה

ואז פותח במתקפת בליץ עם כל הכוח שיש לי על כל רמת הגולן

לצערי הרב אני חושב שזה יכול להצליח לו

בעיקר אם האיראנים בפנים זה יכול להיות ממש איום קיומי על ישראל,

ולא אמרתי מילה על נשק לא קונבנציונאלי גם בלעדיו הם יכולים לסכן אותנו

זה מה שאני חושב שהמטרה המקורית של החיזבאללה הייתה. בשביל זה מממנים אותו סוריה ואיראן, וזה די הולך להם (אומנם הם לא התכוונו להתעמת עם ישראל בעיתויי הזה), הלחימה של צה"ל בגרילת החיזבאללה ממש מתישה (שלא לדבר על שוחקת את ההרתעה - אירגון בגודל של בית ספר תיכון בארץ מצליח במה שכל הצבאות הסדירים הערבים לא הצליחו בו 52 שנה).
פורסם

זהו שזה לא בית ספר זה פשוט דילמה מצד אחד אתה לא יכול לפגוע באזרחים ובתשתיות בגלל שאתה נלחם נגד גרילה מצד שני אתה אוכל טילים בחיפה....

הטעות היא שישראל נמנעת מלקבוע חד משמעית שחיזבאללה זה לבנון ולבנון זה חיזבאללה אם הייתה לנו הסברה נורמאלית יכלנו לקבוע את העובדה הזאת ואז להיכנס בלבנון...סוריה אם תתקוף תגזור את דינה..אני לא אתפלא אם תוך שבוע אסד לא בוכה למועצת הביטחון של האו"ם להוציא את הכוחות של צה"ל מעומק סוריה...כל התיסכול בישראלי מהטירור יצא על סוריה והם יקבלו מכה שהם לא קיבלו בחיים....וכמו שרשום בכמה מקומות שלישראל יש צוללת גרעינית חמושה בטיל גרעיני ליד חופי אירן ככה שכל טירוף אירני יגרום להשמדה אירנית ב5 דקות..

פורסם

אבי צודק ישראל תוציא את כל התסכול שלה על סוריה.

וזה החרא פה בלבנון כמו שרשמתי בהודעה האחרונה זה אירגון טרור ואתה לא יכול לפגוע באזרחים משום שחיזבלה הוא לא הצבא הסדיר של לבנון.

אין לצה"ל יד חופשית לפגוע באזרחים.

במקרה של מלחמה נגד סוריה יהיה לצה"ל יד חופשית משום שזה צבא סדיר , והם לא יסתכלו אזרחים או לא אזרחים משום שראש ממשלת סוריה הכריז על מלחמה והוא זה שצריך לשאת בתוצאות.

ואם נצא נגד סוריה אנחנו נשאיר להם שמה רק אדמה חרוכה , כנ"ל לגבי איראן.

פורסם

שמעתי ברדיו שסוריה עושה כמה מהלכים שמדאיגים בכירים בישראל כמו:הכנת התושבים לירידה למיקלטים,העלאת רמת הכוננות ועוד כמה מהלכים שלא מפרטים.

כל זה בא בתגובה ללחימה של צהל בלבנון, והחשש הוא שסוריה תנסה לתפוס אותנו לא מוכנים.

מה אתם אומרים ??? המצב קוואקה...

אם הם מכינים מקלטים אז בראש ובראשונה הם חוששים שהם יספגו פגיעה, לא להיפך.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים