פורסם 2002 באוקטובר 1623 שנים אני שוקל לעשות אוברקלוקינג למעבד שלי Intel P4 2 GHZ 512 K Chace. בעל לוח אם ASUS P4T-Eבזמן עבודה רגיל לפני אוברקלוקינג הטמפ' של המעבד שלי הוא 39 מעלות ושל הלוח אם 29רציתי לדעת אם בטמפ' כאלה אפשרי לעשות אוברקלוקינג?ואם לא אז יש לי שאלה אחרתאם אני אעמיד את המחשב שלי מתחת למזגן שיכול ממש לקרר אותו טוב ולעשות אוברקלוקינג תוך כדי הקירור של המזגן ולאחר שהמחשב עובד טוב לאחר האצת המהירות ע"י האוברקלוקינג עם המזגן להחזיר אותו למצב רגיל שבו קירור בלי מזגן ובעצם הטמפ' של המחשב תעלהאז זה ידפוק לי משהו או שהמחשב כבר רגיל למהירות ולא יקרה כלום?
פורסם 2002 באוקטובר 1623 שנים אתה יכול לעשות אוברקלוקינג אבל לא רצחני יותר מדי , תפקח על הטמפ'.בקשר למזגן אתה יכול וזה רעיון טוב רק תבדוק שזה באמת עוזר...ואל תדאג,המחשב לא "מתרגל" לטמפ' של המזגן ואז שתחזיר יהיו לך בעיות...פשוט לא.אז בהצלחה!
פורסם 2002 באוקטובר 1623 שנים מחבר מה זה בדיוק רצחני ביותר?אני יכול למשל בתנאים כאלה להגיע מ-2 GHZ ל-2.5 GHZ?
פורסם 2002 באוקטובר 1623 שנים א. מזגן = לחות שזה לא טוב למחשב ב. המעבד צריך קירור הרבה יותר נקודתי במיוחד שיש אליו היטסינק שחוסם הכל ספק אם מזגן יוריד לך את הטמפרטורהובקשר לאיפה תגיע אתה פשוט יכול לנסות זה יכול להיות תלוי בהרבה דברים פשוט צריך לנסות
פורסם 2002 באוקטובר 1623 שנים מחבר אוקי ועכשיו השאלה היא איך???אני יודע שצריך לשנות כמה דברים בביוס אבל מה בדיוק??אני קראתי את המדריך שבאתר ועשיתי חיפושים בפורומים ולא מצאתי תשובהאיך אתם למדתם בדיוק מה לשנות?אני מפחד להיכנס לביוס ולשנות שם משהו שידפוק לי את העסק
פורסם 2002 באוקטובר 1723 שנים אתה צריך לעלות את הFSB שלך...ובקשר לקירור חדר קריר יותר=מחשב קריר יותראבל אל תגזים אם המחשב יהיה קרוב מדי למזגן זה יכול להיות מסוכן- עדיף לך פשוט לדאוג לאיורור קצת יותר טוב של המארז שלך, אולי החלפת היטסינק+לשים משחה טרמית ואתה מסודרואני לא רואה בעיה מיוחד בלהגיע ל2500 MHZ
פורסם 2002 באוקטובר 1723 שנים מחבר אוקי עשיתי את זה שיפרתי עד 2.36בלי הרעיון שלי עם המזגןניסיתי 2.4 אבל כשהפעלתי את 3DMARK 2001 הוא הראה לי באמצע הבדיקות מסכים כחולים אז הבנתי את המסקנהאתם חושבים שאם הפעם אני אשים את המחשב ליד מזגן ויהיה טמפ' יותר נמוכה ואעלה ליותר גבוה ואעשה 3DMARK 2001 הוא לא יתקע?ואם הוא לא יתקע כשהוא נמצא מתחת למזגן ואני מחזיר אותו למצב נורמלי (בלי מזגן) אז הוא כן יתקע?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.