עבור לתוכן

the real AQUA pc... (או: סוף סוף שימוש נורמלי לסופר דרינק)

Featured Replies

פורסם

הנה רעיון למוד שלפי דעתי יהיה מאוד נחמד אם למישהו יהיה זמן לעשות אותו (לי אין, בינתיים)

הרעיון הוא לקחת שתי חתיכות פרספקס (עדיף דקות ככל האפשר) ולחבר אותן יחד כך שבינהן יהיה חלל של בערך סנטימטר... למה אתם שואלים ?

פשוט מאוד בתוך החלל שופכים את הסופר דרינק הכחול והמוזר הזה (או הירוק או כל מה שבא לכם העיקר שיהיה שקוף, לא כמו מיץ תפוזים למשל) וכל הדבר הזה ישמש בתור חלון למארז.

ככה יצא לכם חלון צבעוני, מיוחד, ובשילוב תאורה מתאימה בתוך המארז אני לא חושב שיהיה משהו יותר יפה מזה...

פורסם

ואם זה ינזול איכשהוא משקה בשקל יהרוס מחשב של עשרת אלפים שקל ;D ;D ;D

וברצינות זה יכול להיות ממש יפה

פורסם

זה יכול להיות uber-מאאאאאאאגניב

פורסם

מישהו כבר עשה את זה.

רעיון דומה ויותר בטוח ואני לא יודע אם הוא מרשים כ"כ, הוא למלא את החלל בעשן לבן ולהוסיף מאוורר פנימי שיערבל אותו.

אני כבר הפסקתי להתלהב מהדברים האלה, מצידי לא לראות ולשמוע את המחשב.

פורסם

יותר פשוט למה לא לקחת סכוכית בצבע כחול או כל צבע אחר ולשים בפנים מנורה צהובה או אפילו פלורסנט קטן יותר יפה ויותר בטוח!

פורסם

הכיף במודינג זה יצירתיות...

כל הכבוד על הרעיון.. אבל צריך למצוא דרך שזה יהיה 100 אחוז בטוח

פורסם

תאטום את זה עם סיליקון

כמה שכבות כדי להיות בטוח

פורסם

הכי מגניב יהיה להשתמש בFlorinert שזה נוזל קירור לא מוליך, ולהטביע את כל המארז (גם את זה עשו ד"א)

פורסם

לא מוליך, אבל רטוב.. אני לא חושב שהחומרה אוהבת את זה... יש לך לינק לפרוייקט הזה?

פורסם

ראיתי כבר מוד שהיה בחלון מים שמבעבעים(מילה קשה :nutty: ) כלפי מעלה...

נראה אדיר!

פורסם

אווו אה, אתם לא יודעים כמה תכנוני מגירה כאלה יש לי :P :smoke: :-X

פורסם

מישהו כבר עשה את זה.

רעיון דומה ויותר בטוח ואני לא יודע אם הוא מרשים כ"כ, הוא למלא את החלל בעשן לבן ולהוסיף מאוורר פנימי שיערבל אותו.

אני כבר הפסקתי להתלהב מהדברים האלה, מצידי לא לראות ולשמוע את המחשב.

לינק יהיה אדיר D:

פורסם

באמת עשו את זה, באיזה אתר מוכר גרמני\יווני\ארגנטינאי\כל שפה אחרת.

זה פורסם כאן כבר, עשיתי כמה וכמה חיפושים ולא מצאתי.

זה אותו אתר שהיה שם גם כמה מודים לעכבר, לפד, ועוד כמה שאני לא זוכר.

ראו בועות שעולות למעלה, ממש יפה.

פורסם

לא מוליך, אבל רטוב.. אני לא חושב שהחומרה אוהבת את זה... יש לך לינק לפרוייקט הזה?

חומרה לא אוהבת רטוב ? מאיפה אתה יודע שאלת מישהו שעשוי מחומרה ? אם אומרים לך שזה לא מוליך, אז זה לא מוליך, ולכן חומרה (אלקטרוניה בלבד, ולא מכנית) יכולה לעבוד טוב . משתמע מכך שאם תטבול את כל המחשב שלך באמבט של חומר קירור לא מוליך, תקבל פתרון קירור מצוין.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים