פורסם 2002 באוקטובר 1623 שנים כל מי שגר בירושלים שיסתכל לכיוון 20 מעלות צפונה מהמערב יש שם איזה משהו צבעוני מנצנץמישהו יודע על איזה ניסוי של נאס"א?
פורסם 2002 באוקטובר 1623 שנים נאס"א? אני לא חושב. חיזרים? 99.9% שלא אבל עם כן אני אהיה הבן אדם הכי מאושר בעולם. אולי זה איזה סקאד או טיל שהולך ליפול באזור שלך
פורסם 2002 באוקטובר 1623 שנים מחבר ה LSD התחיל להשפיע נה? :smoke: :smoke: אם היה מתחיל נדמה לך שהייתי יודע מה זה מערב ;D עכשיו ברצינות יש שם איזה דבר שנראה כמו מוד שבו יש 3 לדים אולטרא ברייט(כחול אדום וירוק) שיוצרים מעין אורגן אורות
פורסם 2002 באוקטובר 1623 שנים אם יש לך מצלמה דיגיטלית, צלם ותעלה את זהיכול להיות סתם מטוס/מסוק/מזל"ט של צה"ל
פורסם 2002 באוקטובר 1623 שנים מחבר זה לא מטוסזה נמצא באותו מקום כבר יותר משעה וחציאין לי מצלמה דיגיטלית אבל צילמתי בוידאו אבל אין לי דרך להעלות את זה למחשב
פורסם 2002 באוקטובר 1723 שנים צילמת בווידאו? יש חנויות שמעבירות את זה למחשב. שכחתי איך קוראים לסוג כזה של חנויות. בטוח מישהו הבין...
פורסם 2002 באוקטובר 1723 שנים צילמת בווידאו? יש חנויות שמעבירות את זה למחשב. שכחתי איך קוראים לסוג כזה של חנויות. בטוח מישהו הבין...החנויות האלה לוקחות המון כסף על שירותי המרת וידאו לכל סוג אחר, עדיף כבר לקנות כרטיס FW ב200ש"ח מאשר ללכת לחנויות האלו.לפני חודשיים הלכתי לשתי חנויות להמיר קלטת miniDV לקלטת VHS רגילה כי לא היתה אפשרות לצפות בקלטת miniDV, בחנות אחת ביקשו 200ש"ח, בשניה 150 ש"ח.
פורסם 2002 באוקטובר 1723 שנים לעלות למחשב. כמה זה עולה? אולי מישהו כאן עם האביזרים יסכים לעשות מצווה.
פורסם 2002 באוקטובר 1723 שנים מחבר לא משנהזה יצא חרא של איכותתחשוב מה זה לצלם משהו ממרחק עצוםעשיתי פול זום אז בקושי רואיםאני ראיתי את זה מצויין דרך משקפתבהתחלה ההורים שלי לא האמינו לי אבל נתתי להם והם לא ידעו מה זהזה היה איזה שעתיים באותו מקום עד שזה נעלם
פורסם 2002 באוקטובר 1723 שנים באסה....אני מניח שלא בא לך לשלוח לי את זה נכון? אם אתה דואג אני אשלח את זה חזרה ישר.
פורסם 2002 באוקטובר 1723 שנים בלון מזג אויר.כן הא, זה תמיד זה...הסתובב אצלנו בשכונה "אוטו-דיסקו" מוזר כזה בטירוף (נסע על איזה 2 קמ"ש)...יעני מן אוטו ע-נ-ק מוקף אורות וכדורי דיסקו כאלה (מהצבעוניים) עם מוזיקה בפול ווליום...אנשים התחילו לעקוב אחריו והוא התחיל לחלק פרסים ושטויות...אולי ראית ת'אורות...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.