עבור לתוכן

איפה אפשר לקנות טוש מיוחד וזוהר שאפשר לצייר איתו על המארז בלי שהוא ירד?

Featured Replies

פורסם

טוב, הכל כתוב בכותרת: "איפה אפשר לקנות טוש מיוחד וזוהר שאפשר לצייר איתו על המארז בלי שהוא ירד?" וכשאני אומר יזהר אני לא מתכוון באור UV או משהו כזה, אני רוצה לעשות מסגרת ללהבות על המארז.

פורסם

איך דיו יכול לזהור בלי UV או משהו כזה?

אתה רוצה דיו שהוא גם... מנורה?!

פורסם
  • מחבר

כשאני אמרתי זוהר התכוונתי לנוצץ כזה, בוהק, לא רק מה שרגיש ל-UV נחשב זוהר, משהו כמו בתמונה ( הצבע הירוק ):

[attachment deleted by admin]

פורסם

לא יודע לגבי הטושים, אבל אני מציע לך לעשות מה שאני עשיתי ב"מוד" שלי: תחתוך שבלונה מתוך איזה קרטון דק (בריסטול קוראים לזה נראה לי...) בצורת המסגרת, ותרסס עם צבע מטאלי

t.jpg

הפס הדק זה בערך מה שאתה צריך לחתוך, והפס העבה זה צבע מטאלי (הדק בצבע תכלת, והעבה בצבע כחול ככה)... בזוויות מסויימות הוא מנצנץ כאילו הוא מעורבב עם נצנצים, רק שבתמונה הזו קצת קשה לראות את זה...

b.jpg

פורסם
  • מחבר

אבל זה קצת סיבוך לעשות שבלונה דקה כזאת, זה די בעייתי, ומה שאני רוצה זה ממש דק, אתה עשיתה ממש עבה יחסית למה שאני רוצה.

ומזה צבע מטלי?

פורסם

צבע למתכת עם גוון מטאלי... פשוט ככה קוראים לזה...

לגבי השבלונה:

אני מניח שאתה עושה את הלהבות ע"י שבלונה מסויימת, אז כל מה שאתה צריך עשות זה לשים את השבלונה של הלהבות על הקרטון השני ולעבור עם עיפרון על הגבולות של הלהבה (להעתיק את הלהבה לקרטון השני..), אחרי זה, אתה מוריד את השבלונה של הלהבות ומצייר על הקרטון את הגבול לפי העובי שאתה צריך.

אחרי זה, עם סכין יפנית אתה עובר על הקווים שסרטטת וחותך את השבלונה השנייה... כמובן שהשבלונה השנייה צריכה להיות יותר גדולה מהדלת שעליה אתה רוצה לעשות את הלהבות, כדי שישארו שולים אחרי החיתוך, והשבלונה לא תתפרק... באמת לא מסובך יותר מאשר לחפש צבעים כאלה :)

פורסם
  • מחבר

עזוב, אני רק רוצה לקנות את הטוש הזה, זה הכי נוח לעשות ככה את המסגרת ללהבות. אתה לא מכיר?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים